Please wait...

Hotati sa starijim muškarcem

Karolina je stala pred ogledalo u spavaćoj sobi i divila se svome vajanome tijelu. Polako je na sebe stavljala uske, crvene gaćice od čipke i brushalter koji je nježno stezao njene osrednje, lijepo oblikovane grudi. Zažmirila je i kroz nos udahnula miris cvijeća koji je dopirao iz bašte, na koju je gledao prozor njene sobe. Osjetila je blagu jezu kada joj je brus zategnuo blago napete bradavice…

Karolina je bila uzbuđena, probudila se sa željom da na sebi osjeti muške ruke, koje su svuda po njoj. Nije bilo nikoga. Njen stav, njena ljepota, odbijali su neodlučne, uplašene muškarce. Paradoksalno, prelijepa i seksipilna Karolina, u svojoj 21. godini nije imala dečka.

Izlazila je, družila se, upoznavala ljude, ali niko joj od muškaraca nikada nije otvoreno prišao . Ponekad, malo u šali, a malo i ozbiljno, mazila se sa svojom drugaricom Evom, koja je, za razliku od nje, stalno bila s nekim i tako mlada već postala prava fufica. Ali, muškaraca nije bilo. Zbog toga je Karolina često bila na internetu, postavila svoje slike na nekoliko društvenih mreža, ali osim poruka koje je dobijala, od onih pristojnih do krajnje vulgarnih, nije išlo dalje. Nije joj preostalo ništa drugo do da sama sebe zadovoljava. Kupila je vibrator, dildo i još neka seksi pomagala. Kasno navečer gledala bi porno sajtove i kad bi legla, vraćala slike u sjećanje i samu sebe mazila, trljala, gurala dildo u svoju uvijek lijepo sređenu pičkicu i nakon orgazma bi tonula u san.

Obukla je uski šorc i majicu na bretele bijele boje. Napravila je frape i konektovala se na sajt na kojem je ponekad razmjenjivala poruke sa muškarcem bitno drugačijim od stotine onih koji su joj slali poruke. Marko je imao 45 godina, bavio se nekim privatnim poslom od kojeg je, sudeći po slikama, dobro živio. Šarmantan, visok muškarac, sa nekoliko sijedih dlaka na njegovoj gustoj smeđoj kosi, često neobrijan i u košulji zavrnutih rukava, djelovao je stabilno i kao neko ko tačno zna šta hoće i šta želi. Razveden, ali pun života i skoro redovno u društvu lijepih žena.  Sve je to Karolina saznala gledajući njegove fotografije i čitajući poruke koje joj je slao, i koje su skoro uvijek bile takve da se iz njih nije moglo saznati da li se ona Marku sviđa, želi li nešto od nje, ili se samo ugodno zabavlja ćaskajući na netu sa lijepom, mladom djevojkom.

Nikada joj nije reka ni jednu riječ koja bi mogla aludirati na seks, nikad joj, osim u prvoj poruci, nije rekao da je lijepa, zgodna, hot, seksipilna. Pomalo je to nerviralo, jer je navikla da joj muškarci pišu kako su uzbuđeni dok je gledaju, šta bi joj radili. Ponekad bi namjerno, da ga isporovocira, postavila neku sliku na kojoj je u prilično izazovnoj pozi, na kojoj se vide njene butine, ili otkriva obli stomačić, i tada bi mu se javila nekim neobaveznim „Ćao, šta radiš…“, da bi ga natjerala da dođe na njen profil i vidi nove slike. Odgovorio bi, ali ona ne bi dobila što je htjela – njegovu reakciju na njen jak seskipil.

Ali, Marko je bio jedini koji je izrazio želju da je vidi uživo i da bi mu bilo drago da s njim izađe kada dođe u njen grad. Od same pomisli da će vidjeti ovog starijeg, ali veoma zanimljivog muškarca, Karolini osmijeh nije silazio sa lica. Često je maštala o njemu, ali uvijek nekako stidno. Kao da ona nije vrijedna pažnje takvoga muškarca. Bez sumnje, željela ga je, željela je imati seks sa njim, o ozbiljnjijoj vezi nije mogla razmišljati, jer je puno stariji, ali željela je, jako je željela, imati s njim avanturu.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare