Muškarci vole na ženama seksi komplete i samostojeće čarape

Jeste li ikad pomislili da donje rublje može utjecati na seksualni život? Ono što nosite u spavaćoj sobi utječe na doživljaj suprotnoga spola, otkriva istraživanje. Čak polovina muškaraca priznaje da su im žene koje nose neatraktivno donje rublje automatski manje privlačne.

Kakvo donje rublje na ženama vole vidjeti pripadnici jačeg spola? Rezultati istraživanja pokazuju kako su im najseksepilniji kompleti sa samostojećim čarapama. S druge strane, mrze korzete. Suprotno očekivanjima, samo 19 posto voli vidjeti tangice na svojoj partnerici, a tek šest posto bira seksi spavaćice.

Žene na muškarcima ne vole staromodne bokserice – tako se izjasnilo 59 posto ispitanica, piše Daily Mail.

– Noseći lijepo rublje osjećate se samopouzdanije, a samopouzdanje je najseksepilnije. To je znak da je lijepo donje rublje ipak za svakodnevnu uporabu, a ne samo za spavaću sobu. Birajte uvijek ono u čemu se najbolje osjećate i što odražava vašu osobnost – savjetuje Emily Bendell, šefica “branda” donjeg rublja Bluebella.

– Zamislite samo onaj osjećaj kad vidite svoga partnera u seksi donjem rublju – to je dvosmjerna ulica jer, noseći to isto rublje ispod odjeće u javnosti, sa svojim partnerom dijelite tajnu – samo vas dvoje znate što je ispod odjeće, a to može pojačati seksualnu želju – dodaje seksologinja Annabelle Knight.

 

24sata/Daily Mail

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx