Ne znaš dok ne probaš sa dvije

Sparno letnje veče, na radiju neka seropojka, moja kita nestaje u Marininim ustima. Malo, malo pa jezikom koluta po mom usijanom glaviću pa ga hirovito proguta celoga. Gledam njene sise koje se trljaju po mojim kolenima. Njena desna ruka pridržava moju nabreklu kitu dok leva mesi moja naduvena muda. Od užitka uvijam se na od znoja mokroj posteljini dok Marina ponovo palaca jezikom po mom glaviću i smeška mi se dok me gleda pravo u oči. Zna drolja da me to dovodi do ludila. Rukama je hvatam za kosu i lagano je ponovo navlačim na moju kitu. Nekoliko puta se nabija do grla na moju kitu a zatim se pridiže.

– Hoću da me jebeš od pozadi! Naređuje.

Poslušao sam je i pridigao se. Gledao sam svoju kitu onako pomodrelu od Marininog dugog pušenja i nadrkavao je

spremajući se da je zarijem u tu vrelu ćelavu Marininu pičkicu. Brzo se natrtila ispred mene i okrenula glavu prema

meni.

– Jebi me! Ponovo je naredila.

Brzo sam prislonio glavić na njenu vrelu pičku i par puta ga prevukao preko nje. Bila je mokra pa nisam

odugovlačio. Hirovito sam ušao u nju iz jednog poteza dok nisam osetio vlažnost njene pičke na svojim mudima.

Zastenjala je, ne toliko od bola koliko od užitka. Ponovo sam je uhvatio za kosu, ovoga puta od pozadi navlačeći je na svoju nabreklu kitu. Stenjala je sve jače.

– Tooooooo… Jačeeee… Jačeeeee… Mmmmmmm… Ahhhhhh…

I ja sam se primio, jebao sam sve brže njenu napaljenu pičkicu. Desnom rukom sam je šljapkao po guzi dok sam levom i dalje navlačio njenu dugu plavu kosu prema sebi. Gledao sam njena oznojena leđa, nisam mogao da odolim i sagao sam se i jezikom prešao duž njene kičme. Osetio sam slankast ukus njenog znoja. Zatim sam se približio njenom licu i ponudio joj svoj jezik. Prihvatila ga je i počela da isisava ukuse svog znoja sa njega. Mumlala je nešto stenjući dok su nam se jezici uplitali.

– Svrši u meneeee… Uspela je da izusti.

Pridigao sam se i rukama je uhvatio oko struka i još žešće počeo da je navlačim na moju kitu. Vrištala je pod

naletima moje kite dok su moja jaja udarala po njenom klitorisu. Osetio sam njenu ruku po svojim mudima. Drkala je svoj klitoris dok sam je jebao.

– Ahhhhhh… Svršavam… Toooooo… Mmmmmmmmm… Ahhhhhh…

Počela je da se uvija na mojoj kiti dok je silovito drkala svoju napaljenu pičkicu. Svršavala je dugo i grčila se

onako natrćena na mojoj kiti. Meni se takođe bližio vrhunac. Ubrzo sam počeo da joj punim pičku svojom spermom. I ja sam počeo da stenjem dok sam prskao mlazeve po njenoj još uvek mokroj pičkici. Kada je ostila da sam završio osemenjivanje njene utrobe brzo se okrenula i ustima prihvatila moju kitu kako bi pokupila ostatke sperme sa nje. Sisala je moju kitu koja se spuštala u njenim ustima. Nije prekidala dok se potpuno nije omlitavila. Zatim me je poljubila u stomak i počela da se oblači.

– Pužuri, Bojana samo što nije došla! Požurivala me je.

Bojana je njena sestra od strica koja studira u Novom Sadu. Marina i ja smo zajedno tek nekoliko meseci pa još

nisam imao zadovoljstvo da upoznam njenu rođaku Bojanu. Kažem zadovoljstvo jer sam istu gledao na fotografijama i da budem iskren željno sam isčekivao njen dolazak…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare