NOVA KUHARICA: Nikad ga nisam primila u guzu, ali bi voljela da mi ga ti staviš

Nedavno nam je došla nova kuharica, mlada cura od 24 godine i odmah mi je zapela za oko. S obzirom da smo bili u različitim smjenama nismo se mogli bolje upoznati, ali dala mi je do znanja da joj se sviđam.

Jedan dan mi šef kaže da će mi nju dati u moju smjenu radi svadbe, pošto su mi dvije pomoćne kuharice otišle na bolovanje. Nisam imao ništa protiv i tako je došla i ta subota…

Tijekom rada nekoliko puta smo bili u bliskom kontaktu, okrznula me nekoliko puta, a i njena ruka je završila na mojoj stražnjici, lagano je stisnuvši.

Na kraju smjene, već je bilo oko 2 ujutro, kad je ostalo osoblje iz kuhinje otišlo, a ja se dogovorio sa konobarima za ostatak od svadbe, krenuli smo u garderobu. Na stepenicama me je primila za kurac i samo se nasmiješila. 

Kad smo došli u garderobu skinuli smo se, uzeo sam je u naručje i odnio pod tuš, ljubili smo se dok sam prstima istraživao njenu pičku, a ona natezala moj kurac koji je već bio jako tvrd. Spustila se na pod i uzela ga je u usta i pušila ga je kao da joj je zadnji.

Ubrzo sam joj svršio u usta, ali ga nije ispuštala, pa je ostao i dalje tvrd. Morao sam ju podići i naslonio sam ju na zid tuš kabine i zabio joj ga silovito…. samo je uzdahnula i rekla: 

– Tooo…daj mi ga cijelog…

Jebao sam ju žestoko dok nisam svršio u njenoj vreloj pici. Imala je blaženi izraz na licu…samo je rekla: 

– Vozi me kući,još se nisi izvukao.

 

U autu mi ga je lagano drkala i pušila, ali nije mi dala da svršim. Do njenog stana sam ju držao za guzu i trljao joj picu kroz mokre gaćice. Čim smo ušli odnio sam ju u sobu i raširio joj noge, te zubima maknuo gaćice i zabio jezik u njenu vrelu pičku koja je ličila na slapove Niagare.

Skupljao sam sokove jezikom, a prst sam joj stavio u guzu, samo je uzdahnula i rekla: 

– Nikad ga nisam primila u guzu, ali bi voljela da mi ga ti staviš.. 

Ja sam obećao da ću napraviti to lagano, te sam joj picine sokove utrljao u guzu, a kurac stavio u picu koja je bila vruča i mokra, te ga provukao par puta…nakon toga sam joj raširio guzove i lagano ga stavio u guzu…malo je cvilila i nije odmah popustila, ali je nakon par uboda ušao do kraja, na što je ona počela dahtati jer mi nije bio baš mali, te se počela žešće nabijati na njega vičuči da ju jebem kao što nikog nisam do sada…i ja sam ju jebao, svršio sam obilato u guzu i dok je sperma počela izlaziti van iz šupka. Umorni smo zaspali sa mojim kurcem u njenoj pici.

Ujutro smo se probudili i shvatili da ćemo od sada stalno raditi u istoj smjeni.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx