Zaposlila me samo za seks

Posto nisam bio neki ucenik,odmah poslije srednje skole trazio sam neki posao.Posto nisam nasao nista vezano za moju struku zaposlio sam se u jednoj firmi koja se bavi prodajom i odrzavanjem racunarske opreme.Poceo sam da radim,i vec nakon mjesec dana sam zazalio sto nisam nastavio sa skolovanjem jer je posao bio naporan.A onda se desilo nesto sto je promijenilo moj zivot. Sef me pozvao i rekao da odem u jednu firmu za koju smo mi radili da odklonim neki kvar.

Dosao sam tamo,velika kancelarija u kojoj je radilo nekih 15 ljudi.Objasnili su mi u cemu je problem i  poceo sam da popravljam. A onda ulazi ona. Zrela gospodja u kasnim 40-tim.Duga isfenirana kosa,crveni ruz na velikim usnama koje su kao stvorene za pusenje,bijela kosulja sa velikim dekolteom,crna suknja do koljena,crne carape-predpostavio sam da su halteri u pitanju i crne sandale  sa visokom stiklom.Najljepsa zena koju sam ikada vidio.

Kada je ona usla,u kancelariji u kojoj je do tada bila velika galama nastao je muk.Pogledi su nam se sudarili ali ona je nastavila dalje kao da me neprimjecuje.Rekla je da ce se tog dana pred kraj radnog vremena odrzati sastanak sa svim radnicima.A onda je izasla.Pitao sam jednu djevojku koja je sjedila za stolom pored kojeg sam radio

– jeli ovo sefica ?

sto mi je ona potvrdila.Pitao sam jeli stroga na sta je ona odgovorila nepitaj i nasmijala se.

Nastavio sam da radim a onda je usla djevojka koja je bila njena asistentica i rekla da me sefica pozvala u njen ured.Odmah sam zamislio kako je jebem na stolu u njenoj kancelariji.

Krenuo sam za njenom asistenticom,izasli smo iz te kancelarije i usli na posebna vrata.U prvoj kancelariji je bio stol njene asistentice a na koznima vratima je stajalo njeno ime.Pokucao sam i usao.Ušao sam,sjedila je i šutila,nije ništa pregovorila.Pozdravio sam je a ona mi je rekla da sjednem.Pitala me jesam li otklonio kvar,u čemu je bio problem i pokušao sam da joj objasnim šta sam uradio.A ona je ustala,prošla iza mene,stavila mi ruke na ramena i rekla da me nije zbog toga zvala.Tijelo mi je zadrhtalo.Malo sam se pribrao i pitao kako mogu da joj pomognem.

Nasmijala se i rekla da sam sladak i da bi voljela da se jebe samnom.Baš tim riječima.Iako sam to priželjkivao stvarno sam se šokirao njenom direktnošću.Rekla je da ima sastanak sa radnicima i da joj dam svoj broj pa će me nazvati kad bude slobodna.Poljubila me,preko panatlona uhvatilaza kurac koji je već odavno bio ukrućen i otvorila mi vrata.

Otišao sam kući i samo sam razmišljao o onom što se desilo.Pošto sam bio u kancelariji kada  je govorila,čuo sam da je sastanak u 3.Bio sam nestrpljiv i već od  pola 3 nisam se odvajao od mobitela.Ali vrijeme je prolazilo a ona nezove.Već sam se razočarao i pomislio da se samo šalila a onda zvoni telefon.

Javlja se ona,i pita kada mi odgovara da se nađemo.Rekao sam da sam slobodan i da možemo da se nađemo kada ona hoće.Rekla je da je čekam u gradu,pored jednog parkinga i da ona dolazi po mene a onda idemo kod nje.Opet sam mislio da je riječ o šali jer sam čuo priču kako su jednog momka tako ložili,i on došao na zajazano mjesto i onda se pojavi grupa njegovih drugova i onda ga zajebavaju.Iako sam bio sumnjičav odlučio sam da odem.I opet kasni.Čekam nekih 20 minuta a onda dolazi crni Mercedes Ml u kojem je bila ona.Ulazim u auto,izvinula se i rekla da obično nekasni i da će mi se iskupiti.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare