Tanjice, nema ti spasa sada, izjebat ću te ko pravu rasnu kučku za ono jučer

Nakon Tanjinog iživljavanja i ponižavanja, kako sam ja to doživio, u glavi mi je bilo samo jedno…..kako da se osvetim Tanji! Za vrijeme tuširanja u studentskjom domu, smišljao sam osvetu za sutra ujutro, …. dogovor je bio da se nađemo opet rano, iza 6 sati. Mjesto ugriza i ogrebotine sam premazivao kremom koju sam u ljekarni kupio. Baš je bila kučka i svaki put kad su me zabolile rane po tijelu, sam želio što prije doći do nje i osvetiti se!

U butiku sam doživio nešto neobično sa udatom ženom

Ujutro sam rano bio pred trgovinom…prije nje…..6 sati je prošlo, a nje nije bilo! Pomislio sam, ma opet me mačka prešla….. osjetila je da sam bio bijesan jučer, pa ne želi doći. Šetkao sam ulicom tamo – amo strpljivo čekajući i konačno, oko pola 7 se pojavila. Došla je sama pješice! Na sebi je imala dugu ljetnu haljinu, skoro do gležnja, ali tanku i poluprozirnu….na široke bretele…i na kopčanje. Koliko god sam bio bijesan na nju, njihanje njenih guzova mi je u trenu promjenilo raspoloženje na bolje.

– „Već sam pomislio mačko, da si me zaboravila!“….. Samo se nasmijala i rekla

– „Nisam, al sam morala nešto obaviti u kući, pa zato kasnim!“

Kad su se vrata trgovine zatvorila iza nas, prišao sam joj, obgrlio je oko struka i pitao

– „Jel i danas po tvojim pravilima!“

– „Naravno, a što si očekivao? Ima još dosta stvari koje moraš naučiti.“

Ja sam se počeo svlačiti i u trenu sam bio gol…… kurac mi je bio nadignut…napet! Samo se smiješila, dok me promatrala i puštala opet neku glazbu.

– „Hoće li i danas biti vezivanja“ pitao sam …..

– Naravno, reče, jako si neposlušan i moram te nekako ukrotiti,

te je iz torbice izvadila lisice i….nevjerojatno….nešto slično kratkom biču…..pa ona mene misli kandžijati …. eeeee curo, sad ćeš ti vidjeti što te čeka. Prišla mi je sa lisicama i rekla „Hoćeš sam, ili da ti ih ja opet stavim!“…..

– “Sam ću.“ I uzmem ih iz njenih ruku.

Prije nego se uspjela snaći, prebacio sam ih preko njenih ruku …… bila je zaključana ….. samo se trgla i prije nego se snašla, obišao sam stol i povukao je za lanac lisica preko stola! U trenu je bila nagužena, ispružena preko cijelog stola, uzduž. Iz mojih hlača na stolu sam izvukao kaiš, proturio preko lisica i svezao je za onu istu radijatorsku cijev, za koju sam ja bio svezan. U panici je povikala

– „Hej, šta to radiš…jesi normalan?!“…..

– „Naravno da jesam, samo sam ti zaboravio reći da je danas red na igru po mojim pravilima!“….

– “Da se nisi usudio. Odvezuj me odmah!“….

– “A zašto bi! Samo se opusti i uživaj!“

Pokušala se otimati….popeti na stol, ali nije bilo šanse. Stajao sam iza nje i čvrsto stiskao guzove i kukove, trljajući ih….. To me je jako napaljivalo. Pretpostavila je što slijedi, pa mi je počela prijetiti policijom …. mužem …. da će vrištati, no to nije dolazilo do mene, samo sam je želio jebati, iz osvete, a i napaljivala me je situacija, jako!  „Kako bi objasnila i mužu i policiji sve što se događalo zadnjih tjedana …. koliko bi im to ličilo na silovanje?!“….. Samo je šutila i promatrala me suznih očiju!….

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx