Nezaboravni grupni u planinama – I dio

Bilo je to pre desetak godina kada smo ja I moja prijateljica odlucile da odemo na odmor, iako je bilo leto ipak smo se odlucile da idemo na planinu. Posto smo oba dve bile bez momaka tj. Ja sam se tek pocela muvati sa sadasnjim muzem bilo mi je bas potrebno malo odmora jer sa upravo izasla iz jedne duze veze.

Prvih nekoliko dana smo provele u setnji I izlascima u kafice ali malte ne nismo imale nikakav kontakt sa drugima. Inace obadve smo slicne gradje ja sam visoka oko 165 imam 50 kg smedje duze kose, grudi trojka, cak smo I isto godiste, tada smo imale po 23 godine,

Jedne veceri smo posli na pice do obliznjeg kafica, kada se zaustavio jedan auto sa dvojicom momaka koji su radili u hotelu gde smo mi boravile I pozvali nas da idemo sa njima do obliznjeg mesta na pice, kasnije se ispostavilo da su oni krenuli na nekakav rodjendan. Posto nismo imali nikakvih obaveza krenuli smo sa njima jer su bas izgledali onako fino.

Kada smo stigli drustvo se vec okupilo I oni su nas predstavili kao njihove prijateljice. Uglavnom su to bili parovi. Prijatna atmosfera nam je prijala I uz igru I pice smo se svi lepo provodili. Negde posle ponoci Dj je poceo da pusta lagane stvari I mene je Milos pozvao da plesemo, moja prijateljica je isto izasla na podijum sa Bojanom. Plesali smo lagano a Milos je poceo da mi miluje ledja, kroz mene je pocela da prolazi neka struja pa sam se I sama prepustila tom milovanju. Lagano je poceo drugom rukom da mi uvija kosu I I da mi prica na uvo ( kako je samo lepo mirisao), spontano smo poceli nezno da se ljubimo a u sebi sam pomislila da to potraje sto duze, privijala sam se uz njega I osetila kako mu je muskost narasla i koju sam osetila kroz pantalone . Moja prijateljica se vec uveliko ljubila sa Bojanom koji je bas imao nemirne ruke I sa kojima joj je masirao vec guzu.

Posto se blizilo vreme fajronta odlucili smo da krenemo nazad.
Kada smo usli u kola ja I Milos smo seli pozadi a moja prijateljica I Bojan napred. Privila sam se iz Milosa I nase usne su se spojile a on mi je jednom rukom mazio grudi. Pogledao sam na predje sediste a moja pijateljica je sedela zavaljena u sedistu dok je Bojanova ruka bila na njenoj nozi I polako je milovala. Ja sam Milosa isto pocela da milujem po medjunozju ispitujuci koliki mu je ustvari!

Posto smo stigli pred hotel odlucili smo da odemo do nase sobe I nastavimo druzenje.
Kada smo usli u sobu ja sam otisla pravo do toaleta da se malo sredim. Izasla sam I videla da su a jednom krevetu moja prijateljica I Bojan vec u strasnom zagrljaju a da mene Milos ceka sa nestrpljenjem. Ostala je samo upaljena sobna lampa I ja sam sela na krevet do Milosa I poceli smo opet da se ljubimo stim sto je on vec poceoo da prelazi rukom preko mojih bedara I polako preko da mi mazi mackicu.

Ja sam mu polako otkopcavala pantalone i pocela da mu mazim ud koji je bas bio veliki i u punoj erekciji.
Sa drugog kreveta su se vec culi jecaji, moja prijateljica je vec bila skoro gola kao I njen partner koji je ljubio po sisama I vec joj je stavio jedan prst u ribicu. Ja sam se okrenula prema Milosu I iz pantalona izvukla njegovu vec odavno ukrucenu batinu I pocela polako da je stavljam u usta I da je ljubim, on se za tren skinuo I poceo mene da skida, kada smo bili skroz goli on me je prebacio u pozu 69 I poceo da mi stavlja jesik u ribicu a drugom pukom da mi mazi anus.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx