Vruče ljeto u nudističkom kampu u Istri sa mladom majkom Ingrid

Radio sam u jednom poznatom nudističkom kampu u Istri. Dok sam radio tamo nagledao sam se svačega. Radio sam kao kuhar na vanjskom roštilju i bio sam mlad, ali i izrazito zgodan, te nisam bio stereotip kuhara.. . bucmast, povećeg trbuha i slično. Bio sam u naponu snage, visok skoro dva metra i, zbog toga mi je posebno drago, podebljeg i povećeg kurca. 

Kako sam radio na vanjskom roštilju, tako sam se nagledao dosta golotinje. Mada je bilo neko pravilo da se u restoran ne dolazi gol, mnogi su to pravilo kršili.

Nakon mjesec dana izmjenjivanja erekcije i osjećaja ‘Kako netko to može jebat? ‘, ugledao sam nju. Ingrid, mladu majku sa dvogodišnjim sinčićem, ali najčešće samu sa njim, ili kad bi zaspao u kamperu, dolazila bi sama i na plaži restorana pijuckala neki koktelčić i čitala, ili se samo sunčala. Poslije sam saznao da je iz Njemačke, da je godinama u ovom kampu i da ima 28 godina, znači dvije više od mene. 

Za razliku od mnogih njemica u kampu nije bila plavuša, već brineta, sa divnim sisama, čistom trojkicom, obrijanom picom i lijepom guzom. Kao da nikad nije rodila, osim što se vidjelo par strija na trbuhu i malo na nogama. Kad god bih ju ugledao osjećao sam da mi se kurac budi iako sam već prestao reagirati na golišave dame oko sebe. 

Jedan dan u vrijeme ručka, sjedila je za stolom blizu roštilja, okrenuta prema meni i pokušavala klinca natjerati da jede, a što je ovaj stoički odbijao. Divio sam se koliko ima strpljenja sa malim, a kako sam govorio Njemački, razumio sam što mu priča.

Rekla mu je da će ga poslati tati u Stuttgart ako bude zločest i da više nikad neće ići na more. Toliko se udubila u razgovor sa malim da je nesvjesno podigla nogu na klupicu, a ispod ljetne suknjice nije imala ništa, pa se i pica otvorila lagano. Kurac mi je isti tren zategao hlače i pregaču, pa sam po prvi put zahvaljivao svevišnjem što ju nosim, iako ju nisam baš podnosio previše. 

Mali je napokon počeo jesti, na njeno olakšanje, a ja sam pozvao kolegu sa šanka da joj odnese piće u moje ime.

Kad joj je objasnio da joj ja šaljem, pogledala me i nasmješila se, pa mi je nazdravila. Mislim da je i primjetila da ju gledam poskrivečki, jer je ubrzo nonšalantno podigla i drugu nogu i raširila ih. Sad joj se pica jako dobro vidjela, a moj je klipan htio eksplodirati u gaćama.

Onda je spustila ruku između nogu i dok je hranila malog, pogledala me, namignula mi i počela si trljati klitoris. Ja nisam znao kud bih pogledao, a u gaćama strava. Nisam ništa pojebao već tri mjeseca od kako sam ovdje, tako da je prijetila blamaža. 

Završila je sa jelom, izvukla iz torbe za plažu nekakav blokić i olovku, te nešto napisala. Kad je krenula sa malim došla je do mene i ostavila mi papirić na pultu, te mi poslala poljubac i namignula.

Otišla je sa malim, a ja sam podigao papirić, a tamo je na Njemačkom pisalo “Ovo ti je moj broj.. .. nazovi me i dođi na piće kasnije, Ingrid. “

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx