Molim Vas,karajte me

Vodio me je na neki prijem. Rekao je da obavezno budem lepa i droljasto obučena. Zna da ga nikad ne razočaram. Obožavam crne miniće, ne mogu da omanu. Ispod jednog takvog obukla sam jebozovne crne tangice. Vredno radim na aerobiku vežbe za guzu da bi mi uvek bila istrćena i ko stvorena za jebanje. Naravno crne podvezice su nezaobilazne, koje na mojim dugim nogama uz visoke štikle izgledaju fenomenalno. Gore oskudna majičica, jer sise moraju takođe da se istaknu. Moram biti njemu na tacni. I kome god on još bude želeo da budem. Odozgo bundica jer je jako hladno, ali pošto je u kolima toplo, raskopčaću je. Želim da mu se ukruti čim me ugleda.
Tako je i bilo, sigurna sam. Lagano sam silazila niz stepenice dok je vetar nosio moju crnu dugačku kosu. Usne su mi kao i uvek tamno nakarminisane, sa sjajem odozgo, kako on najviše voli. Pružala sam nogice naizmenično a čipkica od podvezica se nadzirala… Ovo je tvoje glavno jelo, jer ti to zaslužuješ…

Mislila sam u sebi obožavajući ga. Ušla sam u kola. „Da li si svesna koliko ćeš najebati večeras?“ – rekao mi je sa osmehom.

„Mislim da jesam“ – odgovorila sam samouvereno.

„Veruj mi da nisi…“-uzvratio je. Krenuli smo.

Prekrštala sam noge i oblizivala usne. Povremeno sam popravljala šminku. Znala sam da ga opasno provociram i da će se toliko napaliti da će biti jako grub kad me bude dohvatio. Zato sam to i radila. Volim kad nadrljam.
Parkirali smo se i izašli iz kola. Oboje elegantni, u crnom. Izašao je najpre on, a zatim mi otvorio vrata, pružio ruku da izađem i kad sam izašla poljubio je. Voli što se ponašam kao dama, a on me tretira kao kurvu. To ga posebno pali. Stavila sam ogrlicu sa belim biserima. Kad mu pušim, voli da je imam na sebi.

Ušli smo, a pogledi su se zaustavljali na nama. Svi su želeli da učestvuju u seksu. Međutim, samo je jedan mladić imao tu čast. Prvi put sam ga videla te večeri. I poslednji, jer nije odavde. Doputovao je iz Beča, poslovni partner mog dečka. Ne, nije me prodao ni zbog kakvog posla niti para. Radili smo to iz zadovoljstva, i on i ja. A on je bio savršen za to-došao izdaleka, retko navraća, zgodan, elegantan i ne mnogo komunikativan. Odmah smo prešli na stvar, to je sve što nas je zanimalo.

Ušli smo u sobu sa ogromnim krevetom. Okačila sam bundicu i počela da pijuckam martini. Njih dvojica, kao po dogovoru, nisu obraćali pažnju na mene. Pričali su nešto o poslu. Stala sam ispred ogledala, pućila usne i mazala karmin. Ništa. Gladila sam kosu i prebacivala je sa jednog kraja lica na drugi. Onda sam krenula malo da se guzim. Ne. Shvatila sam da moram biti direktna. Oni žele da ja molim da me karaju. Žele da čeznem, da se uvijam kao prava kurva. Prišla sam i stala između njih dvojice. Nabori na pantalonama ih odaju koliko god glumili hladnoću… Dečka sam krenula da ljubim, a dupetom se trljala o kolegu. Uhvatio me za kukove i pritisao uza se. Dečko mi je stiskao sise i rekao:

„Pičkice, pa zar ne možeš ni malo da se strpiš? Ti si baš napaljena, a? Željnice, nikad ti nije dosta kurca, je li?“

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx