Moja Iva 6

Dva dana mira , taman da se slegnu dojmovi . Zvuk telefona . Iva se trgne i uz loš predosjećaj javi . Halo mačko , začuje poznatti glas .

Moja Iva 5

Nego imamo ne dovršeni dogovor , ha ha . Vjerojatno si se oporavila , večeras oko osam dolazim po tebe . Znaš koje krpice oblačiš ha ha . Da ,prozbori Iva . Da ponovimo , erotski crni veš , halteri , štikla i nova bunda , ha ha . Sve jasno ? Da ,tiho potvrdi Iva . Razgovor je bio prekinut ,to je to . Posvetila se tuširanju , obrijala mačkicu ,obukla zadano i čekala . U dogovoreno vrijeme oglasi se kratko sirena i znala je da mora krenuti . Otvori vrata velikog auta i smjesti se u sjedalo . Krešo je bio zadovoljan onim što vidi , te čim su krenuli spust ruku na njezino koljeno . Lijepa se kurvice , preo je . Polako je rukom došao do njezine mačkice i sve više bio zadovoljan . Baš sam zadovoljan tobom , ha ha . Sad ga lijepo izvadi i puši .

Iva pokorno izvadi već nabreklo spolovilo i spusti usne na njega . Mm mmm čulo se odobravanje .Svi te hvale kurvice , to je zato što se voliš jebati ha ha . Jeli tako ? Da tiho se čulo .Auto se brzo zaustavio , te joj se Krešo obrati . Ajde požuri kurvice , isprazni jaja .

Ubrzo se počne grčit a Iva osjeti mlazove sjemena u ustima , te pokuša sve progutati . Kad je podigla glavu spazi da stoje ispred nekog kafića . Jedno piče ,pa dalje ha ha čuje naredbu . Ušli su u lijepi prostor i odabrali jedan zaklonjen separe . Ubrzo se pojavio konobar te donio naručeno . Idi u toalet i sredi se , uputi ju Krešo ,da budeš lijepa . vodim te na otmjeno mjesto ha ha .

Dok je hodala prema toaletu , većina muških pogleda ju je pratila . Onako elegantna a kod svakog koraka raspor bunde je otkrivao , rub čarapa pa i haltera . Brzo je popravila šminku i vratila se u separe . Kucnuvši čašom Krešo joj se obrati .Da nazdravimo , za uživanje ha ha , jeli tako kurvice . Voliš više kurac nego želiš priznati . Picu , guzu , pušenje jeli tako ? Spustila je glavu , da začula je samu sebe . Zato sam ja tu da ti pomognem , opet je čula smjeh . Ajde popij pa idemo . Ispivši piće , začas krenu autom dalje . Dobra si dobra , baš rasna pica za jebanje , čula je mrmljanje . Vožnja nije dugo trajala , zaustavili su se ispred jedne zgrade te izađu van auta .

Povede je prema ulazu , pa uđu u lift . Cijelo vrijeme Iva je bila čudno uznemirena . Njena mačkica je doslovno pulsirala , rukom je neprimjetno pomilovala mačkicu i bila iznenađena koliko je vlažna . Nije znala da dok se nalazila u toaletu , Krešo je stavio par kapi stimulansa u njeno piče . Stali su ispred vrata stana i pritisnuli tipku zvona . Vrata se ubrzo otvore a na njima mladi dečko jako sličan Kreši . Uz pozdrav uđu u stan i Iva uoči još četiri mladića između 18 do 20 godina . Ovo je Saša ,obrati joj se Krešo . Danas slavi 18 rođendan a ovo su njegovi prijatelji i predstavi ih , no ionako nije zapamtila imena .

Momci ovo je Iva , večeras će vam praviti društvo . Nadam se da nemate ništa protiv . Stanom je vladao muk a sve oči su mjerkale Ivu . Povukao ju je nasred sobe a zatim je komentirao kao za sebe , ovdje je dosta toplo .

Prišao joj se iza te primio bundu uz komentar , skini se draga bit će ti ugodnije . Nakon što je ostala bez bunde . dečki su razrogačili oči u nevjerici . Pred njima je stajala prelijepa ženka sa jako dobrim oblinama . Nije puno ostalo skriveno , jer oskudni , tanki čipkasti grudnjak nije mogao prikriti nabrekle bradavice . Njena mačkica je isto bila jedva prikrivena tankom prozirnom čipkom . Čarape i halteri su naglašavali još više njenu seksualnost . Krešo prekine tišinu ,te poželi lijepu zabavu uz obećanje da će u jutarnjim satima doći po nju . Saša ga isprati iz stana , no kod izlaska Krešo mu u ruku stavi šaku plavih tableta te namigne . Ako zatreba ha ha te ode . Iva je i dalje onako poželjna stajala nasred sobe .

Ajde malo glazbe , čula je Sašin glas .

Začula se lagana muzika te ju uhvati i počnu se njihati u ritmu . Ubrzo ju malo više privuče sebi i ruke spusti na bokove . Ivine nabrekle bradavice , nježno su dodirivale njegova prsa . Imala je osjećaj da će niz butine početi teći sokovi . Nije imala pojma zašto je toliko napaljena . Sama sebi nije bila jasna , kao da jedva čeka da ju neko pojebe . Saša se sad skroz privio uz nju . a jedna ruka više nije bila na boku nego na njenoj dojci . Nježno ju je obuhvaćao i ispitivao njenu oblinu .

Na vratu je osjetila nježne poljupce i topli dah . Iva je doslovno gorjela . Približila je svoje usne njegovom uhu i tiho šapnula . Jebi me , jebi me molim te . Odlijepio se od nje te uzevši je za ruku poveo prema trosjedu . Kad je sjela , kleknuo je ispred njenih nogu i počeo joj skidati gaćice . Teško su se odvajale , jer sokovi su ih doslovno poplavili . Kad je mačkica ostala gola , Iva je razdvojila noge . Saša je imao pogled na obrijanu , jako mokru i nabreklu picu . Bez riječi je spustio hlače i izvadio uzbuđeni kurac . Bez puno riječi zabio se u nju . Iva je samo uspjela izustiti jedno veliko ah . Kako joj je prijalo , ah . Dok se zabijao u nju oslobodio je grudi te ih mazio . grickao bradavice . Ljubio vrat ,usta jezikom joj istraživao usta ,Dok se sve jače zabijao , Iva je doslovno bila na sedmom nebu . No ubrzo je osjetila da se počeo grčiti i prazniti u nju . Čula je samo , jebote dečki što je dobra , pica joj gori .

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare