Nakon 5 godina bez seksa

Nakon 5 godina bez seksa, zovem se Ana imam 25 godina i iza sebe jako malo seksulanog iskustva. A  već 5 godina sam na suhom. Drugarice mi govore da sam luda da propuštam  nešto naljepše na svijetu. A šta mogu posao me previše okupirao i moja  seksualna iskustva nisu bila ništa posebno.Samo sam mogla sanjati o  onome o čemu moje drugarice pričaju.

Jednog dana u moju zgradu doselili su se novi susjedi.Stariji bračni  par sa sinom od nekih 26-27 godina.Taj muškarac postao je ikona  obožavanja svih mojih susjeda i udatih i zaručenih i slobodnih. Samo bi  se o njemu pričalo. A nije ni čudno. Bio je visok, crne duge kose do  rame a jako uredne i guste i tamnih prodornih očiju. Lice mu je bilo  čvrsto i posjećao me na nekog oficira sa svojim stavom. A tijelo snažno,  čvrsto i razvijeno kao da svaki dan vježba.Kako je samo imao dobru  guzu.

A tijelo snažno,  čvrsto i razvijeno kao da svaki dan vježba.Kako je samo imao dobru  guzu.
Jednog dana pri povratku sa posla u poštanskom sandučiću vidjela sam da  imam poštu. Pokušala sam ga otključati ali ključ mi se zaglavio. Tada  je naišao on, moj susjed ljepotan po imenu Bojan. “Problemi susjeda”  pitao je. “A zaglavio mi se…” nisam ni dovršila oboje smo prasnuli u  smijeh. “Dopusti meni” rekao je i nakon par sekundi otključao bez da  razbije ključ. “O hvala lijepo. Kako si uspio” pitala saam ga “Samo  polako. Ništa neće na silu i grubo” rekao je. Osjetila sam kako mi  obrazi gore.Nakon tog dana više smo komunicirali, pozvao me i na kafu  kod sebe i roditelja i dosta smo se zbližili. Sve sam lošije mogla kriti  svoju opčinjenost njime. Uhvatila sam sebe kako drhtim u njegovoj  blizini, kako mi se disanje mijenja i užurbava.A kako mi je samo pičkica  bridila i gorjela.Čini se da je i Bojan to primjetio i hvala Bogu da  je…

Živio je dva kata iznad mene i dopratio me do mojih vrata.Pričala sam  nešto bez veze i ne povezano a on nije skidao oči s mene. Nisam ni bila  svjesna osjetila sam njegove usne na svojima i jezik u svojim ustima. Od  tog poljupca zavrtilo mi se u glavi. Zavukao je ruku ispod moje bluze i  stisnuo mi sisu na što sam ja zajecala. Nisam željela da prestane.  Tražila sam ključ po torbici i napokon ga našla. Otključavala sam  drhtavim rukama vrata dok me on držao za sise, mijesio ih i ljubio mi  vrat. Moje tijelo zahvatio je jak plamen strasti kakvu baš nikada nisam  osjetila. Isprekidano i brzo sam disala, stenjala i uzdisala dok je  Bojan disao kroz nos i po tiho uzdisao. Nije se odvajao od mene izljubio  mi je cijelo lice, vrat, uši… Kada me je skinuo ostao je bez teksta i  nije znao šta bi prije. I ljubio mi je i stiskao sise. Bio je potpuno  opčinjen njima a ja sam umirala od žudnje da se posveti mojoj pičkici  koja je vrila i vrila. Mislila sam da će eksplodirati. Ubrzo sam i njega  skinula i imala šta vidjeti. Alat mu je bio zadivljujuć na šta je moja  pičkica još više poludjela.Stisnula sam se uz njega drhteći kao u  groznici.

“Uzmi me. O kako te želim” prostenjela sam trljajući se uz  njega.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx