Meni treba neko ko će me izjebati

Upoznao sam jednu finu damu preko svoje firme gdje radim! Slucajno sam imao kontakt sa njom i ono malo po malo preko maila smo se culi! Vise nije nista vezano za posao,ali smo se culi tek toliko da znamo da smo dobro!

Trajalo je to neko vrijeme,pa sam ja poceo da pokusavam da pricamo malo intimnije teme,ali nisam htio da budem bezobrazan!I otkud znam kako izgleda,tek sam je znao preko neta! Bila je razvedena sa curicom iz braka i imala je momka nekog tada! To je sve sto sam znao!

Ali nebi ja bio ja da nisam pokusao da dobijem njenu sliku! Cisto me zanimalo sve to da znam kako izgleda i da li da krenem polako u akciju.Kad smo se tako jednom culi,ja sam poceo da pricam kako sam bio na dobroj zurci i kako je ludo bilo i ponudio sam joj da slikama dokazem atmosferu…Pristala je naravno,jer je i ona zeljela vidjeti mene.

Kada sam joj poslao slike nastupio je tajac…Provjeravao sam mail vise puta,nista!

I onda nakon sto me dobro izmucila,salje ona tekst kako su slike odlicne i salje svoju sliku!

Odmah u prvi mah mi se jako dopala,bila je brineta sa dobrim sisama i slatkica prava! Nebi se raklo da je starija od mene i da ima dijete!

Onda su stali komplimenti dolazit sa svih starana i vec se dalo naslutit sta ce se desit.

Poceo sam je ispitivati za momka,za muza bivseg! Pocela mi se otvarati,pocela mi se povjeravati! Sa tim dolazi i to da nije bas sretna i da jako voli sex.I onda tipicna prica kada se dotaknete te teme.Sta voli a sta ne itd!

Svaki dan kao opsesija je postalo nase dopisivanje,pa do dugo u noc.Pocela je izbjegavati momka i nagovarti me da joj dodjem!Inace je zivjela 150 km od mene.

I nakon nekog vremena ja isao sa prijateljima u njen grad.Tu smo inace imali dosta prijatelja,pa smo nas trojica odlucili spavati kod ovog jednog.Ja sam im rekao da trebam vani sa nekom djevojkom a bio sam sa autom pa mi je lakse bilo nesto skontat.

Dogovorili smo se u pola 8,posto je zimski period pa je mrak uveliko vani.

Cekao sam je na dogovorenom mjestu,nije bilo previse hladno ili sam ja bio zagrijan.Ali je bila velika magla,da ne vidis vise od 2 m ispred sebe.

Ugledao sam je kad je bila skorz blizu mene…Spustio sam pogled i vidio da je u haljinici,ispod su bili halteri jer sam rekao da me loze i da ih volim!

Prisla je sa osmjehom na licu i odmah smo se poljubili! Zagrlio sam je oko struka i kao da smo sami na svijetu je stisnu uz sebe.Njene sise su bile uz mene,osjetio sam ih…Kako i nebi kada je iz jaknice sto je imala preko haljinice virio veliki dekolte,gotovo savrsen.

Siguran sam da je osjetila moj vec dignuti kurac,jer se jako stisnula uz mene i kao da se blago trljala.

Pitala me gdje mi je auto i usli smo.

Mada nikada nismo direktno dogovorili da cemo se pojebati,to je ocigledno bilo.Ali ipak ja nisam zurio jer sam se ipak zelio pretsaviti u dobrom svjetlu!

Sjeli smo u auto i ono kao pitao sam radi reda gdje cemo sada? A ona mi kaze da vozim na mirno mjesto,jer zeli da se lijepo “ispricamo”

Nisam otisao daleko,pa sam nasao neko mirno mjesto,slijepa ulica!

Poceli smo sa pricom i malo se ljubili.Ja sam joj mazio nogu,sve do ruba haltera pa sam isao sve blize…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare