Napokon zadovoljena – II dio

Nakon što sam muža prevarila sa bivšim dečkom Damirom bila sam mirna jedno vrijeme. Moj muž je sve više volio igrice kad mu ja pričam kao da mene drugi jebe. Tada mu je kurac bio tvrd I brzo je svršio.

Jednog je petka poželio da dodjem po njega na posao obučena kao kurvica i da odemo na vikendicu od njegovih kumova i da se dobro…. e da.. da me on bar može dobro pomislila sam. .ali volim ga i što ću s njim.

Erotske priče: Napokon zadovoljena – I dio

Obrijala sam picu i okupala se kad je došla moja kuma na kavicu kako smo i dogovorile. Isprobavala sam razne kombinacije kurvinjske robice kako bi što više napalilo muža. Kuma je rekla što privlači najviše njenom muža pa sam je poslušala i obukla samostojeće čarape crvenu minicu, izazovni crveni grudnjak koji mi iskazuje moje manje sise i majicu na bretele., u tom trenutku pred kuću je Stao bijeli kombi. Bio je to moj bivši dečko Damir. Bio je zaboravio kod mene onu večer torbicu od mobitela pa je došao na brzinudi po nju. Znao je da mi je muž na poslu pa je došao.

Kad me ugledao onako kurvinjski sredjenu ostao je paf.

– Vauu rekao je

i prije nego sto sam ja išta rekla zgrabio me i divlje poljubio. Ostala sam zatecena ali sam spremno prihvatila njegov poljubac. Oborio me s nogu kako me je ljubio. .a moja kuma na koju sam potpuno zaboravila a Damir nije ni znao da je tu ostala je tek zatečena. . Rekla je glasno moje ime i pretrnuo sam istog trena jer smo bili uhvaćeni. . Sutili smo svi troje a onda je ona rekla

– ne zanima me.. idite u sobu bar. .

Zgrabila sam ga i odvela u sobu. Bilo je već dosta sati i morala sam biti brza..svukla sam mu hlače i podjela na stolicu. . Podigla sam minicu i zajasila ga.. Picka mi je već bila vlažna i lako je ušao u mene. Jahala sam ga divlje i ljubila. . Njegov kurac me je baš izludjivao. Miješala sam tako guzom i osjetila sam da će svršiti. .htjela sam se maknuti s njega jer moram po muža ali zadržao me i počeo se divljački trzati u mojoj picki. .osjetila sam toplinu njegove sperme kako mi ispunjava picku. .

Trebalo mi je par minuta da dodjem sebi i onda sam Ustala s njega. . Poludila sam što me napunio ali nisam imala vremena da se sredim opet. Navukla sam gaćice čiste i ispratila ga .kuma je rekla da sam luda i da mi se divi jer čula koliko uživam.

Ispratila sam i nju i krenula po muža. Kad me vidio u autu bio je oduševljen. vozila sam a on me dirao svuda.. komentirao je koliko sam već vlažna a nije znao da je to Damirova sperma. .bila sam u panici iskreno jer nisam znala što da radim. Znala sam da će htjeti da me jebe odmah i da je napaljen jako..

Rating: 4.9/5. From 45 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare