Moja gazdarica voli jebanje u guzu

Bližilo se ljeto a ja nisam imao novaca za more pa sam morao što prije pronaći nekakav posao. Prijatelj mi je ponudio da s njim radim na izgradnji velike kuće koja se u mom gradu pravila. Budući da nisam imao baš nekakvog izbora, nevoljko sam prihvatio ponuđeni posao.

Ubrzo su dani postajali sve topliji i sve je teže bilo raditi dok nam je naporni vlasnik kuće stalno visio za vratom.

Već sam razmišljao da ostavim taj posao kad jednog dana dok sam radio na katu kuće u dvorištu ugledah zgodnu ženu od koje mi je zastao dah. Naprosto sam bio opijen tom ljepotom. Preslatko lice, duga crna kosa, velike sise koje je jedva skrivala uska majica sa dubokim dekolteom i prelijepo čvrsto dupe utegnuto u tajicama koje su ocrtavale svaki detalj tih prelijepih oblina i savršene noge – dovoljno da normalan muskarac trenutno ostane bez daha, ali i bez pameti! Ja sam inače strastveni ljubitelj lijepih žena i za mene je najveće zadovoljstvo vidjeti lijepu ženu, a još veće da je odvedem u krevet. Piton mi se u gaćama već probudio i bio je spreman za akciju. Međutim, to divno sanjarenje je odjednom prekinuo neprijatan glas vlasnika koji mi se u tom trenutku obratio.

– “Dođi dolje da pomogneš svojim kolegama. O, vidi žena mi je stigla”, reče gledajući kroz prozor.
– “To ti je žena?”
– “Da, a ti požuri dolje!”

Nisam mogao vjerovati. Gazdina žena! Što sad da radim? Iako je bio naporan, ipak nas je korektno plaćao. Ali, iskreno nisu mene toliko mučile moralne dileme, jer sam jednom pojebao i ženu moga kuma iako mi je najbolji prijatelj. Više sam se bojao otkaza koji mi je bio zagarantiran ako se budem motao oko te žene.

Neću je jebati! – čvrsto sam odlučio. Sljedeći dan sam se baš zadubio u neki posao pa nisam htio ići na ručak sa ostalim radnicima. Umjesto toga, zamolio sam ih da mi donesu ručak kroz sat vremena kada završim svoj posao. Bio sam izgubio pojam o vremenu.

Nakon ručka radnici su se vratili svom poslu tako da je ponovo nastala velika buka. Tolika da nisam ni primjetio da se netko nalazi pored mene dok sasvim slučajno nisam podigao glavu. Bila je to ona! Držala je tacnu na kojoj je bila hrana. Na sebi je imala laganu ljetnu haljinu do koljena sa dekolteom ne tako dubokim kao onaj dan kada sam je prvi puta ugledao, ali dovoljno dubokim da otkrije njene prelijepe bijele grudi.

– “Gdje da ostavim ovu hranu?”, obrati mi se hladnim, nezainteresiranim glasom, što me na neki čudan način još više uzbudi.

–”Tttamo, na onaj blok”, zamucao sam od uzbuđenja. Okrenula se i laganim koracim krenula prema bloku. Dok se saginjala da spusti tacnu moje ludilo je dostiglo vrhunac! Više se nisam mogao suzdržati i kao zvjer sam krenuo prema njoj, hvatajući je za guzicu. Ona vrisnu i poskoči, a zatim me iznenađeno pogleda.

– “Budalo!” – prodere se i opali mi šamarčinu. Lice mi se zacrvenilo, što zbog šamara, što zbog bijesa koji se miješao sa strašću. Nisam mogao da se suzdržim nego sam joj uzvratio šamar tako da sam je bacio do zida na koji se naslonila. Prišao sam joj i čvrsto pritisnuo uz zid.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj