Sex sa mojom trudnom šogoricom

Laura je moja šogorica, žena od mog mlađeg brata. Sa onom od starijeg se baš ne slažem.
Ali da krenem od početka. Od nas trojice ja sam ispao crna ovca u familiji. Nikad se nisam ženio, bio i ostao kurviš, a čim bi nanjušio dobru picu kao pas krvosljednik bi bio uporan dok ju ne bi izjebao, a onda nakon tjedan ili dva, bi samo otišao. Koji put bez riječi, jer sam jednostavno bio takav. Do sada sam pojebao dosta žena, sa nekima ostao u dobrim odnosima, ali te sam mogao nabrojati na prste jedne ruke. Bio sam dobar u seksu, možda malo previše egocentrik, ali su žene uživale u mojih 22 centimetra tvrdog i debelog kurca. Ali, eto, ni lancem me nisi mogao staviti u vezu.

A Laura, e pa to se desilo nekako slučajno, mislim, imao sam ja pik na nju još odavno, ali bila je u familiji i malo sam prikočio. Ipak nisam baš takav seronja, tj, nisam bio do nedavno.

Dakle, Laura je bila sama doma, u četvrtom mjesecu trudnoće, dok je moj mlađi burazer Mario radio vani, u Munchenu. Trebali su se već svi preseliti tamo, ali je moj buraz htio da se dijete rodi u Hrvatskoj. Koja patetika na domoljublje. Rekao sam mu da je bolje da se mali, da trebao bi biti dečko, rodi u Njemačkoj radi državljanstva i ostalog, ali prije bi mazga popustila nego on. Kao nekakav hommage starom koji je poginuo u domovinskom ratu. Idiot, buraz, ne stari. I tako dok je on bio vani i zarađivao euriće, mene je Laura zamolila za nekakav popravak ormara kod njih u stanu. Ionako nisam imao nekog posla, pa sam obećao doći u subotu.

Došao ja na vrata, a kako je bilo ljetno vrijeme, Laurica lagano odjevena u neku poluminicu i tanku majicu ispod koje nije bilo grudnjaka, pa su njene inače savršene trojke lijepo napinjale majicu skupa sa malim trbuščićem. Zagrljaj i pusa u obraz, zapahnut mirisom njenog dezodoransa i oprane plave kose ušao sam u njihov mali stan. Odmah je rekla da će skuhati kavicu, a da ja vidim šta mogu napraviti sa ormarom. Kimnuo sam i otišao u spavaću. Znao sam da je ormar onaj stari koji im je pokojna mater dala, pa nisam očekivao čuda. Rastavljali smo ga i sastavljali svi nekoliko puta i znao sam da neće dugo iako je to bila ona stara škola izrade namještaja. I bio sam u pravu.

Jedva se držao skupa. Ona stara iverica je već popustila oko utora i mjesta za šerafe, pa bi dodatna intervencija bila samo prva pomoć. Sjetio sam se da imam jedan ormar, neraspakiran, kod sebe doma. Kupljen u jednom trenutku inspiracije, ali kako sam bio sam nije mi ga se slagalo. Zato sam otišao u kuhinju gdje je Laura upravo završavala kavu i samo rekao:

– Čuj, ovo ti je uzaludan posao. Ormar će se raspasti sam od sebe. Jebi ga star je kao i Mario. -tu sam se nasmijao, jer je stvarno kupljen nakon njegova rođenja.
– A jebemu.. . baš mi ne treba sada nekakav trošak.. -opsovala je i uzdahnula Laura, a baš je bila slatka kad je bila ljuta.
– Nego, ja imam jedan ormar doma, neraspakiran, pa da ti ga donesem, ionako ga ne trebam. -rekao sam i kad sam vidio njen upitan pogled samo sam nastavio- Ne pitaj.. .

Popili smo kavu, a ja sam otišao po ormar dok je ona rekla da će izvući stvari iz ovog starog. Vratio sam se za sat i pol jer je trebalo doći sa jednog kraja grada na drugi, te ukrcati i iskrcati ormar iz auta. Nije djelovao teško, ali su bila tri paketa. Dovukao sam sve u stan, znojan kao da sam otrčao po njega, a ne se vozio u klimatiziranom autu. Maknuo sam stari ormar i za nekih pola sata složio novi. Bio sam tako znojan da su mi i bermude bile mokre, pa je Laura rekla da se otuširam dok ona bude slagala veš u ormar. Otišao sam u kupaonicu i nisam zaključao vrata. Od tuša nisam ništa čuo i baš mi je pasao, jer je stvarno bilo vruće. Izašao sam iz tuš kabine i našao se pred Laurom. Gledala me, ali je više gledala moj kurac, sad opušten, ali i dalje velik. Grickala je usne, pa onda rekla:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Muž
Muž
Guest
9. rujna 2021. 07:12

super priča. Imaš stila. Zguzio bih i ja svoju svastiku ali me stid da pitam.

Bora
Bora
Guest
Reply to  Muž
10. rujna 2021. 01:51

Pa ne možeš i jare i pare. Slobodno ti fircaj svaju, ali daj tvoju ženicu da oplodi drugi kurac. To je pošteno.

Med-Teh
Med-Teh
Guest
Reply to  Bora
10. rujna 2021. 15:01

Pa posteno jeste,ne mora da je oplodi,nek je makar tuca 😉

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Bora
11. rujna 2021. 22:10

Nije svjestan kako bi mu sexualni zivot bio bolji da malo zena izlet u braku napravi 😉

Bora
Bora
Guest
Reply to  Slatka Mala
15. rujna 2021. 00:28

Čovek nema pojma koliko gubi. Daš ženi malo slobode, pa kaad dodje kući vesela, razdragana, onda i ti možeš očekivati mnogo, mnogo bolji ne samo sex, već i kompletan odnos u braku. Ali jebi ga-malo je njih koji zaista poznaju žensku psihu…

Cane
Cane
Guest
10. srpnja 2022. 22:38

Ja sam svoju pustio sad mogu sta hocu

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
6
0
Ostavi svoj komentarx