Najviše su mi se urezale mamine riječi

Ja sam Marko. Imam 19 godina, završio sam Gimnaziju i spremam se za fakultet. Najvjerovatnije ću na jesen kod brata u Beograd, da zajedno dijelimo podstanarske muke. On je student druge godine ekonomije, dvije i po godine je stariji od mene. Moji roditelji, otac Predrag i majka Mirjana, posvetili su nam mnogo pažnje. Otac je po nekada prijek, često zaluta u kafanu, ali u principu je dobar čovjek i domaćin. Mirjana je  četrdesetšestogodišnja žena, službenica u banci. Lijepa je , mladalačkog izgleda, i što je najvažnije jako je zgodna. Voli bluze sa dekolteima i suknjice sa izrezom. Ocu to ponekad smeta, čuo sam da se povremeno zbog toga i svađaju, ali majka mu kaže da se mora tako nositi zbog  posla. Nesporazume uglavnom izglade u krevetu, a ja ih gotovo redovno slušam.

Nesporazume uglavnom izglade u krevetu, a ja ih gotovo redovno slušam. Ponekad budan čekam po nekoliko sati , kako bih začuo moju preglasnu majku kako glasno cvili i srče vazduh u trenucima uzbuđenja. Svjedok sam i njihovih perverznih razgovora tokom vatrenog seksa. Najviše su mi se urezale  mamine riječi : „hoću još, jebi me žešće, ne vadi ga, svršavam“.

Moj ćale  je veliki ženskaroš, to i mama zna. Komandir je vatrogasne jedinice u našem gradu i često je noću odsutan. Događaj, koji ću vam do tenana opisati desio se 24. jula, prije dvije godine.

Taman što je prošla ponoć, začuo sam mamine uzdahe. Odmah sam se stvorio pored njihovih vrata i naslonio uho kako bih čuo svaku riječ, svaki mamin uzdisaj, škripu kreveta i tatin pokret. Pretpostavljam da joj je tata tada lizao pičku. Mama je počela da komentariše i glasno uzdiše. Govorila mu je grickaj je, jače, jače…

U tom trenutku pozvonio je očev službeni mobitel, zvali su ga iz jedinice,  u pitanju je bio šumski požar, odmah iznad novog naselja. Otac je skočio kao opržen, progunđao glasno u sebi, opsovavši i službu i posao. Obukao se kao vojnik za dva tri minuta i istrčao. Pošto sam bio pobjegao iz hodnika u svoju sobu, ponovo sam začuo mamine uzdahe. Bila je napaljena, ludo napaljena, ali nedovršena. Trljala se, gurala prste u sočnu pičku i ječala samozadovoljavajući se. Kurac mi je pulsirao jako, nisam više mogao izdržati.

U našoj kući nije bilo mnogo tajni. Mama je znala za moje djevojke, par puta me uhvatila u sobi dok drkam. I ja sam preturao po njenim ladicama i zabilješkama, i znao kad treba dobiti menstruaciju, kad su joj plodni i neplodni dani. Ljeti dok je u kući, nosila je majicu bez grudnjaka, bradavice ju joj stršile, čak su se nazirali i krugovi oko njih. Nekoliko puta sam joj vidio i gaćice kad sjedne neoprezno, a sve mi se više činilo da i nije hajala za to da li joj se nešto vidi ili ne. Znala je i izaći iz kupatila samo ogrnuta ručniko preko sisa i uređujući nokte otkrivala je svoje međunožje. Imala je lijepu obraslu picu, obrijanu sa strane, sa velikim izraženim usminama. Kad bi primijetila da joj vidim ili zurim u čupavicu, samo bi pocrvenila u licu i rekla izvini sine.

Odlučio sam da se pravim nevješt, kao da me je probudio tatin izlazak iz kuće Onako, samo u gaćicama uputio sam se u maminu sobu. Svjetlo u hodniku je bilo upaljena, čim sam otvorio vrata zatekao sam majku kako se sama obrađuje prstima, grize donju usnu i glasno udiše vazduh.

-Mama, gdje je tata otišao, da se nije šta desilo, upitah kao da sam zbunjen. Svjetlo iz hodnika potpuno ju je obasjalo, bila je otkrivena, gola i mokra. Trgla je ruku iz pičke, prekrila je sa oba dlana i rekla, da sine pozvali su ga na intervenciju.

-A ti ,šta se sa tobom dešava, upitah je?

-Joj, lopove pusti mamu, pozvali su nas u nezgodno vrijeme, rekla je, apotom navukla plahtu na sebe.

Sjeo sam pored nje i rekao, pa dobro vratiće se tata za par sati. Mama je ustala otišla do kupatila, čuo sam kako je piškila, a potom se najvjerovatnije obrisala i onako ogrnuta u plahtu vratila u sobu.

-Marko zašto ne spavaš, upitala me , skoro brižno.

-Iz istog razloga zbog kojeg ni ti ne spavaš, ohrabrio sam se želeći da budem direktan.

-Kojeg, prcvrkutala je?

-Mama, treba da znaš da me redovno noću budite. Nisam više balavac, moraću se preseliti na sprat u drugu sobo. Neću da vam smetam, osjetio sam da ste vatreni, a i ja sam poput vas. I ja sam ovoga trenutka jako uzbuđen.

Mama se pridigla i poljubila me u obraz. Spala joj je plahta, otkrivši joj lijepe još uvijek čvrste sise.

Gledao sam u njih netremice i rekao, kako su lijepe, volio bih da moja buduća žena ima takve sise i da bude glasna kao ti.

Ponovo me poljubila, i rekla, ludice mala, stvarno je kasno, a i započeli smo nezgodnu temu idi spavaj.

-U redu rekao sam, ali dozvoli mi da ti samo par sekundi dodirnem bradavice. Ćutala je , ja sam shvatio to kao odobravanje. Dirao sam joj nabrekle bradavise, a potom lijevu ovlaš dodirnuo jezikom. Nisam se mogao odvojiti od sisa koje su me odhranile. Nije se opirala, zažmirila je i disala krupno. Uhvatio sam je za rame i blago potisnu nazad na krevet. Legla je, a ja sam navalio da joj ljubim čas lijevu,čas desnu bradavicu. Desnom rukom sam joj skliznuo niz stomak i došao do rascjepa. Bila je mokra, gotovo sluzava. Kažiprst sam joj stavio ovlaš u mokru pičku, a onda pošao jezikom dole. Skočila je i rekla, idemo provjeriti vrata da li su zaključana i ubaciti svoje ključeve u bravu, da se ne mogu otključati svana. Tad mi je sve bilo jasno. Dočekao sam je potpuno go, dignuta kurca, ležao sam na leđima.

Stranice: 1 -- 2

Komentiraj