Moja bivša studentica – I dio

Zapazio sam je prvi dan predavanja, sjedila je u prvoj klupi učionice. Kao i sve studentice, tek svršene srednjoškolke, uvijek vesela, razdragana i ne baš posebno zainteresovana za materiju koju sam predavao. Nije bila obična djevojka, koja je upisala fakultet tek tako. Izuzetno inteligentna, duhovita, ali nedisciplinirana i… Zgodna djevojka vrele krvi, živa… Kikotala se kada bih prošao kraj grupe u kojoj stoji, u hodniku, ili bi znakovito pogledovala tokom predavanje, kratko, tek da skrene pažnju na sebe.

„Indy, htjela si nešto pitati?“ – pravio bih se da nisam primijetio znakovitost njenog pogleda.

„Ništa, ništa… Samo slušam pažljivo.“ – nasmijala bi se, pomalo nevino, i hinjila da nešto zapisuje kao i uvijek.

Inače, gledala me ravno u oči, poluotvorenih usta, a kada bih obratio pažnju diskretno bi se nasmijala i spustila glavu. Osjećao sam se krivim kada bih se uhvatio da mislim na nju. Profesor sam, ne ide da petljam sa studenticama. Na kraju krajeva, mlada je, nema ni dvadeset godina. Ali, svakim danom, češće mi je bila u mislima.

Jedva bih dočekivao dane kada njena grupa dolazi meni na predavanje. Dok bih govorio, šetao bih po učionici i namjerno zastaja na mjestima sa kojih bih nesmetano gledati u njene butine koje su se ocrtavale na redovno uskim farmerkama ili nekim helankama. Odijevala se uobičajeno za njene godine, ne izazovno. Farmerke, majice, patike… Nije se šminkala, ali nije joj ni bilo potrebno jer je svojim senzualnim usnama i krupnim, smeđim očima oborala s nogu svakog muškarca. Kolege, koje joj nisu predavale, zezali su me i pitali mogu li se koncentrisati. Seksipil joj je bio toliko jak da me palila, svakim danom sve više. Ispod farmerki bi joj katkad provirivali rubovi gaćica, diskretno. Indy je bila građena za moj ukus. Nije se trudila da bude mršavica, njene noge su bile savršeno oblikovane, jedre, guza prelijepa, stomak ravan, a grudi… Ah, jednog dana je došla u majici sa dubokim „v-izrezom“. Mislim da su studenti primijetili kako sam progutao pljuvački kada sam vidio procjep između njenih prelijepih sisa i bradavice koje se diskretno naziru na majici. Primijetila je i ona i kao i uvijek nasmijala se „nevino“; toga dana sam im puno diktirao jer sam želio nesmetano da uživam u prizoru zbog kojeg sam teško disao.

Indy je svakim danom sve više postalajala predmet mojih fantazija. Zamišljao bih najčešće kako joj lickam pičkicu dok ležim, a ona prelazi njome po mojim usnama i steže svoje divne grudi, glave zabačene unazad, zatvorenih očiju. Zamišljao bih kako stenje i moli me da je jebem: „Ah, profesore, jebite me…“, kako me objema rukama drži za glavu i nabija je u svoje međunožje, kako se nabija na moj kurac dok joj držim polutke savršene guze i grizem sise…

„Profesore, mogu li vas pitati nešto?“ – obratila mi se na hodniku, prije predavanja.

„Izvoli!“ – nastojao sam biti služben i distanciran.

„Maji je danas rođendan i otišla bih do grada da joj kupim poklon, jer ona odmah poslije predavanja putuje i neće je biti dva dana. Pa, ako možete da mi dozvolite odsustvo s predavanja.“

Rating: 4.1/5. From 29 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x