Napaljivanje za vrijeme seksa – II dio

Nakon cijele te priče, idući dan na poslu nisam te misli mogla izbiti iz glave. Napaljivanje za vrijeme seksa – I dio Sve o čemu sam mislila je bila jebačina i kurčine. U uredu je vrijeme sporo prolazilo i nikako da se vratim doma svom mužu. Kako su kolege prolazile pored mene tako sam im samo gledala u prepone i zamišljala kako im izgledaju napeti kurci.  Zamišljala sam kako bi bilo da nekog od njih odvedem u wc, naguzim mu se i pustim da me izjebe i  napuni spermom.  Pička mi je valjda bila konstantno mokra od svega toga  a i teško sam se koncentrirala na posao koji me čekao. Nisam izdržala i poslala sam sms mužu koji je glasio kratko „jebi se, narajcao si me do krajnjih granica“. Došao mi je ubrzo odgovor „izdrkaj na poslu a poslije ću te ja opustit“. Razmišljala sam o toj opciji, ali nekako mi je to bilo malo previše, ljudi bi mogli naići i vidjeti me.

Ured mi je imao doduše vrata koja su me odvajala od ostalih, te me nije mogao čuti, ali bila su od onog mutnog stakla i vidjelo se mnogo toga unutra, a tu su bili i prozori. Doduše mogla sam se nekako priljubiti stolu i zavući ruku… no iz tog mog razmišljanja ubrzo me prekinuo novi sms „znam da nisi gurnula ruku u gaćice, što čekaš? Nazovi me, na wc-u sam“. Gledala sam u sms jedno 10 sekundi i zaključila da me „gad“ vrlo dobro poznaje. Nazvala sam ga.

–   Halo?
–   Ej, evo me, jesi još uvijek u wc-u?
–   Jesam, zatvorio sam se u kabinu,  otkopčao šlic i izvukao kurac. Čekam tvoj poziv, lagano drkam i zamišljam te naguženu. Jesi li u uredu?
–   Jesam.
–   Stavljaj ruku u gaćice.
–   Jesam… (stavila sam ju kao hipnotizirana)
–   Što je, fali ti kurca?
–   Da, fali mi jedno dobro jebanje.
–   Dobit ćeš kad dođeš doma. Jedva čekam svoju najdražu kurvicu da dođe kući.
Na spomen kurvice skoro sam svršila, ali odlučila sam još malo ostaviti prostora za uživanje.
–   Nemoj ga izdrkati sad. Želim da budeš pun sperme kad se vratim. – čula sam kako je zastenjao s druge strane slušalice.
–   A tako ćemo dakle. O čemu si mislila cijeli dan?
–   O kurčinama.
–   To sam i mislio, tako treba.
–   A što mogu, tako si me odgojio da je dobro.
–   Jesam jesam…
–   Da budem kurvica. – nisam se mogla suzdržati.
–   Jel bi pušila sad tuđi kurac?
–   Joj znaš da bi.
–   Ja bi te držao za kosu i nabijao na njega dok ti ne isporuči toplu spermu u usta kurvice.

Na te riječi nisam više se mogla suzdržati i svršila sam stisnutih usnica da me netko ne čuje. Do kraja radnog vremena sad mi je bilo malo lakše ali još je trebalo proći dosta do toga. Možda i srećom ušla mi je direktorica u sobu i s riječima da nisam ispunila današnju normu natjerala me da radim, pa sam se htjela ne htjela morala malo sabrati i odagnati bludne misli. Posao se sastojao danas samo od kontrole nekih podataka i unosa istih na pravilan način, ali za nešto kreativno i kompliciranije nisam imala ionako ni snage ni volje. Jedva sam čekala da završi smjena i gotovo potrčala doma.
On je stigao prije mene, odmah smo se s vrata izljubili i počeli svlačiti odjeću jedan s drugog, nisam mogla dočekati ovaj trenutak. Zavukla sam mu ruku u hlače i odmah izvukla kurac na svijetlo dana, ali on me primio za ramena i odmaknuo. Hm, što je sad pomislila sam. Kurac mu je bio čvrst ko kamen. A onda me počeo skidati, ubrzo sam ostala gola. Stajala sam nasred dnevne sobe potpuno gola, a on me pogledao gotovo pa cinično i sebe skinuo hlače i gaće (majicu sam ja već ranije riješila), te smo tako ostali oboje goli.

–   Spusti se na koljena.  – poslušno sam se spustila. Uzeo je kurac u ruke i lagano mi ga drkao pred licem. Pička mi je gorjela od želje, ali odlučila sam biti strpljiva. Primio me je s jednom rukom za kosu a s drugom je držao kurac u ruci.
–   Nemoj mi ga pušiti, pusti me da malo uživam, a poslije ćeš ga dobiti. Ako baš ne možeš izdržati, možeš ga poljubiti tu i tamo.
–   Okej, bit će teško, ali probat ću se suzdržati. – uzeo je kurac i počeo me njime maziti po licu. Bio je prošaran žilama, velik, krut i topao. Glavić mu je bio jako gladak, što sam obožavala. Prelazio mi je s njim po obrazima, jednom pa drugom, pa usnama, bradi, vratu popeo se gore po bradi do nosa i čela, a ja sam uživala. Uživam  osjetiti kurac po sebi.
–   Znaš našeg mladog susjeda iz zgrade do, onaj s motorom? – pitao me i dalje ne skidajući kurac s mog lica.
–   Znam koji je.
–   Čuo sam iz priče da mu žena gotovo nikad ne puši.
–   A da?
–   Mislim da sanja o tome.  Možda da mu ponudimo tvoja pušačka usta?
–   Sigurno da bi mu trebali pomoći. – izazivala sam ga malo a onda nastavila – Znaš da obožavam imati kurac u ustima. – uzeo je kurac u ruku i lagano me ošamario njime po obrazu.
–   Jel bi mu i spermu protugala?
–   Smijem li?
–   Ne da smiješ nego moraš, nećeš me valjda u lošem svijetlu predstavljati? – nakon toga sam dobila lagani šamar kurčinom i po drugom obrazu. Obožavala sam to.
–   Poslušno ću pričekati da mi uštrca svu spermu u usta, budi bez brige.
–   Tako je.
–   Oću li mu samo pušiti ili želiš da me i jebe?
–   Njemu ćeš samo pušiti.
–   Okej- rekla sam malo razočarano, namjerno. I dalje ga je drkao meni po faci. Nisam izdržala pa sam gurnula ruku među noge i počela se igrati s picom.
–   Bilo bi super da mu popušim dok mu žena gleda, pa da nešto nauči od mene. – kurac mu je na tu rečenicu samo pusti onu tekućinu prije sperme pa mi je smočio obraze i čelo i to razmazao s glavićem. Počela sam mu ljubiti kurac znajući da se suzdržava jednako kao i ja.
–   Jedan kolega s posla mi je rekao da nije jebao 2 godine dok smo bili na pijanci, kad se konačno opustio. Da od silnog posla i stresa nema vremena za ozbiljnu vezu, ali da bi rado nataknuo neku kurvicu na kurac.
–   Jesi li mu rekao da imaš jednu kod kuće? – uzeo je kurac u ruku i sad me s njim lupkao po faci. Pička mi je gorjela, a ja sam mu nudila svoje obraze na izvolte. Uživao je u tome a i ja.
–   Nisam još.
–   Pojebala bi se s njim u  uredu a tebi  ostavila odškrinuta vrata da nas možeš gledati.  Trpala bi njegov kurac u usta a onda mu se naguzila na radni stol da me dobrano izjebe. – muž mi je disao sve teže, a udarci kurcem postajali su sve intenzivniji kako sam ja postajala sve slobodnija.
–   Želim da ti liže šupak. Da ti gura jezik unutra, da širiš rukama svoje guzove i nabijaš mu guzicu na facu.
–   I ja bi… – ali nisam dovršila rečenicu, ušutka me kurcem u ustima, konačno.
–   Da mu sjedneš na facu i trljaš pičku po licu. Da zna da s tobom nema zajebancije, da drka na tebe pet puta dnevno, a onda ako bude dobar, da će te jebati do mile volje. Pa da poslije dođeš s pičkom punom sperme u moj ured i tako mi popušiš pa da ti ja napunim usta. Ionako si nezasitna zar ne? – očekivao je moj odgovor ali je zaboravio da me jebe u usta pa da ne mogu odgovoriti. Izvadio ga je.
–   Želim da me povodiš uokolo da me jebu, da me pune kurcima i spermom, da sam tvoja kurvica. I želim da znaš da ma koliko kurčina probala da ću uvijek biti tvoja.  – primio me nježno za vrat i podigao tako da sam ustala, a onda me snažno zažvalio. Digao mi je jednu nogu i tako stojećki nataknuo na kurac. Pička mi je bila potpuno mokra pa je ušao bez problema. Jebao me tako stojećeki pa smo se onda prebacili na trosjed, on je i dalje bio na meni. Pogledao me u oči dok mi je širio pičku.
–   Obožavam te.
–   I ja tebe. – gurnuo mi je prste u usta. Počela sam ih sisati.
–   Jel bi voljela još jedan kurac sad u ustima?
–   Bi, voljela bi još jedan kurac u svojim pušačkim ustima. Gledala bi te ravno u oči s tuđim kurcem u ustima. – poljubio me još jednom snažno a onda je počeo štrcati spermu u mene. Svršili smo gotovo istovremeno nakon što sam osjetila tople mlazove u svojoj pički.

Ležali smo tako iscrpljeni neko vrijeme, a onda sam ga pitala;

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare