Maturantice željne kurca na maturalnoj večeri

Please wait...

Završio sam 4. godinu srednje škole u Beogradu. Neću navoditi ime škole, samo ću navesti da je u školi preovlađujuća ženska populacija, na moju radost.   Inače za te 4 godine nisam imao devojaka i nisam prilazio ni jednoj u školi jer sam uglavnom bio zauzet učenjem ili nisam imao interesa (stvarno me i dan danas čudi kako je to moguće). Međutim mali odmori, veliki odmori, blejanje u dvorištu, na hodnicima, pričanje sa drugaricama je bio pravi praznik za oči. Izađeš u dvorište a ono ti si četvrta, niko ti ništa ne može a možeš bilo šta da uradiš. Tu su pičići svih mogućih oblika i oblina, na jednoj strani sa velikim i oblim grudima, na drugoj one što imaju zgodnu guzu, na trećoj one sa velikom ali sočnom guzom, na četvrtoj one sa nogama kao iz modnih časopisa. I još gad se utegnu u tesne trenerke, pa se guzovi jasno ocrtavaju preko trenerke bez i trunke sala i celulita. Pa još kada izbace sise u prvi plan sa dekolteom u koji ladno možeš telefon da sakriješ. Pa još kad dođe leto. Sisa na sve strane, male, velike, razmaknute, pribijene… Uh, svaki put sam imao problema sa ustajanjem. Posle sam razvio tehniku kontrole erekcije kako bih mogao normalno da ustajem.

Elem uvek sam pario oči na sve te pičke u školi i dvorištu, čak se čini da je devojkama to i prijalo. Doduše bilo nas je 1000 devojaka i 200 muškaraca. U mojem odeljenju 3 muškarca uključujući i mene i 21 devojka. I još sam sa svima bio dobar tako da sam mogao mnogo puta da čujem neke stvari koje drugi nisu mogli, imale su poverenja u mene da to neću rastrubiti svima po školi.

No dosta u vezi same škole, tada je bilo bitno da sam završio srednju i da sam se spremao za matursko veče na koje mi se nešto nije išlo. Ne slušam narodnjake i nisam sklon takvoj vrsti provoda pa mi nije delovalo nešto zanimljivo. Jedva su me naterali da idem na matursko veče. Kada sam došao tamo (neću spominjati lokaciju gde je bila matura, samo ću reći da je bilo na Novom Beogradu) mojoj sreći nije bilo kraja. Došao sam bukvalno među prvih 5 osoba od cele škole (iako je to bilo 45 minuta pred ulazak) i mogao sam da gledam sve te male nafurane i ultra zgodne pičkice. Tada su počele i ove iz mog odeljenja da dolaze. Polako sam počeo da shvatam zašto se svi toliko lože na tu glupu maturu. Pa to je pravi festival golotinje koji uzgred tvoji matorci i svi oko tebe otvoreno podržavaju.

Sebe ću u ovoj priči nazvati Stefan, naravno to mi nije pravo ime. Dolazile su jedna po jedna sa rečima da se slikaju samnom. Stefi hajde da se slikaš samnom, Stefi hajde samnom, a ja sam samo polako i neprimetno ispipkavao. Prvo oko struka a onda malo i za guzu tokom slikanja. Ni jedna se nije nešto bunila, većinom zato što sam bio vešt pa nijedna nije primetila, doduše bilo je par koje su mi se nasmejale vrlo pohotno. Bila je tu jedna, nazovimo je Ivana, ta je bila prava bomba. Nije nešto izgledala u licu ali je imala noge, guzu i sise za 10. Bila je građena za nobelovu nagradu. Listovi na nogama ne preveliki ali ipak veoma lepo oblikovani, butine ravne a čvrste, guza taman onako malo štrči a zaista izazovnog oblika, leđa i guza su joj činili onaj pravi peščani sat. Sise su bile veličine većih jabuka koje su stajale onako čvrsto i mamile poglede svih. Na sve to dodajte crne sitne oči i smeđu ravnu dugu kosu i kratku haljinicu koja više otkriva nego što pokriva. Stekli ste utisak kako izgleda, uglavnom oko nje sam se najviše vrteo. Doduše sve su tako slično izgledale, manje više uz neke manje razlike ali sve su u suštini izgledale isto, JEBOZOVNO.

Tu su bile i ostale ali ona mi je najviše zapala za oko, ostale bitne za priču ću opisati. Došao je i ulazak. Mislio sam da ću jedva naći pratilju jer sve su mi bile drugarice i bile su dobre samnom ali ipak su tu bili fudbaleri (čitaj manekeni) koji su tu šetali svoje najnovije armani odelo. Odjednom su 4 devojke došle da uđu samnom, razmišljam se šta je ovo, gde ste bile 4 godine , što ranije niste bile tako malo napadne pa da i uživam u ovom svom školovanju   . Elem počeli smo polakoda ulazimo, tu je bilo onog kenjanja na početku kako smo obavili veliki deo posla u životu, pa slikanje i ostale gluposti. Napokon posle sve te blamaže i gluposti konačno smo došli i u salu gde će se većina ponapijati i ostaviti svoju nevinost, gaćice, iskorišćene kondome i ostale stvari.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Tara
Tara
Guest
21. siječnja 2022. 03:18

Auuuu Sine ala ti imas bujnu maštu sigurno nijednu nisi izjebao drugaricu iz priče pa došo ovde da se opustis malo neka ?????

Pera
Pera
Guest
Reply to  Tara
21. siječnja 2022. 22:29

Hahaha nije on kao ti, zato ti razbijas sa jebanjem

Pera
Pera
Guest
Reply to  Tara
22. siječnja 2022. 10:35

Hahahaha nbg nije on kao ti da rastura sa jebanjem

Matoo
Matoo
Guest
Reply to  Tara
24. siječnja 2022. 11:05

Nikad se ne zna mala?

Matoo
Matoo
Guest
24. siječnja 2022. 11:04

Pisi još brackiu

5
0
Ostavi svoj komentarx