Sa sinom

Počela sam od njegovih 15 godina da primecivam da mi sin drka zato što sam pri pranju njegovih gaca primecivala ostatke sperme na njima.Ponekad kad obučem nešto kratko primecivala da često ide u kupatilo i posumljala sam da se pali na mene.

Već je napunio 18 godina a on je nastavljao i dalje po starom da čim ja nesto kratko obučem on odmah se zatvori u kupatilo ili u sobu.Par puta iz radoznalosti sam i ja gledala kroz ključaonicu kako drka i kako svršava.U početku sam ga gledala iz radoznalosti međutim počelo me je to paliti.

Počela sam se dok je muž na poslu namerno izazovnije oblačiti da bi ga izazivala gledajući ga zatim kroz ključaonicu kako drka s vremenom sve veću kurcinu tako sam se i ja počela dodirivati mackicu zamišljajuci kako se nabijam na njega. Svrsavala sam tada kao luda trudeći se da ne čuje. Kako je vreme prolazilo sve sam se više palila na sinov kurac,tako da sam odlučila da iako je to nenormalno što tako razmišljam da ga zavedem,ionako u zadnje vreme muž mi je često po terenu i sex sam imala sa njim sve ređe.

Oblačila sam često mini suknje i bodi majice tako da su mi grudi uvek bile zategnute.Odlučila sam da ga zavedem tako što sam taj dan popila koju čašicu alkohola da ubijem tremu iako znam da se i on itekako pali na mene. Onako u minjaku sam se sagla da uzmem nešto sa poda namerno ispred njega tako da je na izvolte mogao da vidi ispod mini suknje moje crne tange.znala sam da će da se napali i da ode u sobu.Možda posle dva minuta odluči i ja da odem za njim nisam vise ni o čemu razmišljala osim da oprobam sina.

Vrata od sobe su bila otključana i u trenutku kada sam ja naglo otvorila vrata on je već uveliko drkao kurac u punoj veličini.Kad me je ugledao stavio je ruke na njega počevši da me grdi što ulazim bez kucanja.Rekla sam mu dosta zajebancije znam da se pališ i da drkas zamišljajuci mene jel sam te pratila dosta puta videla po prljavim gaćama gledala kroz ključaonicu kad god bi se izazovno obukla i rešila sam da se više ne mučiš u tome da ti pomognem.A on pocrveni odmah i postide se samo je drhtavim glasom uspeo da se sabere da me pita kako to misliš mama da mi pomogneš.Ja mu priđe stade uz njega reče mu opusti se i spusti lagano ruke na njegove i poče da mu sklanjam ruke sa njegove kite koja je bila u poludignutom položaju.

Uzela sam kitu u ruke njega postavila u ležećem položaju i počela lagano da drkam.Sada će tebe tvoja majka naučiti čarima sexa.Kita mu je već bila u punoj veličini i počela da vlaži želela sam ga u ustima.prišla sam mu jezikom ka glavicu zatim sam ga ugurala celog u usta uspeo je samo da kaže to mama o tome sam maštao.Pušila sam mu i drkala neko kratko vreme znala sam da ne može dugo da izdrži počeo je da se grči,znala sam da će da svrši maaaama too nisam ga vadila iz usta progutala sam svu spermu obožavala sam da gutam.Samo sam mu rekla hoću da te vidim kod mene u sobi na mom bračnom krevetu da ti sad mene malo zadovolji.

Skinula sam sve sa sebe ubrzo zatim je došao i on dođi mamici da te naučim čarima sexa i da i ti mene zadovoljis.

Prišao mi je uzela sam mu ruke i stavila na grudi rekla sam mu grickaj mi i lizi bradavice to žene pali dal što je verovatno gledao u pornicima dosta dobro je to radio tako da je već počela mackica da mi curi odjednom je prekinuo rekavši mama mogu li da probam da ti lizem mackicu ako me zamolis mogu li mamice.radio je to dosta dobro verovatno gledao iz pornica.Nabila sam mu samo glavu bliže mackici nije mi dugo trebalo počela sam da se grcim i svrsavam kao nikada do tada to sineeeee. Pica je bila sva u sokovima a on nije prestajao da je liže i ubrzo zatim svršila sam po drugi put.

On je za trenutak zastao rekavši mama migu li da ga stavim u tebe molim te htela sam da kažem nemoj to ne smemo ali nisam mogla da mu odolim kad sam mu videla kurcinu u punoj veličini bio je dosta veći nego kod mog muža.Primakao ga je mojoj mackici a ja bez razmišljanja uze ga u ruku protrlja ga po pici i ugura ga unutra skliznuo je lako jer mi je pica nenormalno curila da me sve bilo mokro ispod nje.Počeo je neiskustvo da ga nabija jako tako da me je počela da pomalo boli materica.

Polako sine uspori malo u početku treba tako,usporio je malo,a ja zeljna kurca race mu sad mi ga sine nabi do kraja osećala sam blagi bol ali prijalo mi je ubrzo sam ponovo svršila osećala sam da mi je i sin pri kraju rekla sam mu stani i legni na leđa sad moja naj omiljenija poza zajahala sam ga prvo malo usporila ritam a zatim sve sam jače počela da se nabijam dok sam stavila njegove ruke na moje sise bila sam u transu nisam znala gde se nalazim ubrzo sam osetila da će i on da svrši svrši u mamu sine to me pali.Zajedno smo svrsavali to mamaaaa dok mi je punio matericu ja sam svrsavala kao luda.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
wax
wax
Guest
12. siječnja 2021. 10:13

zestok sex mmmm

Albin
Albin
Guest
13. siječnja 2021. 05:59

Predivna priča

starijizacure62
starijizacure62
28. siječnja 2021. 06:24

Odlična priča. Morao sam ga drkati. Samo nastavi.

Ivan
Ivan
Guest
23. svibnja 2021. 22:27

To je prava priča

Ivan
Ivan
Guest
23. svibnja 2021. 23:01

Daj još nastavaka

5
0
Ostavi svoj komentarx
()
x