Na Oporavku Sa Mamom – Novo Iskustvo

Ovo je 3 dio od 4 u seriji Sa mamom u Banji

Posle bazena i odličnog tuširanja smo se vratili u sobu.


Naš apartman je postao gnezdo greha. Počeli smo nešto što nikako nije medju nama smelo da se desi. Ali se desilo, nazad nema. Mada smo oboje bili voljni za ovo.
Nisamo želeli da ovaj osećaj prestane. Mnogo je bilo dobro.
Čutao sam o ovome mnogo. O sexulanim odnosima majke i sina. I jeste da me to palilo. Ali nisam verovato da može ovoliko. Sada je njena pojava u meni budila vatru.
Postala je najpoželjnija žena na planeti.


Takve nalete strasti i napaljenosti, nisam osetio ni kada sam ulazio u čari sexa. Nisam verovao da mogu ovoliko i na ovaj način da reagujem na žensku osobu.
Sa druge strane osećao sam to i kod nje. Prepuštala mi se potpuno i sa uživanjem. Pričala mi je kako nikada nije ovako brzo svršavala u životu, da sam ja u njoj pokrenuo nešto što nije ni znala da ima.
Tako istuširani samo smo se izvalili na naš krevet. Zagrlila me i pripila se uz mene, i oboje smo zaspali tako.


Nisam smanjio telefon, pa me ubrzo probudio zvuk poruke.
Ustao sam i otišao do kupatila. Malo se umih i vratih u sobu.


Moja Lepotica je spavala. Polako sam je otkrio, želeo sam da je gledam golu tako kako spava.
Na strani je spavala, nogu savijenih u kolenima. Gledao sam je i divio se. Savršeno žensko biće.
Shvatio sam da sam se zaljubio u moju mamu. Trnci prodjoše kroz moje telo.
I ja sam bio potpuno go. Nije bilo potrebe za oblačenjem kada bi legli u krevet. Kurac mi je odmah bio uspravan zbog pogleda na nju. Ona je tiho disala i lepo spavala.


Zaslužila je lagano budjenje. Lagano sam joj razdvojio noge i položio je na ledja, trudeći se da je ne probudim. Primakao sam je ivici kreveta da bih ja mogao da kleknem na pod pored.
Spava ona, umorna… Pridjem i prvo lepo onjušim tu slatku picu. Mirisala je isto tako lepo kao i cela ona. Sasvim polako sam krenuo da ližem. Držao sam joj butine blago da je ne budim. Hteo sam da što duže spava dok je ja ručkam dole. Lizao sam usnice i ljubio ih. Klitors je malo virio iz nje i ja ga poljubih i olizah.
Promeškolji se malo… Zastao sam i opet nastavio. Prstima sam joj raširio usnice da ližem unutra, odakle su dolazili ti lepi mirisi i sokovi. Počela je da vlaži. Nije to bilo od mog jezika, već ukus njenih sokova.
Celim jezikom sam sve pokupio i opet nastavio da ližem polako, ali duboko koliko sam mogao. Njeno telo je počelo da se pomera sve više. Disanje joj je postalo umilno stenjanje. Sigurno je lepo sanjala. Nadam se mene. Sokovi su počeli više da izlaze iz nje, bila je sve vlažnija. Da li da probam da udjem u nju dok još spava, razmišljao sam.


Neću još, mnogo mi je lepo ovako. Olizao sam prst dobro i polako ga ubacio u nju. Guza je krenula da joj se pomera u krug. Sporo sam ga pomerao u njoj, izlazio je vlažniji svaki put. Spremna je bila mama.
Izvukao sam ga i olizao celog. Ukus uživanja. Opet ga vratih u nju. Tada je samo sanjivo podigla glavu i
Jako uzdahnula.


„AH!!? Šta se dešava, šta je ovo. Uhhh! Skontala je odmah šta se dešava. Protrljala oči i pogledala medju svoje raširene noge.
Pogledao sam i ja nju. Cmoknuo joj vrh pice, osmehnuo se i rekao. „Budjenje uspavana Lepotice.“ I nastavio isto tako polako. Osetio sam da joj se butine više šire i da mi je udobnije sada.

Nastavci<< Bazen – Na Oporavku Sa Mamom U BanjiNa Oporavku Sa Mamom – Poslednja Noć u Banji >>
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj