Nakon dugo vremena bez seksa – I dio

Imam 32 godina, neudana sam i godinama nisam bila intimna sa muskarcem.Za to sam najvise krivila posao, ali kad malo bolje razmislim kriv je moj strah od vezivanja i slomljenog srca. A zbog toga sam se bojala i seksa za jednu noc koji su mnogi nudili. No i ja sam covjek od krvi i mesa. Ceznja je u meni rasla i pocela bih se paliti na razne muskarce…dovoljan je bio pogled na musku ruku i ja bih se napalila.

Radim u jednoj poslovnici kao voditelj smjene i kad sam druga smjena ja zakljucajem a sa mnom uvijek ostaje zastitar. Bio je to momak od nekih 25 godina jako zgodan i prelijep.Crnkokos prodornih smedjih ociju i razvijenog snaznog tijela. Uvijek smo se salili a moram priznati da me je strasno napaljivao, no to mu nikada nisam dala na znanje.

Jedne veceri slucajno smo se dotakli rukama i tada je sve krenulo. Pogledao me onim svojim prodornim ocima i privukao sebi. Duboko je disao i utisnuo strasan poljubac u moje usne.Ja sam se istog trena ovlazila, drhtala sam i gubila kontrolu nad sobom.Otisli smo u direktorov ured.Jedva smo oboje disali od strasti.Stiskao je moju straznjicu i sisu, dirao me po cijelom tijelu i poceo brzo skidati. Rukom je prosao mojim medunozjem i ja sam ciknula. Posjeo me na stol i rasirio noge. Skinuo mi je gacice, jedino sto sam jos imala na sebi.Cucnuo je i lagano vrhom jezika dodirnuo moj klitoris.

– ”Aaaahhhh” uzdahnula sam i zatvorila oci. Jezik je nabio u moju mokru unutrsnjost koja je gorila. Zatim je srednji prst polako poceo nabijati u moju vec vrelu picu a jezikom je lizao moj klitoris..

– ”Ah…ahhhhhhh…mmmmmmm…joojj..oh…jaoooooo!!!!!” zavristala sam od ugode kakvu dugo nisam osjetila.Cijelo tijelo mi se zgrcilo. Kad sam se smirila klekla sam pred njega i pomilovala njegovo medunozje koje je bilo tvrdo kao kamen. Otkopcala sam mu hlace i iz njih je iskocio ogroman i tvrdi kurac kakvog u zivotu nisam vidjela. Polizala sam mu prvo glavic a onda cijelog.Zatim sam mu lizala jaja a vrscima prstiju milovala glavic.

– ”Boze mili, ljepsi kurac nisam vidjela.” rekla sam u zanosu dok sam ga strasno pusila.

Drhtao je i uzdisao. Podigao me i odveo do stola. Jednu nogu mi je podigao na stol a drugom sam stajala na podu.

– “Predivna si” rekao mi je dok je zadivljeno gledao moju picku koja je zjapila i sa ceznjom cekala da ga primi. Uzeo je u ruku svoj alat koji je bio zadivljujuci i prvo glavicem drazio moj klitosris.

– ”Mislis da ga mozes primiti?” upitao me.

– ”Ohhh..Nadam se” jedva sam izgovorila. Primako ga je rupi i poceo ga snazno gurati.

“aaaajjjjjjj…aaaaaaaaaa….mmmmm…..ihhhh..iiihhh” stenjala sam….

Osjecala sam kako me siri i puni i bilo je predivno. Kada je usao do pola zavrtio je par puta kukovima, pa ga izvadio i opet snazno vratio. Uh trvdi i veci kurac nisam imala nikada u sebi. Poceo ga je snazno i svom silinom nabijati u mene. I vristala sam i plakala i stenjala i jecala…Ovako nesto JOS NIKADA NISAM DOZIVJELA.Jebao me snazno, strasno i vatreno. Orgazmi su se redali jedni za drugim sto nikada nisam vjerovala da moze.

– “Ah!!!Ohhh! Aaaaaahhh!!!!!! Oh najbolji siiiiiiiii!” zavristala sam. Bila sam mokra od znoja i gorjela sam. Tresla sam se kao prikopcana na struju. Uspjela sam vidjeti njegov kurac koji je bio skroz vlazan.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx