Moja nova odvjetnica je prava bomba

Imam firmu koja se bavi međunarodnim transportom, te samim time i trebam dobar pravni i računovodstveni tim. Što se računovodstva tiče, to sam riješio, a pravni dio mi je odrađivao jedan odvjetnik sa kojim sam bio u nekakvom poslovno-prijateljskom odnosu, te kad mi je rekao da će se povući zbog bolesti nisam bio baš oduševljen sa time. 

Pozvao me jedan dan kod sebe u ured da porazgovaramo o tome. Kad sam došao, sjedio je u svom uredu, sam, i nešto zapisivao. Pozdravili smo se srdačno i ponudio me je da sjednem. Kad su nam donijeli kavu i ostavili nas na miru odmah je prešao na stvar:

– Znam da te praktički ostavljam na cijedilu što se povlačim, ali.. -malo je zastao i nastavio- Mislim da ću te ostaviti u dobrim rukama.

– Kako to misliš? Šta ćeš mi preporučiti drugi odvjetnički ured da me zastupa?

– Ma neee…to nikako. -nasmijao se, te nastavio- Ovako dobrog poslovnog partnera ne ispuštamo. Preuzet će te Lara.

– Tko je Lara? -upitao sam ga, pošto još nisam upoznao nijednu Laru u njegovom uredu. On se samo nasmijao, uzeo telefon, ukucao tri broja i pozvao tu Laru u ured.

Kad je ušla nakon par trenutaka, ostao sam bez teksta. Lara je bila djevojka u kasnim dvadesetim, a kasnije sam saznao da ima 26 godina, duge smeđe kose, 170 visine, bujnih grudi i izražene stražnjice, te izraženih usana iza kojih se skrivao blistav osmjeh, a njene smeđe oči su bile jako privlačne. Ne moram niti napominjati da sam pomislio svašta šta bi joj volio raditi, ali moje misli je prekinuo Davor:

– Zorane, ovo je moja kćer Lara. Lara, Zoran vlasnik međunarodnog prijevozništva za kojeg mi odrađujemo pravne poslove.

Rukovali smo se i još jednom se nasmiješili jedno drugome, a učinilo mi se da sam vidio neku iskru u njenim očima. Sjeli smo natrag, a ja sam Lari primaknuo stolicu bliže. Smjestili smo se, a Lara je tako sjela da kad je stavila nogu preko noge, ponudila mojim očima svoja divna bedra i završetak samostojećih čarapa. Odvratio sam pogled kako bih se skoncentrirao na razgovor. Razgovarali smo o budućoj poslovnoj suradnji, a vidio sam da je upoznata sa dosadašnjom problematikom, a na moj upit kako to da je nisam vidio u uredu samo je rekla:

– Kad sam diplomirala ostala sam na fakultetu radeći na magisteriju, te kao demonstrator za Pomorsko, trgovačko i međunarodno pravo sa naglaskom na međunarodni transport. Prije mjesec dana sam magistrirala, a sad sam ovdje.

Ja sam samo kimao glavom, a onda smo priveli razgovor kraju, jer me posao čekao. Na kraju mi je rekla da će me nazvati još na mobitel ako bude imala još pitanja za mene.

Ostatak dana sam proveo u uredu i već je bilo prošlo 18 sati kad sam napokon krenuo iz ureda. Bio sam na parkingu kad mi je zazvonio mobitel. Mislio sam da je netko od vozača koji su negdje u Europi, ali mi je broj bio nepoznat, te sam se nevoljko javio:

– Halo?

– Dobar večer. Ovdje Lara iz odvjetničkog ureda..

– Oooo Lara!!! -mislim da sam bio pretjerano entuzijastičan, te sam stišao glas- Recite kako mogu pomoći?

– Paaa…mislila sam, ako imate vremena naravno, da se nađemo sad na kavi?

– Može, nema problema. Gdje i kada?

– Evo, možemo se naći u centru, u Malom cafeu, za sat vremena?

– Može, vidimo se onda.

Požurio sam kući, a srećom, stanovao sam u centru grada, nekih petstotinjak metara od tog kafića, pa sam se otišao kući otuširati i presvući. Došao sam u dogovoreno vrijeme, a ona je bila već tamo. Bila je zategnuta u kratku crnu haljinu, crne najlonke i vrtoglave štikle. Opet sam imao primisli o tome kako bih ju volio pojebati, jer je bila prokleto izazovna. Ja sam bio stariji od nje dvanaest godina, ali svejedno nisam imao problem sa time. Ionako sam bio rastavljen već tri godine, a nisam se imao namjeru ponovo ženiti, samo neke povremene avanturice. Kad sam sjeo iznenadila se jer je dotle pisala nešto po mobitelu:

– Bok! Nadam se da Vas nisam prepao?

– A ne ne…malo nenadano, ali sve je u redu. -zatim me je pogledala i dodala- Nego…da pređemo na ti?

– Može, nema problema što se mene tiče.

– Onda super. Malo mi je nezgodno nekome govoriti Vi u kafiću, a nismo se sreli prvi put -to je popratila očaravajućim smješkom, tako da sam osjetio trnce u gaćama.

– Da, baš tako…Nego što si me trebala točno?

– Hmmm…nije jednostavno -pognula je glavu i miješala kavu u svojoj šalici- Malo mi je neugodno…

– Samo ti pitaj… -uputio sam joj ohrabrujući smješak.

– Pa, evo šapnut ću ti.. -nagnula se i pritom rukom naslonila na moje bedro stegnuvši ga prstima, a kad je rekla- Želim ti isprazniti jaja i iscijediti mozak seksom. -ostao sam osupnut kao pegla i nisam znao što bih rekao.

Pogledao sam ju, a ona se je smješkala i gledala ispod oka, ali ruku nije makla sa mog bedra, jedino je stisak bio manji. Nisam znao što bi rekao, pa sam samo promucao:

– Khmm…otkud sad to? Mislim, tek smo se upoznali…pa…

– Misliš? Ja sam tebe vidjela još prije 5 godina, a tada si bio još u braku, a i pitala sam tatu za tebe. Kad sam saznala da si se razveo prije tri godine, nitko sretniji od mene. Misliš da bi ti davala da gledaš moje noge onako u uredu, ha? Ili da dođem na sastanak ovako odjevena? Ja bi ti najradije sad ispraznila kurac nasred kafića koliko te želim.. -dok je to govorila njena ruka se je pomaknula sa bedra na moje međunožje i počela mi milovati kurac preko hlača- Ja sam mlada žena koja zna što želi i zna kako da dođe do toga.

– OK…ali onda idemo odavde -bilo je jedino što sam suvislo mogao reči- Idemo do moga stana, nije daleko.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Ina
Ina
Guest
2. listopada 2022. 23:43

Odlična prica

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx