Noćna smjena na benzinskoj stanici

Radio sam na benzinskoj stanici, a najviše sam volio raditi noćne, pošto smo bili otvoreni 24 sata dnevno.

Do prije par dana sam radio sa jednim kolegom, ali on je otišao u mirovinu. I u kompaniji se dosta toga promjenilo, pa su nam sada došle djevojke i u firmu. Kompanija se počela prilagođavati trendovima u svijetu, pa su sad zapošljavale i žene na benziskim crpkama. 

Tako je i mene zapala jedna ženska, koju godinu mlađa od mene, a po prstenu na ruci sam znao da je i u braku. Ja nisam bio oženjen, a nisam se niti žurio baš previše u te vode. Zvala se Magdalena, imala je dugu crnu kosu, te prosječno tijelo uz poveću guzu. Ni službena radna odjeća nije mogla sakriti njenu guzu, ali nju to nije zamaralo, čak mi se i činilo da je ponosna na nju. 

Uglavnom, imali smo nekakvo uhodavanje u od nekakvih mjesec dana, a za to vrijeme već smo se i zbližili, pa su počela uobičajena podbadanja i zadirkivanja kako bi nam smjene brže prošle. Preko dana je bilo OK, jer je bilo puno više vozila i veća fluktuacija ljudi. Međutim preko noći je bilo drugačije, jer nije bilo toliko prometa, a koji put bi vidjeli samo policijsku patrolu koji bi nas obišli, pa bi se zadržali malo kod nas. 

Tako je došla i ta noć. Magi, kako sam ju zvao od milja, je donijela neke kolače, pošto joj je muž imao taj dan, pa je ostalo. Znao sam da je bilo nekih trzavica između nje i muža, pošto se on protivio ovom njenom poslu, ali ona nije željela samo sjediti kod kuće od jutra do sutra, već je željela raditi, a i plaća je bila dobra. Magi i ja smo se uobičajeno zafrkavali, mada se vidjelo da ju nešto muči, te sam nakon nekog vremena sjeo za putl, nakon što sam nam skuhao kavu i upitao:

– Hajde, da čujem u čemu je problem? 

– Ma nemoj Dudo, nema veze.. . -odmahnula je rukom, ali ja se nisam dao smesti. 

– Daj reci šta te muči, znaš da mogu dobro slušati, a neću nikome ništa reči. 

Oklijevala je još neko vrijeme, a onda je iz nje provalilo kao bujica. Ubrzo sam saznao o njenom mužu i njenom braku i više nego što sam mislio. Kako ju zapostavlja, kako sve više gleda čašicu nego nju, problem oko djece, jer izgleda da je sterilan, a to je ona potajice napravila testove i saznala. On je uvijek njoj prigovarao zbog toga, a prije par dana su se gadno posvađali, pa sad ni ne razgovaraju, a njegov rođendan je više bila kao neka loša šala sa tortom i kolačima. Da bi mi na kraju rekla da se već par mjeseci nije poseksala, a ono što je on pokušavao u trenucima alkoholiziranosti nije se tako moglo ni nazvati, jer bi zaspao prije bilo čega. Ja sam ju slušao i nisam mogao vjerovati svojim ušima što sam sve čuo, a onda sam samo raširio ruke i zagrlio ju, a ona je zaplakala. 

Trajalo je to minutu ili dvije, a ja sam osjećao njen miris parfema koji je bio doziran onako diskretno, da nije prenapadan, ali je bio omamljujući iz blizine. Osjetio sam buđenje u gaćama, pa sam se odmaknuo od nje, a ona je zahvalno brisala lice i oči od suza, te samo rekla:

– Hvala ti. 

– Nema na čemu -rekao sam, a ona se nagnula preko mene nad stol da uzme jedan kolač i dok se vračala natrag na stolicu ispao joj je šlag sa kolača, jer je toplina već odradila svoje i počeo se topiti. Ja sam se trznuo, a ona je stavila kolač na salvetu i uzela drugu, te mi krenula trljati hlače na mjestu gdje je pao šlag. Htio sam joj reći da je sve u redu i da nema veze, ali kad sam osjetio njene ruke na svom kurcu i on odmah reagirao nije bilo više povratka natrag. Magi je zastala osjetivi moj napeti kurac preko hlača, ali nije micala ruku u kojoj je bila salveta sa njega, već me samo pogledala, nasmješila se i nagnula prema meni, te me poljubila. Uskoro su nam se jezici isprepleli u našim ustima, a njeni prsti su stiskali moj kurac koji je rastao kao da je kvasac u njemu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx