Perverzije i biseks igrice mame i sina

Istini za volju stvari su dosta oscilirale kroz ovaj period i život mene i moje keve se mjenjao iz dana u dan. Čas smo se jebali kao divlje životinje onda već u sljedećem trenutku režali jedno na drugo. Osjećao sam vremenom da polako preuzimam ulogu svog tate koji je kilometrima od nas i da Sanjici ništa ne sme da fali uz mene.

Vremenom smo izbacili ostatak družine iz našeg sexualnog života te se jedno drugom posvetili maximalno. Naravno nisam ostajao hladan na neke vršnjakinje koje su bile spremne za “leteći sex” pa sam često varao kevu s nekim lokalnim kurvama, a verujem da ni ona nije ostajala dužna. Nakon nekog vremena i nakon što smo probali sve i svašta predložila mi je da ponovo pokušamo da se vratimo u prvobitni odnos mama-sin i da ovo što mi radimo nikako nije OK. Teško sam pristao na tako nešto jer ko je lud da se odrekne takve pičke bez obzira na sve. Pošto sam osetio da nešto tu ne štima pristao sam na dogovor i i više nego špijunirao šta radi, gde hoda i s kime se jebe. 

I desilo se upravo ono što sam predpostavio – rezervni kurac. Negde duboko u sebi sam znao da je to i više nego ispravno, da nije ok da se ložim na svoju kevu i da od nje nije ok da mi pruža sve što jest ovih godina. Jedne prilike sam došao kući ranije nego inače i na sve to s ulovom i odmah sam krenuo na sprat u svoju sobu da karam ali u kući je već bio neko. Predložio sam Seleni, devojku koju sam upoznao tu noć, neki sex u mojim kolima van grada što joj je bilo OK. Pušila mi je kurac dok sam nas ja vozio do odredišta a meni je samo u glavi bilo da li i kome to sad radi moja nesuđena žena. Jebao sam na haubi auta i samo čekao da svršim i da idem kući da vidim šta se tamo zbiva, ali k’o za inat kurac neće da završava pa neće. Kad sam vidio da nisam pravi predložio sam Seleni neki drugi put da sve ovo završimo na što je pristala i samo sam čekao da je odbacim kući i da vidim šta se dešava.

Došao sam kući, ali kasno, nije bilo nikog i Sanja je gledala TV u dnevnom boravku a ja sam ljutito zagrmio s vrata :

“Gde je !?”.

Pogledala me telećim pogledom i upitala o čemu pričam. “Ne pravi se pametna, gde ti je jebač” nastavio sam s galamom dok sam joj prilazio. Zaista ne znam o čemu pričaš, sama sam celu noć bila i gledala TV. Nisam imao neki valjan dokaz pa sam ljutit i poražen otišao u sobu da se presvučem i da smislim taktiku za dalje.

Izašao sam go pred nju ponovo i tražio nešto za jelo. Pristala je da mi pravi večeru a ja sam vrebao svoju šansu dok još nije bilo kasno. Gledao sam je s vrata kako za šporetom prži neko meso i maštao o tome kako da svoje meso gurnem među predivne guzove za koje nisam ni maštao da će da mi do ove mjere fale jednog dana.

Drkao sam polu dignut kurac kad se okrenula i ugledala me, nije reagovala već je prošla pored mene kao da nisam tu i prokomentarisala da završim sam pošto joj serija prolazi. Odbijanje me još više palilo, bio sam spreman i da je silujem u krajnjem slučaju pošto sam bio ovisan o dojenju tih masiivnih sisa kao neko novorođenče.

Ostao sam slep na nered u najavi u kuhinji i zapomagao da dođe i reaguje. Skočila je i prišla da ispravi stvari na što sam ja ugrabio priliku i stao joj duboko iza leđa i brzim pokretom uzeo sisu u jednu, guz u drugu ruku i kurac stavio pod pičku i kroz zube prokomentarisao :”Trebam te, mamice”. Jednostavno sam znao šta je njena slaba tačka i na samo se podigla na prste i stala na kurac.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx