Morala mi je nacrtati

Imam 36 godina, u braku sam, otac dvoje djece, imam zgodnu ženu, sumnjam da me vara. A sumnjam jer je prije mene imala dvije ozbiljne veze, skoro pred brak. Za jednog znam da je bila zaručena a za drugog nisam siguran ali znam da je vodio kući na upoznavanje i da je bilo skoro sve riješeno. Ja sam je jebao prvi put kad smo završili skupa i na kraj pameti ni nije bilo da će mi postati žena. I to bas zbog toga sto mi je odmah dala picku. A osim toga nije znala pušiti kurac. I bila je i ostala zahtjevna i čangrizava.

Ali, uvijek ima neki ali…

Zaboravio sam…uz sve te negativne strane je još imala jako lošu guzicu. Onako ravnu…

Ali, sad ide onaj pravi ali…

Znači kad sam završio sa njom taj put i kad sam je jebao…bilo je ljeto, ona u sandalama, a savršeni prsti i stopala… ali stvarno savršeni…Bar za mene savršeni, onako duguljasti, pravilni, stopalo dignutog hrta (da objasnim dignuti hrt – znaci suprotno od ravnih stopala, izraženog luka).

Kako smo se neko vrijeme družili i jebali, polako sam se zaljubljivao u nju. Ali trenutak kad me osvojila da sam poludio za njom je bio sljedeći:

Odvedem je na jednu plažu i to krajem ljeta. Dakle 9 mjesec. Sami smo na plaži, 9 i po navečer, ja popio viagru i kurac mi ko buzdovan, mi oboje mladi i napaljeni, ja je nagovorim da je jebem.

Ona se kao nešto neckala, ja je jebem sa kurcinom na Viagri, on sigurno 18 ako ne i vise cm. Razvaljujem je sa guza u dogi pozi, ona ga prima onako vlažna i sluzava. Ljudi prolaze kraj nas, ne vidimo ih ali ih čujemo. Prestanemo sa jebacinom i odemo u auto. Ona legne na zadnji sic, duge noge joj vire iz auta. Skinem joj patike i guram je unutra…

Ona kaže:
– skini mi i čarape…

Ja skinem i uhvatim je za stopalo rukom. Želim ga strpati u usta, želim ga njušiti, želim joj lizati i cuclati prste… ali me sram. Ona mi nudi stopalo, ali ja i dalje nesiguran. Onda mi sa svojim savršenim golim stopalom počne masirati međunožje.


Toliko me to napali da sam siguran da sam se taj tren zaljubio u nju. Dakle, zgodna i lipa cura, duge noge, cice trojka i to kvalitetna, savršena stopala i nožni prsti, pica vlažna i željna jebanja…a uz to nije prošlo preko nje desetine muškaraca, nego samo 5 ( priznala mi je za 3, onda to znaci najmanje 5).

Onda sama skine čarapu sa drugog stopala, očito je da oboje imamo foot fetish (fetiš na stopala), diže mi stopala do lica, ja onako sramežljiv ne primim ih odmah u ruke nego nešto glumim…

Tocno se jećam kako je onda onako razočarana i malo posramljena rekla:

– oprosti ako smrde…ali otusirala sam se i obula nove čarape…

Nisam od srama i napaljenosti mogao izgovoriti ni riječ. Samo sam ih dirao rukama (njena stopala). Onda je ona počela drkati moj kurac sa stopalima.

Bio sam na Viagri, kurac ogroman i velik i napaljen. Ona mi drka sa stopalima i to najljepšim koje sam ikad vidio kod cura. Znači u pitanju su bile sekunde da svrsim. Tako je i bilo. Ali kako sam ja bio van auta, a ona na zadnjem sicu, odglumio sam eskivažu i svršio van auta po pijesku na plaži.

Nakon toga sam uletio u auto, na zadnji sic kod nje. Ona mi je skinula gaće koje su mi bile spuštene na gležnjeve. Kako je skidala gaće je izula i moje patike.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dino
Dino
Guest
9. siječnja 2023. 00:14

Divota

1
0
Ostavi svoj komentarx