20 seksi ideja za vikend

Pročešljali smo brojna istraživanja, knjige, TV serije, filmove, pjesme i citate slavnih da bismo vam donijeli najsmionije i najstrastvenije seksi putokaze za strastveni vikend

1. Seksajte se napola odjeveni kao likovi iz serije “Okus krvi”.

2.  Sudionici Cosmove velike ankete za muškarce složili su se da je najseksi SMS “Želim te. Sad.”

3. U članku za GQ Kelly Oxford se kune da seksualna razmjena raspiruje strast. Pokušajte ovo: rukom mu radite ono što bi on sam sebi, a on neka vas zadovolji vibratorom.

4. “Trebali biste se što više hvatati potpuno odjeveni, to vodi prekrasnim stvarima”, rekla je Cameron Diaz.

5. Jenn Berman, liječnicu i voditeljicu emisije “The Love and Sex Show” na Cosmo Radi­ju, stalno pitaju kako povećati želju za seksom, a ona kaže: “Češće se seksajte.”

6. Istraživanje je pokazalo da se muškarci još od djetinjstva zamišljaju u ulozi omiljenog lika iz stripova ili serija. Vrijeme je za igranje uloga…

7. Navucite rukavice od kašmira i polako milujte njegov ponos.

8. Zauzmite pozu – budite na njemu – i igrajte se nekoliko minuta samo njegovim glavićem. Zatim ustanite, bez riječi otiđite po čašu vode i ostavite ga s upitnikom iznad glave. Kad se napokon vratite i primite ga cijelog, bit će to senzacija za sva njegova osjetila.

9. Povez preko očiju napaljuje, ali stavite mu svileni šal preko usana i napalit će se još više. To je neočekivano, a ima nešto zločesto u prigušivanju njegovih uzdaha.

10. Seksi anketa nam je otkrila da je auto najpustolovnije mjesto na kojem se seksa najviše ljudi. Zloupotrijebite stražnje sjedalo svoga vozila.

11. Veliku loptu za vježbanje gurnite uza zid, posjednite ga na nju i skočite na njega.

12. Začinite jelo od tjestenine šafranom – dokazano je da je taj začin afrodizijak.

13. Drugo najriskantnije mjesto za seks? Tuđi krevet.

14. Držite vibrator uz njegov penis dok ga oralno obrađujete.

15 Ne spuštajte kriterije. Istraživanje je otkrilo da imate veće šanse za postizanje orgazma ako ste sa zgodnim muškarcem.

16.  Pomičite kukove prema gore u misionarskoj pozi. Veće su šanse da će pogoditi vašu G-točku.

17. “Imamo tu razigranost, volim teatar seksa. Volim dobro izgledati. Volim kad se moja žena dotjera”, izjavio je Sting.

18. Jedite jogurt s manje masnoća jer punomasni mliječni proizvodi, dokazano je, stvaraju trbušne naslage, a salo u tom području može zadavati muke s orgazmom.

19.  “Zaokupite ga pozom koja uključuje ekskluzivan pogled, poput one kad ste vi na njemu ali okrenuti leđima”, savjetuje liječnica Ava Cadell.

20.  Nanesite mu točkice lubrikanta po cijelom penisu. Prstima spajajte točkice sve dok ne bude potpuno vlažan.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx