Na kruzeru doživjela sam nezaboravan seks

Iz razumljivih razloga nikada nikome nisam  ovo ispričala ali imam neizdrživu želju da se nekome poverim što ću  učiniti ovom prilikom. Radila sam svoju prvu tura na prekokeanskom  kruzeru. Ni nakon dva meseca rada nisam mogla da se načudim veličini i  opremi broda. Iako Engleski govorim perfektno a Nemački solidno i imam  višu školu jedino što sam uspela dobiti bio je posao pomoćnika u  kuhinji, a i to preko tetke koja je godinama na brodovima.

Crnački posao  duboko u potpalublju, radilo se i po dvanaest sati dnevno što je  posebno teško padalo nama početnicima nenaviklima na ljuljanje broda, na  režim života i nivo profesionalizma koji se očekivao od osoblja. Ipak  nije mi padalo na pamet da se bunim, primanja su bila gotovo nestvarna  za naše uslove tako da sam za jednu tromesečnu turu zarađivala više nego  moj suprug prosvetni radnik za dve godine.

Zovem se Isidora i tada sam  imala 33 godine, sretno udata od svoje 26 za supruga koga volim i kome  sam izrodila dva sina. Hronični nedostatak novca naterao nas je na  zajedničku odluku da prihvatim taj posao iako je zahtevao veliku žrtvu u  porodičnom životu. Da kažem nešto i o svom izgleedu s obzirom da je to  vrlo bitno za ispovesti ovog tipa. Visoka sam 170 cm, teška 63  kilograma, izrazita sam crnka duge valovite kose, povećih guzova i jačih  butina ali zato uskog struka. Grudi, veličine trojke, malo su se  opustile nakon porođaja ali i dalje su lepog oblika sa krupnim tamnim  bradavicama koje moj suprug obožava da grize. Punih usnama i tamnijeg  tena pomalo podsećam na brazilke ( U to se uklapa i trćasta guza zar ne  ?) što posebno oduševljava mog supruga koji je ljubitelj latino riba.  Seksualni život u braku mi je izvanredan i sa suprugom ( koji je dve  godine mlađi) tucam se gotovo svakodnevno.

Ljubitelji smo porno filmova  koje često gledamo zajedno upražnjavajući žestok sex. Možete onda  misliti kako mi je bilo nakon dva meseca rada, nedostajala mi je  porodica, deca, i suprug ali mi je neostajao i sex za koji sam navikla  da bude redovan i kvalitetan. Soba (u potpalublju ispod razine vode)  bila je malena ali dobro opremljena. Minijaturno pretsoblje i zajedničko  kupatilo delila sam sa Anjušom, mladom dvadesettrogodišnjom poljakinjom  koja je imala sobu poput moje. Iako se nismo loše slagale među nama se  nije razvilo prijateljstvo. Bila je duže na brodu, već dve godine u  kuhinji i tu je i upoznala sadašnjeg verenika Mareka ( četiri godine  starijeg od nje) koji je radio na održavanju. Planirali su po okončanju  ove ture, venčanje kući u Poljskoj. S obziro da muško i žensko osoblje  nije moglo da deli spavaone on je imao svoju sobu ali je gotovo svake  noći dolazio i tada sam se vrtela u krevetu slušajući njihove uzdahe,  često do te mere napaljena da sam masturbirala. S obzirom da izgledam  veoma jebozovno nije mi nedostajalo udvarača koji su pokušavali da me  odvedu u krevet ali sa svima sam ostala na distanci jer nisam htela da  prevarim supruga. Najuporniji je bio Džordž, tridesetdevetogodišnji šef  kuhinje poreklom iz Engleske a inače pravi pravcati crnac. Nekada se  bavio vaterpolom i onako visok ( 190 cm) i širokih ramena još je  izgledao zgodno ali je poslednjih godina nakupio dosta kilograma viška  koji su se rasporedili po celom telu. Koristio je svaku priliku da me  bezobrazno odmeri, ili se očeše o mene u uskom prostoru kuhinje. Sipao  mi je komplimente i često olakšavao posao ali sam se trudila da mu ne  dam povoda za nešto više.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx