Mlado meso – 1 dio

Ja sam, kažu, veoma zgodna plavuša, mlađa od četrdeset, vitkog tijela, čvrstih sisa i guze. U životu umirem od dosade ne znajući što ću sa viškom slobodnog vremena. Živim sama s mužem koji je klasičan radoholičar i koji radi po cijele dane i ne mari previše za mene. Moj jedini posao je održavati kuću i ponekad, mužu, kada nije na sastanku ili službenom putu, skuhati ručak. Seksamo se rijetko. On se izgovara da je pre umoran od dnevnih obaveza. Vrlo vjerojatno me i vara s nekom ljubavnicom. Pomirila sam se sa sudbinom i prihvatila život u zlatnom kavezu bez uzbuđenja i strasti.

Iako imam sve u životu ne mogu negirati svoje seksualne potrebe. Često se budim sva u znoju i maštam o žestokom seksu, o tvrdom kurcu u svojoj utrobi, o snažnim muškim rukama na svom tijelu. Probleme djelomično rješavam od kada sam preko interneta nabavila umjetnu kurčinu. Da upravo tako. Kurčinu , jer je to umjetni primjerak kakav se zapravo rijetko može naći u prirodi. U početku sam imala problema strpati tu ogromnu plastičnu stvar cijelu u sebe, ali s vremenom je moja pička navikla na velikog električnog ljubavnika. No izazivanje orgazama sama sebi nije stvar koja može zadovoljiti moje mlado uspaljeno tijelo. Nedostaje mi kontakt tijela o tijelo, snažne ruke koje miluju moje uzbibane grudi, koje stišću moju guzu dok me žestoko navlače na svoje meso. Nedostaje je pritisak snažnog muškog tijela kojim me partner pritišće na krevet dok snažno ulazi u mene. Nedostaje mi opori miris muškog znoja i vrući dah ljubavnika.

Tog toplog prijepodneva dok sam se na hladnom bračnom krevetu zabavljala sama sa svojim umjetnim ljubavnikom, u trenucima nadolazećeg orgazma iznenada me uplaši i prekine snažan tresak. Nešto proleti kroz polu otvoren prozor. Od iznenadnog šoka i straha prekinem sa zabavom i skočim na noge, na brzinu ogrnem kućnu haljinu na golo tijelo. Kada sam ustala na podu spavaće sobe ugledam nogometnu loptu. Zavežem kućnu haljinu oko struka i priđem prozoru.

Na ulici ispred kuće ugledam klince iz susjedstva kako sa zanimanjem i laganim strahom u očima gledaju prema meni. Njihova zbunjenost i lagani strah odagnaju moju ljutnju i uz blagi osmjeh ih bolje promotrim. To su dečkići iz susjedstva koje srećem svaki dan dok idem u obližnju trgovinu. Dobro znam da ti dečkići, na pragu punoljetnosti, kojima je seks stalna dnevna preokupacija, pale svojim vatrenim pogledima moje tijelo dok prolazim ulicom. Svjesna da me promatraju namjerno njišem kukovima i grudima dok se uvijam u struku. Svjesna sam da kada dođu kući maštaju o seksu sa mnom. I sama, povremeno, dok se igram sa svojom seksualnom igračkom maštam o njihovim mladim čvrstim tijelima u svom zagrljaju.

Naginjem preko ruba prozora, dekolte na kućnoj haljini se lagano rastvara i bujne grudi sa, od malo prijašnje zabave, stršećim bradavicama gotovo ispadaju na sunce dana. Dok se nespretno ispričavaju zbog lopte kao hipnotizirani bleje u bjelinu mojih grudiju naguravajući jedan drugoga. Polako ih mjerim pogledom. Njih petorica, približno svi istih godina, negdje treći, četvrti razred srednje škole, odjeveni u majice kratkih rukava i sportske gaćice, preplanuli od sunca, puni života i znatiželje.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx