Sječanje na misiju

SJEČANJE NA MISIJU


Već sam milio puta prokleo tu jebenu misiju u koju sam otišao. Jebenih 6.mjeseci je jebeno dugo vrijeme za izbivanje od meni dragih osoba. Tako ja sjedim na platnenoj stolici. Zavalio sam noge na dosta velik stol i razmišljam o stotinu stvari koje mi se motaju po glavi. Svako malo pogledavam na sat.

Uhhh tek je 2h po ponoći. Treba izdržat još 4h.,i tiho opsujem.


Odjednom osjetih kao da nisam sam. Kao da me netko gleda. Podigoh glavu i ugledam da ispred boxa stoji jedna mala lijepa i kuštrava cura. Isprva mi se krv u žilama smrznula od straha. Očito sam se jako zamislio kad ju nisam čuo. Promatrao sam ju nekoliko sekundi. Njene crte lica i ta kuštrava kosa bilo je nešto najljepše što sam vidio u protekla 2.mjeseca.


Izađem ja van pozdravim ju prilazeći vratima i onoj Nato žici. Ona me samo gleda onim lijepim i krupnim okicama uz široki osmjeh na licu.

Pita me „imaš li možda cigaretu“. Ostala sam bez cigareta a u ovo doba ništa ne radi.

-Naravno,odgovaram joj. Hoćeš li ući ili samo želiš cigaretu.

-Pa ako smijem rado bih vidjela gdje radiš.

Ja otvaram vrata i puštam ju da uđe. Prostruji mi glavom da to nije baš pametno što radim,ali usto mi također prostruji „ma boli me kurac šta se smije a šta ne“ te ju ipak puštam.

Stala je na pola boxa i okrenula se oko sebe. Ponudih je da sjedne na stolicu ali ona to odbija jer ipak sam ja taj koji treba tu sjedit te pita dali ona smije sjest na ćošak stola.

Sjedni, nije problem,rekoh joj.

Dajem joj cigaretu i pripaljujem. Prvi dim je uvukla do dna pluća te ga ispuhala van. Na sebi je imala neku šarenu haljinicu do koljena koju su držale dvije bretele na ramenima. Tako je ona sjedila na ćošku stola,uživala u cigareti a ja sam uživao gledajući nju.

Odjednom me je pitala „ jel tako“.

Ja pojma nisam imao da me je išta pitala. Ostao sam paraliziran njenom ljepotom. Skužila je i ona da ju uopće nisam slušao pa se samo nasmijala. Ugasila je cigaretu te je naslonila svoje ruke na naslon od stolice i pogledala me u oči. Glave su nam se približavale a usta lagano otvarala dok se nisu spojila. Ljubili smo se pohotno i sa puno strasti. Rukom mi je istraživala položaj mog kurca koji je užurbano rastao.

Kad ga je našla samo ga je par puta snažno stisnula. Energično mi je stala raskapčat košulju i skidat ju. Ja sam joj pripomogao time da sam se samo malo odmaknuo od naslona. Strgla ju je sa mene i bacila ju iza sebe. Ostao sam u zelenoj majici koja je njoj još više smetala. Naglo ju je uhvatila i podizala ju tražeći od mene samo da dignem ruke u vis da ju može što brže skinut. Pošto sam sad već bio gol do pasa ponovno me je slasno poljubila u usta te krenula u istraživački pohod jezikom po mojem tijelu. Lizala me je po vratu prelazeći sa jednog na dugo uho.

Bez razmišljanja sam joj podvukao svoju ruku ispod njene haljinice i napipao već dobro nakvašene gaćice. Cijelom šakom sam joj obuhvatio njenu uspaljenu i mokru pičku te ju stao stiskat. Kako je bila oslonjena na rukohvat samo je zabacila glavu unatrag i kroz zube tiho izgovarala

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx