Čim ti jebeš dve matorke, možeš i meni da udovoljiš – II dio

Moj ujak je kasnije popodne pristigao, pozdravili smo se, popricali. Bilo mi je neprijatno da mu gledam u oci, jer sam mu celo prepodne jebao zenu!

Čim ti jebeš dve matorke, možeš i meni da udovoljiš

Morao sam da izadjem napolje, da prosetam. Ujna me isprati do vrata i tiho mi rece na uvo:

-“Slatkisu, idi kod Nade, ona nas verovatno ocekuje. Bice joj drago da te vidi samog.”

Krenuo sam u uverenju da ne treba skoro da se vratim, jer sam osetio da ujka hoce da jebe moju ujnicu! Neka, i treba! On ce sutra opet otici na teren, a ja cu mu, siguran sam, opet jebati zenu!

Kad sam stigao kod moje strine Nade, sedela je sa svojom prijateljicom, susetkom, pile su kafu. Strina se bas obradovala kada me je videla, a susetka me je znatizeljno zagledala i upitala ko sam ja! Naravno, posle objasnjenja i ona je promenila svoje ponasanje prema meni. Bile su obucene u tanke i kratke haljinice i kako su sedele videle su im se cele butine do dupeta. Moja je strina pocela pomalo da siri butine tako da sam joj video i gacice! Nisam siguran da je to namerno cinila, ali sam primetio da je susetka pocela da se vrpolji zbog toga! Ja sam ih obe podrobno zagledao i susetka se posle izvesnog vremena oprosti od nas.

-“Maki, Maki, sta si to uradio! Ani je bilo neprijatno kako si nas gledao i piljio u nase noge. Nas dve ti mozemo biti kao mame!” izgovori moja strina.

-”Strina da ti kazem nesto! Sve sto je izlozeno i sto se vidi, sve sto je lepo, treba gledati i uzivati!”

-“Pa nisi valjda gledao i meni medju noge i uzivao?” upita kao iznenadjena moja strina Nada.

-“Ma strina, sve sto se otkriva treba videti. Jesam gledao medju tvoje noge i uzivao, jer ja to volim. Pogotovo ako je to lepo. Drago mi je da je moja strina tako zgodna i da ima sta da se vidi.”

-“Cekaj mali, jel’ znas da sam ti ja rod? Znas li ti sta govoris?”

-“Boze strina, kako ne bih znao! Ali nisam znao da imam tako zgodnu strinu za koju se mnogi interesuju” rekoh joj.

-“Kako to mislis “interesuju”? Odakle ti to? Na sta mislis? Ko ti je to rekao?” zacudjeno ce moja strina.

-“Ujnica mi je rekla da si zgodna i da bi mnogi hteli da te …” bezobrazno rekoh.

-“Sta bi hteli…? Sta ti je Mira rekla, ta kurva? Ona nesto da kaze! I ti, tek si tri dana kod nje, a vec si je zajasio!” srdito rece strina.

Ostao sam bez reci!

-“Otkud ti to strina?” rekoh.

-“Pa vidi se to na Miri! Nikad nije tako sijala od srece i zadovoljstva!”

-“Ajde kazi da nisi, a! Samo ne znam koliko si je puta … koliko si joj puta bio medju nogama!”

Nista nisam progovarao.

-“Maki, da znas, ja sam Miru uvukla u drustvo seksa. Bolje receno, ja sam je uvela u drustva koja medjusobno traze seks partnere. Koliko smo puta samo zajedno bile na istim sastancima i zajedno bile jebane. Da pricamo otvoreno! Seks, ‘ajd da kazem, jebanje nije ruzna stvar. To je normalni odnos! Cak je lepo! Maki, ja volim da se jebem, volim da me jebu! Ne zameram ni Miri ni tebi sto si je pojebao! Samo da nisi ti mali za tako nesto?” upita moja strina.

Nisam mogao nista da progovorim od iznenadjenja. U licu sam bio crven kao bulka, a u kurac mi udarila krv! Dig’o mi se! Dobro mi je ujna rekla da ce strina traziti da je jebem.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx