Zamišljala sam ga baš ovakvog

Prvog dana ove godine moja mlada komšinica Snježana udala se za momka, koga njeni nisu voljeli. Nisu zbog toga što nije vodio računa o poslu, lako se zaduživao, volio je i kocku. Vijest da se Snježana udala njeni nisu nikome od komšija ni saopštili, bili su nezadovoljni. Kad smo saznali, čestitali smo im i rekli, polako , budite strpljivi sve će doći na svoje mjesto.

Snježana je bila oniska djevojka, dvadesetogodišnjakinja. Imala je dječiji osmijeh, voljela je život. Znam da je mijenjala momke, i da se često zavađala sa  sadašnjim mužem. Bila je punačka, ali lijepa i privlačna. Imala je slatke sise, koje je ljeti često otkrivala sunčajući se iza kuće. Posmatrao sam ih krišom sa kućnog tavana i divio se mladom lijepom tijelu. Znam je od rođenja, mlađa je od moje ćerke četiri godine.

Polovinom januara pošao sam kući i sreo Snježanu na pola puta. Krenula je sama da obiđe roditelje, da im kaže da je srećna i da izdejstvuje i dolazak svog mužića. Pitao sam je usput kako je u braku, može li se naspavati, je li zadovoljna mužem.

Samo se smješkala i odgovarala pomalo bezobrazno.

-Lijepo je, ali mislila sam da će biti još ljepše. Ipak nedostaje mi sloboda. Brak je nešto drugo, govorila je smješkajući se.

Čitavo vrijeme lagane vožnje po lošem putu gledao sam joj u dubok dekolte,mjerio je od glave do pete i upitao koliko će vremena provesti kod roditelja.

-Ako treba da te vratim kući, tu sam, imaš moj broj telefona , samo me pozovi.

Tako je i bilo. Već sa prvim sumrakom Snježana me je pozvala. Slagao sam suprugi da imam obaveza u gradu,srediose i naišao autom pored Snježane.

-I kako su reagovali tvoji, upitao sam, sa namjerom da prekinem ćutanje.

-Sve je ok. Za vikend ćemo doći ja i muž, nasmijala se.

-Ja imam vremena na pretek, ako ti ne žuriš, mogli bismo svratiti negdje na kaficu, nastavljao sam našu konverzaciju.

-Nema problema, moram samo nazvati mog Senada i reći mu da ću malo obići kineske šopove.

Dovezao sam je pred svoju kancelariju i rekao ako nemaš ništa protiv, pođimo gore na piće. U kancelariji imam čitavu kolekciju raznih pića.

Pristala je iz prve, čemu se baš nisam ni nadao.

U toploj kancelariji Snježani sam po njenoj želji natočio crno vino i pomiješao ga sa kolom, a ja sam pio čist „merlot“.

-Lijepa si, čini mi se da si se za ove dvije sedmice  još proljepšala i nabujala, rekao sam joj.

-Po čemu to zaključujete, upitala me vragolasto.

-Oči su ti sjajnije, grudi su ti nabujale, vrckastija si, a i sama spoznaja da si mlada supruga uzbuđuje.

-Da li ste me pozvali na piće da biste mi laskali, upitala je  kroz skoro dječiji smijeh.

-Da, između ostalog. Moram ti priznati da sam se uvijek divio tvome tijelu, tvome ponašanju sa momcima. Nekoliko puta sam te i primijetio dok se sunčaš tamo iza onog drveća. Prelijepa si.

-Ispila je svoj bambus i zatražila još jednu čašu. I ja sam iskapio svoje vino i smišljao daljnji plan.

-Znaš  Snježana, iako sam skoro 30 godina stariji od tebe, ne mogu iz glave izbaciti one slike kad sam te gledao polugolu. Prelijepa si. Noću sam u krevetu zamišljao tvoje grudi, zamišljao kako si  bučna. Znam da to nije u redu, ali jače je od mene. Čovjek u mojim godinama možda i nema nekih posebnih želja ,a li ja imam jednu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx