Mladi kolega iz susjedne firme

Zovem se Marijana i osjećam se kao totalni promašaj u životu. Kada sam završila srednju školu, prije malo više od dvadeset godina, zaposlila sam se kao tajnica u jednoj firmi koja sada stoji dosta loše i očajnički tražim drugi posao. Imala sam i nekoliko veza dok sam bila mlađa, nadala sam se braku i djeci, ali nažalost ostala sam sama u garsonijeri od roditelja i život mi je upao u kolotečinu.

Te jeseni se u firmi u istoj zgradi zaposlio mladi zgodni pripravnik, u ranim dvadesetim, često smo se viđali na hodniku i na obližnjoj autobusnoj stanici. Uvijek smo se pristojno pozdravili, a ja sam mu se često nesvjesno i nasmiješila, kao i on meni.

Iako sam imala gotovo četiri banke, dosta sam dobro izgledala, i tu i tamo sam znala dobiti kompliment da sam zgodna i ženstvena, čak i od mlađih kolegica. Ali mislim da je razlog tome da sam oduvijek bila jednostavno žena, tako da sam rijetko nosila hlače, uglavnom sam nosila suknje i haljine, a nisam niti pretjerivala u kozmetici i nakitu. Često sam dobivala komplimente i od starijih kolega, ali nisam se htjela petljati s oženjenima, ne trebaju mi problemi tog tipa.

Jedan dan, poslije posla vidjela sam mladog pripravnika na autobusnoj stanici, pozdravili smo se i nasmiješili jedno drugom, a on mi je prišao i pitao me za firmu u kojoj radim, mogućnosti za posao, čisto za informaciju.
U početku sam se malo zbunila, imam osjećaj da sam se i malo zacrvenila, tako zgodan dečko mi je prišao. Brzo sam se snašla i odgovorila kako stanje nije bajno i da tražim drugi posao. Nakon tog dana smo uvijek na stanici malo popričali, par puta smo i zajedno išli do grada u istom busu, a jedan dan me, kada smo izašli iz autobusa pozvao na piće.

Pristala sam, pa smo se i zvanično upoznali, zvao se Igor i imao je 24 godine. Na piću smo ostali čak dosta dugo, razgovarali, smijali se, uživala sam i odlučili smo da to moramo ponoviti. Imam osjećaj da sam zaljubljena u njega, svako malo mi je bio u mislima. Par tjedana kasnije sam saznala da sam dobila novi posao u državnoj firmi, tako da sam osjećala sigurnost po tom pitanju. Na piću mi je Igor rekao da bi volio ostati sa mnom u kontaktu. Malo mi je bilo neobično da izlazim sa toliko mlađim dečkom, ali sam pristala. U blizini kafića je bilo kino gdje su taman prikazivali neki film koji sam htjela pogledati, super, kaže Igor, otišao je kupiti ulaznice i za manje od pola sata smo sjedili u mraku na spojenim sjedalima.

Film je bio komičan, sa puno ljubavnih scena i ne znam kako, u jednom trenutku smo se naslonili jedno na drugo, uhvatili za ruke i usne su nam se spojile. Zadrhtala sam, u trbuhu su mi titrali leptirići, prestali smo gledati film i počeli smo se ljubiti.

Kada smo izašli iz kina, Igor je samo rekao, Marijana volim te, ne znam dali je lagao, dali me želi samo poševiti, ali u mojoj utrobi se upalio plamen. Osjetila sam vatru u gaćicama, kako mi pičkica pulsira i vlaži se. Bilo je ljeto, nosila sam ljetne hlače i nadala se da ništa neće procurit i vidjeti se na njima, da sam bar obukla haljinu, kao i uvijek. S obzirom da stanujem blizu, odvela sam ga doma na piće. Natočila sam nam po čašu vina, a kada je probao, rekao je baš je slatko. Kao ti, odgovorila sam. Nastavila sam ga strastveno ljubiti i raskopčala sam mu košulju i rekla mu želim te večeras.

Rating: 4.8/5. From 107 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Bilbo
Bilbo
Guest
11. travnja 2022. 15:06

Sve usamljene tete na svijetu bi trebale raširiti noge i podati se mladim dječacima da isprazne sadržaj svojih jaja u njihove pičiće.

Sambii
Sambii
Guest
Reply to  Bilbo
11. travnja 2022. 15:39

Bas tako….makar i moju neko opalio…

Bilbo
Bilbo
Guest
Reply to  Sambii
12. travnja 2022. 13:32

Netko tvoju, ti nečiju – širimo ljubav a ne rat 🙂

Bilbo
Bilbo
Guest
5. svibnja 2022. 14:40

Dali je Igor na kraju teti Marijani napravio bebicu?