Moja jebozovna sexy drugarica

Sedela sam na parku u klupi čekajući da muž dođe po mene. Razgledajući okolo, zaustavila sam pogled na prelepoj brineti. Bila je prezgodna. Izbacila je sise i ličila je na porno glumicu. Pogledala sam malo bolje. Te crte lica su mi itekako poznate. Bože, nije valjda Lorena! Moja Lorena! Otrčala sam do nje.

-Lorena, Jesi to ti?

-Renata, Ne mogu da verujem! Ja sam, ja sam.

Snažno smo se zagrlile. Lorena je moja drugarica koju sam upoznala u Španiji na maturskoj ekskurziji. Družile smo se oko 6 godina, nakon čega su nam se životni putevi razdvojili. Od tada je prošlo 10 godina. Lorena se mnogo promenila.

-Neopisivo Mi je drago što sam te videla. Otkud ti? – Pitala sam je sa oduševljenjem.

-Na Poslovnom sam putu. Ostajem pet dana ovde. Juče smo došli.

-Ovaj Susret ne može proći bez kafice. Idemo kod mene.i-pozvala sam je.

Jedva sam čekala da se ispričam sa svojom Lorenom. Ona je bila uvek moja uteha. Imala sam joj mnogo toga za reći. Kasnije sam saznala, i ona meni.

-Ometam Te u nečemu? -pitala Je sramežljivo.

-Čekam Muža da idemo na ručak, ali odložiće ću. Neka ide sa svojim društvom.

Nasmiješila se, uhvatila me pod ruku i krenule smo prema mom stanu. Uz kaficu je priča tekla bez pauze. Uspomene, dešavanja, problemi, lepe stvari … sve se to ispreplitalo u našoj priči.

-imaš Li momka ili muža? -upitala Sam je. Na to je Lorena zašutjela. Gledala je u pod. U lik te sisate cure nije mi se uklapao neko ko može ćutati na to pitanje.

Zapravo, znaš, ja … imam curu. U vezi sam ženom već tri godine. Ali veza je diskretna.

-Lorena, Ti si lezbejka? – Bila sam iznenađena, ali nije mi smetalo.

Klinuo je glavom dirajući svoju lepu, mehku, dugu kosu.

-Ali Otkad? -pitala Sam ne krijući šok.

-To Sam otkrila kad sam … kad sam upoznala tebe. Već pri našem prvom susretu osetila sam da si posebna. Vremenom sam se zaljubila u tebe, ali sam to vešto krila. Nisam htela da te izgubim.

Sad već nisam mogla da dođem sebi. Lorena mi je rekla da nikad nije imala momka, ali da je privlače cure i da je zaljubljena u mene ??? Šok je bio sve veći.

Moja Lorena me voli. Ja sam njena prva ljubav.

-I Znaš šta? Volim te još. Morala sam se udaljiti od tebe, jer nisam mogla izdržati nemoguću ljubav.

Gledala sam je par trenutaka. Bila je prelepa, prezgodna. Te pune usne su tražile da ih ljubim. Nisam želela da joj to uskratim. Prišla sam joj i poljubila je u usta. Osetila sam da gori. Predala mi se. Uzdisala je pod mojim poljupcima. Sisala sam joj jezik. Želela sam je celu. Šaptala mi je kako hoće da je jebem. Ljubila sam njen seksi, mirisni vrat. Osetila sam vrele, velike sise kako diraju moje. Svukla sam joj tanku majčicu i bespotrebni grudnjak. Dve lubenice su se ukazale preda mnom. Bradavice su bile krute i molile me da ih ližem. Sa zadovoljstvom sam prihvatila. Te sise su moje. Dojila sam ih i grickala. Ona je uzdisala i mazila me po kosi.

-Ah Renata, ljubavi … koliko sam puta sanjala ovo. Volim te.

-Mmmm Dušo …

Lizanje drugaricine pičke

Ruku sam spustila ispod njenih pantalona. Gaćice nije ni imala. Prstima sam razdirala tu lepu, mokru pičku. Otkopčala sam joj šlic kako bi svojim prstima dala slobodu. Jebala sam je. Prvi put sam sa ženom, a znala sam sve šta treba da radim. Rezultat gledanja pornića. Vrištala je, dahtala. Uzvikivala je moje ime i čupala mi kosu. Kako je uživala, a i ja sam.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj