Na kampiranju sa tri napaljene turistkinje

Jedan dan, dok sam radio oko kuće, na vratima su se pojavile tri mlade cure sa nekom zemljopisnom mapom i širokim osmjesima, te me na dobrom engleskom upitale da li bi mogle dobiti neke informacije. 

Pošto mi je trebao mali odmor, pozvao sam ih unutra, te smo sjeli za stol na terasi gdje je bila ugodna hladovina.

Ubrzo sam saznao da su iz Belgije, da su predvodnice jedne grupe mladih skauta, te da traže pogodna mjesta za kampiranje. 

 

Ovaj dio im se svidio na prvi pogled, pošto je tu bila rječica, a bilo je i dosta ravno, te friško pokošeno. Ja sam im ponudio da ostanu na jednoj livadi između kuće i rječice, a tu je bila i vanjska slavina sa vodom, pa tako nisu morali ulaziti u dvorište.

Nakon službenog dijela razgovora smo krenuli na one neobavezne, tako da sam saznao da su sve tri prijateljice od malena, skupa na zadnjoj godini fakulteta, a i sve tri trenutno bez dečka.

Meni se posebno svidjela Heleen, tamnokosa i većih grudi, a i naočale su joj davale sexy izgled. Mada ni Joceline i Veroniqe nisu bile manje zgodnije, ali svjetlije kose i manjih grudi. Sve tri su bile visoke, nešto niže od mene, a na moj odgovor da sam neoženjen su se samo zagonetno sve osmjehnule.

Iskreno, nisam imao nekog vremena obilaziti kafiće ili slična mjesta u potrazi za dragom, jer je bilo dosta posla na imanju, a s obzirom da sam rano ostao bez starci, ja sam vodio računa o svemu. Čak sam razmišljao i da se prijavim na onu emisiju ‘Ljubav je na selu’, ali sam se svaki put predomislio. 

Uglavnom, one će sa ostatkom ekipe doći za tjedan dana i ostati će četiri dana i noći. Pozdravili smo se kao stari prijatelji, a kad su odlazile ćuo sam ih kako nešto pričaju veselo na flamanskom, a i par puta su se okrenule sa smješkom te mi mahale, tako da sam ja jedva čekao da dođu ponovo. 

 

Nakon tjedan dana su stigli svi. Bila je to ekipa od dvadesetak skauta u godinama između 15 i 17, te uz njih tri još dvoje starijih, tj jedan dečko i cura, na kojima se izdaleka vidjelo da su par.

Kad su se smjestili, a ja im spojio i struju da imaju za šatore, mada su imali agregate sa sobom, kod mene je došla Heleen kako bi mi se zahvalila za gostoprimstvo. 

Bila je u skautskoj uniformi, tj bež košulji, koja je bila zategnuta u kratke hlačice u kojima se isticala njena guza i duge noge. Kosa vezana u rep je bila kao šlag na torti. Veselo se smijala dok smo razgovarali, a uskoro su nam se pridružile i Veronique i Joceline, pa sam i njima donio čaše i natočio im sok.

Pitale su me da li bi se mogle doći otuširati večeras, a ja nisam imao ništa protiv toga. 

 

Vani je već naveliko padao mrak kad su došle na tuširanje. U natikačama, kratkim hlačicama i majicama na bretele, a ispod grudnjaci. Ogrnute su bile ručnicima i naoružane gelovima za tuširanje.

Pokazao sam im gdje je kupaonica, te se zavalio na ogromnu kutnu garnituru u dnevnom. Gledao sam TV osluškujući kikot i šum vode iz kupaonice.

Nakon skoro pola sata pojavile su se u dnevnom glava omotanih ručnicima, a u rukama vrečice sa, koliko sam shvatio, grudnjacima i gaćicama.

Sjele su na kutnu i zavalile se u nju. Sjedili smo tako u tišini skoro pet minuta, a primjetio sam da se pogledavaju i namiguju, a onda mi se Joceline obratila:

 

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx