Mlada seksi pripravnica, željna jebanja, zavodi starijeg kolegu

Mlada seksi pripravnica, željna jebanja, zavodi starijeg kolegu.

Bilo je to prije 5-6 godina. Radio sam, ustvari i sad radim, u firmi koja se bavi marketingom. Volim svoj posao, prilično dobro zarađujem i mislim da sam svojim radom stekao priznanja i nadređenih i podređenih.

Bio je sunčan, vreo ljetni kada se na vratima moje kancelarije pojavio šef u društvu lijepe, mlade žene. Imala je crnu kosu koja joj je padala do ramena, lice joj je krasio divan osmijeh i krupne oči plavo-zelene boje, koje su bile neobičan kontrast preplanuloj koži i crnoj kosi. Bila je stvarno zgodna, visoka oko 170 cm, manjih ali čvrstih grudi koje su ponosno stojale uspravno, uskog struka, malo širih bokova i dugih nogu. 

Šef je predstavio, zvala se Mira, i zaposlila se kao pripravnik u našoj firmi, a ja sam joj dodijeljen kao mentor u toku odrađivanja pripravničkog staža. Pružio sam ruku i rekao svoje ime. Pozdravili smo se pri upoznavanju. Ruka joj je bila mala, topla i oznojena, vjerovatno od nervoze, a stisak umjeren i čvrst.

Šef nas je nakon nekoliko kratkih rečenica napustio i ostali smo sami u kancelariji. Ponudio sam Miru da sjedne, nakon čega sam joj rekao par rečenica o sebi, ukratko o poslu koji radim, napomenuo sam da sam oženjen, imam dvoje djece i td. Rekao sam joj da ako želi može reći nešto o sebi, kako bismo se bolje upoznali, ali da to nije uslov. Rekla je da ima 24 godine, tek je završila faks i ovo joj je bio prvi posao. Nije imala braće ni sestara i živjela je sa roditeljima, ali je željela da se osamostali. 

Mira je od mene bila mlađa 15 godina, samo 8 godina starija od moje starije kćerke. Radili smo nekoliko mjeseci zajedno u istoj kancelariji. Brzo je učila i bila je vrijedna. Držao sam se suzdržano prema njoj zbog velike razlike u godinama, a i zbog toga što sam imao sretan brak.

Moja žena je bila zgodna crnka duge kose i zamamnog tijela. Seks nam je bio odličan i stvarno nisam imao potrebe da lutam i tražim nešto sa strane. Mira i ja vremenom smo se bolje upoznali, bila je vedra, simpatična i mala je odličan smisao za humor pa sam uživao u njenom društvu. Rekla mi je da kao šef uopšte nisam zahtjevan i da joj je ugodno raditi sa mnom. 

Jedan dan, početkom jeseni, nakon pauze predložio sam joj da prošetamo kako bismo uzeli svježeg vazduha i razbistrili malo glave od posla. Prihvatila je i izašli smo napolje.

Dan je bio oblačan i samo što nije počela padati kiša. Šetali smo polako kada je iznenada u blizini udario grom. Začuo se jak prasak. Mira se instiktivno, u strahu, pripila uz mene, obuhvatajući me svojim rukama i čvrsto pripijajući svoje tijelo uz mene. I ja sam je instiktivno prihvatio i obgrlio svojim rukama. Osjetio sam kako njeno čvrsto tijelo drhti dok se sve jače pripijala uz mene.

Tiho sam prošaptao “ne boj se” i pogledao u njeno lice koje je bilo samo nekoliko centimetara od moga. Osjetio sam da tonem u njene duboke i od straha raširene oči. Ne znam koliko je to trajalo, a ni zašto sam spustio svoje usne na njene u dug poljubac. Nije se odmakla, a počela je i da uzvraća poljubac, ne odmičući se od mene. Iz transa su nas trgle krupne kapi kiše. Razdvojili smo se i požurili nazad u kancelariju.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
kika
kika
Guest
15. rujna 2023. 18:18

Lijepo odrađeno

1
0
Ostavi svoj komentarx