Jebat ćemo se svi zajedno , hoću da to probamo

Imamo veoma lep i skladan bračni život. Imamo dvoje dece koje su proizvod naše velike ljubavi , još iz srednjoškolskih dana. Sada u nekim kasnim četrdesetim godinama, kad bi rezimirao ove naše šivote malo bih tu šta menjao, osim možda te sexi tabue. Pripadamo smo nekoj srednjoj klasi,ako ona uopšte postoji u ovoj nesretnoj državi. Ja imam posao inženjera u jednoj projektantskoj kući.  Moja supruga je menadžer jedne turističke organizacije i imamo neka primanja koja nam zadovoljavaju neke opšte društvene potrebe. Seksualni život nam je odličan, bar sam ja tako mislio. Jebavali smo se bar četiri-pet puta nedeljno i nikad nam nije bilo dosadno.

Imao sam i neke sexualne izlete izvan braka , ali uvek bi gledao da to bude jednom , eventualno dva puta sa istom ženom. Nisam hteo da ugrozim skladan bračni život zbog jedne bezazlene avanture.Jebi ga, nisam mogao ni da se suzdržim kad mi se pruži prilika. Voleo sam pičku više nego sebe ,joj sve bi dao za za taj osećaj kad mi je neka žena otkriva, tako balansirajući između braka i tog ,poroka,. Imao sam svakakve seksualne fantazije , ali ih moja žena Olga nije nikad prihvatala. Nije htela ni trojku ,sa još jednom ženom. Ne moram vam reći da je to bila moja najjača fantazija. Oduševljavalo me kad se dve žene dodiruju , ljube , ližu si mačkice. Uhhhhhhuhh.Uvek bi to bili izgovori tipa , ti si meni dovoljan,ja volim kurac itd.

Moram priznati da je posle malo duže predigre bila živa vatra. Nisam nikad znao, a bogami me baš nije ni interesovalo da li je znala za moje izlete . Ona je ćutala i meni je to savršeno odgovaralo.

Olga je vremenom postala menadžer i to je donosilo promene u našim životima . Morala je često da ide na razne seminare. Deca su bila mlađi tinejdžeri pa to nije predstavljalo neki problem oko dece. Ja sam isto bio pomalo ravnodušan, jer sam vidio priliku.

Sad sam bez bojazni mogao jebavati nešto okolo.

-Perice stvarno mi se ne ide na te seminare ,to je glupost i samo gubljenje vremena – govorila je u početku Olga- isto možemo pogledati i na sajtovima i dopisivati mejlovima.

-Draga mislim da bi trebala ići ,znaš kako je mogla bi izgubiti poziciju, dolaze mlađe ,jebozovnije . Trebaš računati na to.

– Marš budalo samo na to misliš, da li tvoj mozak bilo šta rezonuje osim sexa- odgovarala je ljutito.

Tako su u početku bila njena putovanja. Besna bi odlazila, a još besnija bi dolazila u nedelju veče.Međutim vremenom su se stvari promenile. Moja Olga je počela cvrkutati kad bi se vratila, i jedva čekati taj vikend kad je seminar.

Mobilni joj je bio sve češće u ruci , tipkajući neke poruke. Nisam znao šta da mislim. Da li je našla jebača? Da li imam pravo osudbe?

Ja koji jebem godinama sa strane , uz njenu prećutnu saglasnost? Proganjale su me svakakve misli? Noću sam se budio sanjajući .

Sanjajući da neko viče ,Perice rogonjo,Perice rogonjo!. Opet sa druge strane ,nije sapun neće se potrošiti. I tako neko vreme dok se nisam navikao.


Onda mi je jednog dana Olga rekla da ćemo imati posetu. Dolazi nam njena drugarica iz Beograda ,koju je upoznala na seminaru.ha ,odmah sam pomislio, to je sigurno ta koja je uvukla u jebačinu.Razne misli su mi se motale po glavi, od toga da sve razrešim ili da ih pojebem obe. Od te pomisli moj buzdovan je skočio kao lud . Već sam to zamišljao .

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj