Please wait...

Molim te tata vodi samnom ljubav, vidi kako ti se kurac dignuo

U celoj kuci je bio mrak, samo je iznad ulaznih vrata gorela mala lampa. Parkirao sam atomobil ispred kuce,i ne praveci preveliku buku usao u kucu. Normalno je da u dva sata po ponoci bude potpuna tisina. Bio sam odsutan od kuce pet dana i jedva sam cekao da se istusiram i uvucem .

Inace zivim sa zenom (38) i cerkom (18) ,i  ziveli smo dosta dobro s obzirom da smo i ja i zena radili i imali smo veoma dobra primanja u odnosu na neki prosek.

Kada sam otvorio lagano vrata spavace sobe ugledao sam zenu kako mirno spava pored upaljene male stolne lampe pored kreveta. Posto je bilo leto spavala je pokrivena

samo laganim frotirom ispod kojeg su se nazirale njene predivne obline. Malo se promeskoljila i frotir je spao otkrivajuci njrnu predivnu zadnjicu ispod podignute

kratke spavacice. Osetio sam laganu jezu i kako ma taj prizor uzbudjuje i odmah sam pozurio do kupatila da sperem sa sebe prasinu i znoj .Na brzinu sam se istusirao

malo isprskao dezodoransom i onako go krenuo prema spavacoj sobi.

Odjednom sam zastao kao ukopan ispred mene je stajala Ivana kako se inace zove moja cerka .Bila je obucena samo u maloj kratkoj majci i malenim prozinim gacicama.Ja sam samo tako stajao i gledao u nju . Pozeleo sam joj dobro vece ,a ono je rekla ,

– Cao tata, smeskajuci se i pogled je spustila do mojeg medjunozja .

Tek tada sam shvatio da sam bio potpuno go i to sa podignutim kurcem koji ponosno strcao uvis. Ja sam se na brzinu ogrnuo bade mantilom koji sam drzao u rukama.

– Tata , rekla je htela bih da nesto sa tobom porazgovaram ,znam da je kasno ,ali meni je to veoma vazno

i ne cekajuci moj odgovor krenula je ka dnevnoj sobi i kazala cekam te.Ja sam obukao sorc i majcu i nakon nekoliko minuta nako sto sam se malo pribrao uputio ka dnevnoj sobi.Ivana je lezala na trosedu zatvorenih ociju,lepa dugacka kosa je bila rasuta po jastuku.

Majica se bila podigla navise ,tako da se lepo video donji deo njenih prelepih sisa. Noge su joj bile lagano razmakute a gacice su se bile uvukle u procep njene pickice tako se sva lepo videlo.Grudi su se ritmicki dizale ispustale. Stomak joj je bio ravan i video sam da nosi mindjusu u pupku.Taj prizor me je ponovo uzbudio i osetio sam kako mi se kurac naglo uspravlja. Poceo sam da razmisljam kako je moguce da sam se uzbudio posmatrajuci moju rodjenu cerku,a drugi glas u mojoj glavi mi je govorio daje to samo telo jedne predivne mlade zene sa prekrasnim oblinama. Ali pogled nisam od prelepog prizora pred mojim ocima .Taman kada sam imao nameru da se sklonim,ona je otvorila oci i ukazala su se dva predivna plava oka iz koji je izbijao neki cudan sjaj.

I onda kao grom iz vedrog neba pitanje da li mi se svidja to sto vidim.Ja sam rekao de ne razumem sta me pita .

– Da li ti se svidja moje telo ponovo me je pitala .

– Ali ti si moja cerka kako mozes da me nesto tako pitas ,mi smo najblizi rod poceo sam da pricam ,da to nije lepo da me pita i tako nesto nepovezano .

– On misli drugacije kazala je i pokazala na moj jos uvek dignuti kurac koji je uporno hteo napolje.Vidim da ti se svidja moje telo ,i da nisi ravnodusan prema njemu .Ja oduvek mastam o tome , pricala je kao navijena ,da vodim ljubav sa tobom .Nocima sam slusala kako vodis ljubav sa mamom i zamisljala sam da sam ja na njenom mestu.Dugo vremena cekam da primetis da vise nisam mala devojcica i da sam vec zrela zena .

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Joka
Joka
Guest
1. travnja 2022. 03:35

Bo le snooo

Pera
Pera
Guest
Reply to  Joka
10. travnja 2022. 14:18

A što čitaš onda?

arsa
arsa
Guest
5. travnja 2022. 22:34

Divno ?

Shumadinac
Shumadinac
Guest
15. travnja 2022. 11:17

Moja priča napisana pre nekih petnaest godina.drago mi je da je još uvek aktuelna i da još uvek objaljuje