Našao sam komada koji će se poševiti sa svom trojicom

Cijeli tjedan sam čekao ovaj vikend…vikend ostvarenja mojih najluđih maštarija…no, da krenem ispočetka:
Tomo, Marjan i ja od djetinjstva smo sve stvari radili zajednički…od prvih markiranja još u osnovnoj školi, prvih cigareta pa do toga da nam je njumfer skinula ista cura. Kada smo znali malo popiti, uvijek bi priča došla do toga da bi bilo odlično naći ženu koja bi voljela da je obrađujemo sva trojica istovremeno. Sklopili smo pakt da ćemo ma gdje bio bilo koji od nas, ako naiđemo na takvu curu, obavezno stupiti u kontakt i ostvariti ono što nas je toliko uzbuđivalo.

Godine su prolazile, i dalje smo ostali najbolji prijatelji, za sebe znam da sam nekoliko puta pitao svoje tadašnje djevojke (ako mi se učinilo da su dovoljno seksualno “osviještene”) da li bi voljele uz mene “ugostiti” još dvojicu. Niti jedna nije pristala, što zbog toga što je takve stvari nisu uzbuđivale, što zbog toga što nisu imale hrabrosti. Niti Marjan, niti Tomo nisu imali više sreće.

No, prilika je ipak zakucala na naša vrata…Tomo je već neko vrijeme hodao s Morenom, curom koju smo Marjan i ja površno poznavali iz kvarta. Bila je malo mlađa od nas, zgodna brineta zelenih očiju, dobrih sisa i guze. Provodio je puno vremena s njom, tako da smo ga znali zezati da je odbacio staru kompu zbog komada.

Tada me jedno jutro nazvao, htio je vidjeti Marjana i mene zbog jedne važne stvari.
Našli smo se u našem omiljenom kafiću. Marjan i ja smo došli prvi, lagano pijuckali pive kada je Tomo napokon stigao.
Sjeo je i počeo se zagonetno smješkati, pitali smo ga da prestane sa glupostima i kaže što je to tako hitno…nagnuo se da ga možemo bolje čuti i započeo: “Ljudi, ljudi , potraga je završila, cilj je ostvaren, napokon………” Marjan i ja smo se blijedo pogledali, nemajući blage veze o čemu to on trabunja.

“Još vam nije jasno šupci, našao sam komada koji će se poševiti sa svom trojicom”. I dalje smo ga gledali u nevjerici..Marjan je promucao: “A koga to?” Tomo se nasmijao i rekao: “Pa Morenu naravno.”
Sad je red bio na meni da počnem trtljati: “S Morenom? Zajebavaš, kako si je uspio nagovoriti?”
“Kompa, nisam je ja niti mislio pitati, slučajno smo došli do toga..” nastavio je Tomo…” Jučer se ševimo kod mene i poslije oboje pušimo u krevetu , ona počne; nešto kao da li mi može nešto reći, ali samo ako se neću ljutiti i sve u tom stilu, ja joj kažem; reci ljubavi, neću se ljutiti, obećavam. Nastavlja o tome kako joj je super sa mnom, kako se nikada nije bolje ševila i kako joj ja potpuno odgovaram i kako preda mnom ne želi imati nikakvih tajni…onda naglo stane , okrene se prema meni i kaže:

“Znaš o čemu sam oduvijek sanjala i što mi je bila najveća fantazija? Da se poševim sa više pravih muškaraca odjednom..”

“Kompa, skoro sam se ogušio od dima u plućima, počeo sam kašljati i smijati se istovremeno, vidim ona se uvrijeđeno povukla i počela me ispitivati što je tako smiješno i da nije očekivala da ću se ponašati kao zadnji idiot..ja joj odgovorim: “Ljubavi, ti znaš moje najbolje prijatelje Marjana i Tea? Znaš koja je naša najveća klinačka fantazija koju nikada nismo ostvarili; upravo to da zajedno poševimo nekog komada…..”

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx