Muž daje instrukcije malom šta da mu radi sa ženom

Susjed Šime i ja smo dosta dobri prijatelji. Najveća uživancija nam je skupljanje kojekakvih alatki koje nam vjerojatno nikada neće zatrebati. Oboje imamo svoje male alatnice u kojima ponosno držimo svoje bušilice, hoblerice, odvijače i da ne nabrajam dalje. Čak bi nam i Bauhaus pozavidio. Dugogodišnje prijateljstvo je rezultiralo činjenicom da oboje znamo gdje se nalazi ključ od alatnice od ovog drugog tako da, ako zatreba a jedan nije tu, se svaki može poslužiti. To je bilo naše utočište i ni ženama nismo dozvoljavali da uđu.

Jednom mi je zatrebao jedan betonski borer koji baš nisam imao. Odmah sam se uputio kod susjeda ravno u alatnicu budući da sam znao da je otišao sa lokalnim klubom igrati nogomet u obližnji grad. Došavši do alatnice iznenadio sam se da nije zaključana. “Ha ha, to ću mu nabijati na nos dosta dugo” – smijao sam se u sebi. Taman prije nego ću ući unutra čuo sam Tamaru, njegovu ženu, kako govori:

“Tooo mali, liži tu pohotnicu…”

Stao sam kao ukopan i razmišljao šta napraviti. Razum mi je govorio da se okrenem i odem ali znatiželja je bila jača. Provirio sam unutra i imao sam šta viditi. Tamara sa zadignutom suknjom i raširenim nogama sjedi na rubu hoblerskog stola dok se “mali” Petar vrpoljio u njenom međunožju. Petar je momak od 20 godina koji je također volio popravljati stvari i koji nije bio rijedak gost kod Šime i mene.

Očito je dobro lizao Tamaru jer je ova stenjala i uzdisala i stiskala mu glavu na svoju pohotnicu. Mogao sam osjetiti miris njene mačkice i od njega mi se kurac odmah ukrutio kao kamen. Nije prošlo dugo i Tamara je počela tiho jecati i tresti se. Doživljavala je orgazam koji zamalo da je prešao i na mene. Onda iznenada sam čuo Šimin glas:

“Bravo mali, sada joj gurni kurac u taj vulkan.”

Ako sam maloprije bio iznenađen, sad sam bio potpuno izgubljen. “Šime… nogomet… jebanje…” nepovezane misli su letale mojom glavom. Onda sam ga vidio kako sjedi u svojoj omiljenoj stolici i promatra cijeli događaj. “Pa on daje instrukcije malom šta da mu radi sa ženom!” – sinulo mi je kroz glavu. Ali nije bilo vremena za daljnje razmišljanje jer je mali ustao i skinuo gaće. Iskočila je kurčina toliko velika da nisam mogao vjerovati da tako šta postoji. Bio je skoro duplo veći od moje alatke (koja nije baš bila za baciti) i promjera Tamarine ruke.

Tamara je skoro svršila od samog pogleda na kurac. Bio je skroz obrijan pa je izgledao još veće i moćnije. Mali je, očito znajući svoj posao, prislonio glavić na cureću Tamarinu pičku i počeo ga provlačiti gore dolje, dobro pazeći da ne uđe dublje od veličine glavića. Tamara je šizila i pokušaval dobiti koji milimetar više ali Petar se nije dao smesti. Onda je izvukao glavić van i pritisnuo ga o njen klitoris. Kada je počeo vrtiti s njim po klitorisu Tamara se izbezumila i samo je poluživotinjski kriknula da svršava. Opet se počela tresti i nešto mrmljati kroz blaženo jecanje. Iste sekunde kad se Tamara malo umirila Petar je stavio glavić u njenu pičku i zabio joj ga brzinom munje skroz do jaja. Strahovit urlik, mješavima bola i neopisivog užitka je izletio iz tamarinog grla. Da nisam bio potpuno opčinjen prizorom vjerujem da bi pao na dupe od straha. Petar se nije dao smesti nego je ponovio radnju. Izvadio je kurac, slinav od Tamarine pohotne pizde, opet protrljao glavićem klitoris i onda ga zabio jako nazad. Pa opet. Sa svakim slijedećim ubodom, Tamarini vriskovi su sadržavali sve manje bola a sve više ugode. “Tooo mali, jebi me, jebi me jako!” – dahtala je. “Reci mi je li uska?” – suho hrapavi glas Šime se jedva čuo. Očito je i on bio pod dojmom.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx