Moja cura drolja

Prilikom jednog zajedničkog domjenka firme smo nekako završili u sobi gdje ga je ona nakon kratkog ljubljenja pohotno uzela u usta i popušila mi kao nikada do tada… napunio sam joj usta nakon 5 minuta.

Nastavili smo naše viđanje i seks je bivao sve bolji i maštovitiji, pušenje na javnim mjestima, jebanje u autu, seksualne poruke kada smo bili razdvojeni, tada sam shvati da sam našao pravu kurvicu i da je neću pustiti. Znala je kako djeluje na frajere i mene je to užasno napaljivalo da je drugi gledaju i da im se diže na nju, no ona je uvijek govorila da je oni mogu samo gledati i da je ona samo moja….. ja sam ipak imao drugačije planove koje još tada nisam podijelio sa njom , naime, mene je užasno palila pomisao da se ona jebe sa svima njima….

Prolazilo je tako vrijeme i ja sam stalno forsirao priču o još jednom frajeru sa nama i pokušavao je indirektno nagovoriti da to realiziramo…. Ali ona je i dalje održavala privid da je to sve ok u mašti, ali da je ona moja… makar sam primjetio ispod te priče njenu napaljenost na tu temu…

Onda se jednom nešto pokrenulo. U jednom od naših jutarnjih zajedničkih masturbacija (voljela se dirati dok ja drkam i stavljati si prste u mokru pičku da tako svrši) smo nekako spontano okrenuli temu na nekog njenog bivšeg za kojeg sam ja znao da se još pali na njega… Ja sam se pretvarao da sam on i pričao joj na uho kako je volim jebati, kako ima predivnu pičku… primijetio sam njene zatvorene oči i kako je odmah stavila još jedan prst u pičku… počela je još glasnije stenjati… Ahhhhhh kako imaš dobar kurac Dino (tako se zvao njen bivši)…uuuuhhhh, stavi ga duboko… razvali mi pičku tim ogromnim kurcem….. cijelo vrijeme je imala oči zatvorene i bila je izgubljena u transu…..počela je tako glasno vrištati da su susjedi mogli čuti sve….. AAAAhhhhhhh Dinoooo, jebi meeeeee, jebi svoju kurvicuuuu…. Svršit ću ti po kurcu Dinooooo…..

I onda je krenulo… počela je svršavati kao nikad do tada vrišteći pritom cijelo vrijeme Dinoooooo Dinooooooo Dinoooooo svršavaaaaaaammmmmm… počela se tresti, izvijati… ja sam gledajući tu njenu napaljenost i trans počeo špricati po sebi u velikim mlazevima… svršio sam kao nikada… kurac mi je pulsirao do te mjere da će eksplodirati…. Kada je došla sebi od svršavanja, otvorila je oči i kao da se malo začudila da sam ja pored nje, ali kad je vidjela da sam i ja svršio se samo nasmijala kao da je imala sve pod kontrolom cijelo vrijeme, makar ja dan danas tvrdim da je ona mislima bila sa Dinom.

Nakon što je vidjela da meni ne smeta ta situacija nego da mi se, dapače, sviđa, počela se otvarati i priznavati mi svoje maštarije… počeo sam je ispitivati o bivšim frajerima i da mi priča kako se jebala s njima … to su bile fantastične priče… ni sam ne znam što je istina a što ne…. Kako su je dvojica jebala u isto vrijeme, ali ju je bilo sram meni priznati, kako je pušila frajeru u taksiju na zadnjem sjedištu, kako se jebala sa tipom na plaži dok je drugi drkao pored njih … ja sam svršavao kao lud na te njene priče….i tražio još

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
23. ožujka 2021. 21:41

Nista sladje kad naletis na neciju djevojku ili zenu koja zeli kurac sto prije.Ja bi ti snimio i klip a ne mms 😉 Ocekujemo nastavak.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx