Moja Iva 5

Proteklih mijesec dana u Ivinu životu nije bilo ništa novoga. Svakodnevne obaveze i sječanje na zbivanja sa Krešom . No znala je da nije gotovo.

Moja Iva 4

Tog popodneva nazvao je Krešo i veselim glasom joj objavio da ju želi. Sutra popodne dolazim po tebe i izlazimo . Ljepo da se središ , znači čipka halteri mrežaste čarape ,visoka peta , ha ha .Da a šta gore , čula je svoj glas . Smijeh sa druge strane,ništa ha ha . No no nebrini,smijao se. Sutra Ti dostavom dolazi dugačka tanka bunda , eto .

Nakon tog prekine razgovor . Iva je još držala telefon u ruci , no znala je da je to to. Prije podne sljedečeg dana provela je u sređivanju i isčekivanju . Oglasilo se zvono na vratima te ih otvori . Na ulazu je stajao dostavljač ,sa povečom kartonskom kutijom .

Vi ste Iva ?

Da .

Imam paket za vas , trebate potpisati i platiti dostavu .

Iva zinu Kako mislite platiti . Pa tako mi je rečeno , i pokazuje neke papire . Ali ali ja nemam pojma ,neznam, … uđite da riješimo ,te ga propusti u kuču . Čovjek odloži kutiju i izvadi mobitel. Nekog je zvao i objašnjavao a zatim predao mobitel Ivi .

Halo ljepotice , čula je poznati glas . Pa moraš platiti dostavu obečao sam čovjeku da stigne na vrijeme ,čula je smjeh . Postajalo joj je sve jasnije . Dobro koliko ili kako moram platiti okrene se i upita dostavljača . Gle gospodin koji me unajmio obečao mi je dobro pražnjenje jaja ha ha .Imaš kakvu ideju smješkao se i mjerkao Ivu . Iva je bila u kučnoj trenirci sa kosom vezanom u rep ali svejedno lijepa sa grudima koje su se uzdizale od nelagode ili uzbuđenja .

Prišla je do tog čovjeka i stala ispred njega . Srednjih godina i visine te vitkog stasa nije bio loš . On se smješkao te ju rukama približio sebi . Gledao ju je onako zbunjenu a rukama joj počeo šarati po tijelu . Dirao joj kosu vrat a zatim spustio ruke na grudi .

Mmmm ljepe cice , čulo se . ruke su i dalje klizile njenim tjelom . Iva je nepomično stajala i počela osječati buđenje tijela pod neznančevim rukama . Osjetila je ruke na ramenima kako ju pritišču prema dolje . Spustila se na koljena te počela otvarati patentni zatvarač .

Rukama je izvadila polu ukručen ljep primjerak uda . Bio je več vlažan a u njezinim rukama je bivao sve kruči . Jezikom je nježno prelazila preko glaviča i čula tiho odbravanje neznanca . Sve više ga je pokušavala gutati i dobivala sve više pohvala .

Too mala dobra si prava kurvica mmmmm .

Sad ju je doslovno jebao u usta , rukama joj je držao glavu i do jaja se nabijao u nju. Mmm baš si dobra ,a sad dosta, čula je .Ajmo na sve četiri kurvice . Iva se okrene i postavi na sve četiri , te osjeti kako joj se skida trenirka i zvuk kidanja gačica .

Ooo ljepa guza i pičkica mmm glatka nježna obrijana, ha ha. No sad če tebe Mijo da jebe u guzu kao pravu drolju . Sad mu je znala ime a onda strah . Ne nisam nikad u guzu neee . Ha ha čula je smjeh i osjetila kako joj sokovima podmazuje rupicu .

Probala se izvuči ali joj čvrsti stisak nije dozvolio . Osjetila je na kako joj polako rastvara njenu rupicu . Sve brže brže mmm čak i nije strašno . Sviđa ti se začuje glas . Nije odgovorila . Sad čemo prst zamjeniti sa pravim igračem ha ha . Nije se ni snašla a osjeti kako ju rastvara i kida nešto vrliko . Nee boli cvilila je . Volim kurvice kad cvile , čula je . Suze su joj klizile licem a bol je polako nestajala . Polako je počela osječati ugodu , nešto novo nešto,,,, . Mijo se ritmički zabijao i očito uživao . Uuu mala što si tijesna jebena guza mmm. Ruke je zavukao ispod trenirke i gnječio joj grudi , stiskao bradavice . Iva je isto počela uživati , tu nasred dnevne sobe . na podu četveronoške dok joj potpuni stranac rastura guzu .

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx