Napaljivanje za vrijeme seksa – II dio

Nakon cijele te priče, idući dan na poslu nisam te misli mogla izbiti iz glave. Napaljivanje za vrijeme seksa – I dio Sve o čemu sam mislila je bila jebačina i kurčine. U uredu je vrijeme sporo prolazilo i nikako da se vratim doma svom mužu. Kako su kolege prolazile pored mene tako sam im samo gledala u prepone i zamišljala kako im izgledaju napeti kurci.  Zamišljala sam kako bi bilo da nekog od njih odvedem u wc, naguzim mu se i pustim da me izjebe i  napuni spermom.  Pička mi je valjda bila konstantno mokra od svega toga  a i teško sam se koncentrirala na posao koji me čekao. Nisam izdržala i poslala sam sms mužu koji je glasio kratko „jebi se, narajcao si me do krajnjih granica“. Došao mi je ubrzo odgovor „izdrkaj na poslu a poslije ću te ja opustit“. Razmišljala sam o toj opciji, ali nekako mi je to bilo malo previše, ljudi bi mogli naići i vidjeti me.

Ured mi je imao doduše vrata koja su me odvajala od ostalih, te me nije mogao čuti, ali bila su od onog mutnog stakla i vidjelo se mnogo toga unutra, a tu su bili i prozori. Doduše mogla sam se nekako priljubiti stolu i zavući ruku… no iz tog mog razmišljanja ubrzo me prekinuo novi sms „znam da nisi gurnula ruku u gaćice, što čekaš? Nazovi me, na wc-u sam“. Gledala sam u sms jedno 10 sekundi i zaključila da me „gad“ vrlo dobro poznaje. Nazvala sam ga.

–   Halo?
–   Ej, evo me, jesi još uvijek u wc-u?
–   Jesam, zatvorio sam se u kabinu,  otkopčao šlic i izvukao kurac. Čekam tvoj poziv, lagano drkam i zamišljam te naguženu. Jesi li u uredu?
–   Jesam.
–   Stavljaj ruku u gaćice.
–   Jesam… (stavila sam ju kao hipnotizirana)
–   Što je, fali ti kurca?
–   Da, fali mi jedno dobro jebanje.
–   Dobit ćeš kad dođeš doma. Jedva čekam svoju najdražu kurvicu da dođe kući.
Na spomen kurvice skoro sam svršila, ali odlučila sam još malo ostaviti prostora za uživanje.
–   Nemoj ga izdrkati sad. Želim da budeš pun sperme kad se vratim. – čula sam kako je zastenjao s druge strane slušalice.
–   A tako ćemo dakle. O čemu si mislila cijeli dan?
–   O kurčinama.
–   To sam i mislio, tako treba.
–   A što mogu, tako si me odgojio da je dobro.
–   Jesam jesam…
–   Da budem kurvica. – nisam se mogla suzdržati.
–   Jel bi pušila sad tuđi kurac?
–   Joj znaš da bi.
–   Ja bi te držao za kosu i nabijao na njega dok ti ne isporuči toplu spermu u usta kurvice.

Na te riječi nisam više se mogla suzdržati i svršila sam stisnutih usnica da me netko ne čuje. Do kraja radnog vremena sad mi je bilo malo lakše ali još je trebalo proći dosta do toga. Možda i srećom ušla mi je direktorica u sobu i s riječima da nisam ispunila današnju normu natjerala me da radim, pa sam se htjela ne htjela morala malo sabrati i odagnati bludne misli. Posao se sastojao danas samo od kontrole nekih podataka i unosa istih na pravilan način, ali za nešto kreativno i kompliciranije nisam imala ionako ni snage ni volje. Jedva sam čekala da završi smjena i gotovo potrčala doma.
On je stigao prije mene, odmah smo se s vrata izljubili i počeli svlačiti odjeću jedan s drugog, nisam mogla dočekati ovaj trenutak. Zavukla sam mu ruku u hlače i odmah izvukla kurac na svijetlo dana, ali on me primio za ramena i odmaknuo. Hm, što je sad pomislila sam. Kurac mu je bio čvrst ko kamen. A onda me počeo skidati, ubrzo sam ostala gola. Stajala sam nasred dnevne sobe potpuno gola, a on me pogledao gotovo pa cinično i sebe skinuo hlače i gaće (majicu sam ja već ranije riješila), te smo tako ostali oboje goli.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx