Napunio me nećak od prijateljice

Zovem se Maja i u kasnim sam tridesetima, pa već na pragu četrdesete i već više od dvadeset godina, od srednje škole, sam nerazdvojna od prijateljice Ane. Super nam je, izlasci, šoping, kako bi u stara vremena rekli – ostale smo stare cure, a danas je to single.

Jednog dana je kod nje došao njezin nećak Boris, sjećam ga se kada je kao klinac dolazio kod Ane, bio je nemoguć, a danas je to zgodan i visok dečko u dvadeset i kojoj. Baš mi je bilo drago što ga vidim, a on mi se činio nekako sramežljiv.

Iako sam brzo zaboravila na njega, kasnije, na kavici Ana ga je usput spomenula, rekla je da je dobar dečko, super je sportaš i student, ali se brine jer je malo povučen. Primijetila sam da se smirio, a ona mi, kao u šali kaže, daj Majo malo popričaj s njime da ne ispadne kako mu stara tetka Ana nešto soli. Zar smo toliko stare upitah, nasmijale, već smo zaboravile na Borisa i nastavile smo pričati o slijedećem izlasku i tračati poznanike.

Navečer, kada sam se vratila u stan, nakon tuša legla da se opustim uz liker i čokoladu, nekako mi je Boris pao na pamet, stalno mi se vrtio po glavi, a ja sam u trbuhu odjednom osjetila čudan osjećaj, a ruka mi je nesvjesno dodirnula međunožje, gaćice su bile vlažne, a mačkica topla.

Stavila sam ruku u gaćice i počela prstima lagano trljati, malo usmine, pa klitoris, počela sam maštati o mladom tijelu na meni i kako me ševi. Ubrzo sam svršila, prsti su mi bili vlažni od sokova, a kada sam par puta duboko udahnula, rekla sam sebi, stara daj se saberi, on je dijete.

S druge strane, seks mi se smučio prije gotovo desetak godina, kada sam bila s nekim starijim likom – užas. Mislio je da može igrati bilijar s užetom, nikako da ga ugura, ne znam ni kako je uspio navući kondom, ukratko, katastrofa, što li sam uopće vidjela u njemu? Iskustvo koje sigurno ne želim ponoviti.

I sve bi ostalo na tome, ali kako je Boris počeo redovito dolaziti kod Ane, nisam ga mogla izbjeći. Svaki put prilikom takvih susreta sam poblesavila, iako sam petnaest godina starija, jednostavno sam ostala bez pameti. On je znao gledati prema meni, a jednom sam ga uhvatila kako gleda u moje prekrižene noge i skužila sam kako mu je nabreknuo, on je samo pocrvenio i sakrio pogled. Samo da nas Ana ne skuži, mislila sam.

Ana je trebala otputovati službeno na mjesec dana, a kako se ispostavilo da sam živjela blizu Borisovog faksa, Ana mi je dala neke papire za njegove starce, pa smo se našli u obližnjem kafiću.

Kada sam ga ugledala, mahnula sam mu blesavo se smiješeći, a on je dotrčao sav zbunjen. Obukla sam malo kraću suknju i crne čarape, a gore sam obukla košulju koja je naglašavala moje grudi. Jedan gumb je bio otkopčan da se nazire dekolte, ali ništa prenapadno. Blago izazovan stil se pokazao kao dobitna kombinacija, dok smo sjedili, zamuckivao je i pomalo je bacao pogled prema mojim nogama, a malo prema grudima. Par puta sam ga ”slučajno” dodirnula cipelom po nozi, kako su mu počinjala predavanja, morao je požuriti, brzo je i nespretno popio sok i hodao je malo pogrbljeno, jer mu je bio vidno dignut.

Rating: 4.8/5. From 237 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare