Nastavak jebanja cure iz autobusa: Hajde.. želim da me napuniš kao što nisi niti jednu do sada

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Seks u autobusu

Danijela i ja smo se uspjeli napokon uskladiti i nakon tjedan dana smo se našli na kavi. Ona je imala slobodan dan, a i ja. Bili smo praktično vršnjaci, iako sam bio godinu stariji od nje, a zajedničko nam je bilo i to što smo oboje sami nakon dugih veza. 

U njenom društvu je bilo ugodno, a na stranu i naš seks od prije dva tjedna u autobusu, osjećao sam se nekako povezano sa njom. Pijuckali smo kavu u kafiću na Korzu, i kao slučajno se dodirivali nogama pod stolom. Nakon nekog vremena je tiho rekla:

– Idemo? 

– Kod tebe? -mirno sam ju upitao. 

– Da, hajde.. -brzo je ustala, a ja sam platio kavu i krenuo za njom. 

Živjela je u centru, pa nismo morali dugo hodati do nje. Stan je bio na predivnom mjestu i sa velikim balkonom koji je imao pogled na grad i more u daljini. Nisam nikad bio obožavatelj potkrovnih stanova, ali ovaj je imao ono nešto. Imao je Danijelu koja se dok sam ja razgledavao po stanu presvukla samo u kućni ogrtač koji je bio jebeno prekratak da sakrije lijepe duge noge. Kurac mi se lagano počeo dizati i Danijela nije mogla sakriti zadovoljstvo zbog toga.

Prišla mi je i zabacila svoju dugu kosu iza glave i poljubila me dok su moje ruke krenule ispod njenog ogrtača i počele milovati baršunastu kožu. Privila se uz mene, a jezici su nam se isprepleli u poljupcu. Krenuo sam rukom niz njena leđa i došao do guze koja je bila čvrsta i obla. Ona je stavila svoje čvrste grudi na moja prsa i pritisnula ih uz mene. 

Stajali smo tako jedno vrijeme koje nam nije značilo ništa, a onda sam se trgnuo i počeo se skidati. Pomogla mi je oko hlača i gaća, a ja sam njoj skinuo ogrtač, pa smo oboje sad stajali nasred dnevnog boravka potpuno goli. Osjetio sam njene ruke na mom kurcu i sjetio se da ga je prošli put osjetila samo njena pička. Spuštala se polako usnama niz moja prsa i trbuh, te je uskoro klečala ispred mene i ljubila mi već dobro napeti kurac. Lizala je i ljubila glavić, pa išla usnama od jaja do glavića, te milovala moja jaja. 

Zatim je ustala i povukla me do trosjeda, te klekla na njega izbacivši, a to sam sada tek prvi puta vidio, stvarno prekrasnu guzu prema meni. Malo je raširila noge i primila se rukama za naslon trosjeda, te me pogledala preko ramena:

– Hajde.. želim da me napuniš kao što nisi niti jednu do sada.. 

Prišao sam joj polako, dok sam lagano milovao svoj kurac, a onda se sagnuo i oblizao joj pičkicu i guzu. Stresla se dok sam to radio, a onda sam se uspravio i stavio joj kurac u pičku. Uzdahnula je duboko, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju lagano jebati. Nisam žurio, već sam htio da osjeti svaki njegov milimetar u svojoj pičkici. Uzdisala je dok sam joj polako ulazio do kraja u pičku, a onda sam počeo lagano ubrzavati tempo i jebati ju sve žešće. Stenjala je i jaukala, a ja sam se sagnuo i primio ju za sise i malo ju odigao od naslona, te ju sad jebao kao na stoječki. Ubrzao sam tempo, a od nje se čulo samo jedno dugo ‘Aaaaaaaaaaaaa.. . ‘.

Pa sam joj pustio sisu i spustio ruku niz trbuh do pice i primio joj klit između prtsiju i počeo trljati dok sam joj ga zabijao u pičku. Sad je onaj ‘Aaa.. ‘ prešao u vrisak i stenjanje, pa u nekontrolirano trzanje i grčenje i onda je svršila, te se potpuno opustila, pa sam ju jedva zadržao u toj poziciji. Pustio sam ju da se nasloni na naslon teosjeda, a ja sam joj ga zabijao još minutu, pa sam i ja počeo svršavati u njenu pičku u jakim mlazevima. 

Nastavci<< Jebanje putnice u autobusu
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx