Moje podložne udane kurvice koje se jebu za lovu

Večer sam proveo u motelu nestrpljivo isčekivajući sutrašnji dan i sastanak s mojim kurvama. Sad ih slobodno mogu tako nazvati budući da su sve svoje životne ideale, običaje, povjerenja i druge stvari izdale onog trenutka kad su za novce odlučile ući sa mnom u deal.

Nazvao sam Lanu:

Dobra večer nadam se da ne spavaš ali moram ti reći da preneseš ostalima kako se sutra trebate obući svečano! Da, da, to je onaj komplet o kojem smo pričali na kavi, znači obavezno štikle, suknja-minica, halteri i gore košulja! Naravno bez grudnjaka i gaćica. Nadam se da ti muž ne sluša ovo!.

Ok, sad ću ih nazvati i prenijeti im poruku, a što se tiče muža, pa rekla sam vam da sam friška udovica! Nažalost muž mi je umro prije 3 mjeseca! – rekla mi je i uljudno smo se pozdravili i završili razgovor.

Već 15 minuta do podne bio sam kod Lanine kuće jer se nisam mogao suzdržati. Uzbuđenje je bilo toliko jače od mene. Na sreću one su već bile stigle tako da sam odmah s vrata krenuo prema njima kako bi ih pozdravio jednim poljupcem u usta. Odložio sam jaknu i aktovku sa strane, skinuo se i tako gol šetao do kuhinje po piće.

Hoće li neka od vas? Aaaauuuuhhh kako mi danas odlično izgledate! Vidi, vidi ti sad kako ste lijepo uredile frizure, kako ste lijepo obučene.Takoooo bravo, bravo dame moje, sad ste baš prave dame! Recite mi kako su vam muževi reagirali na ovo sve? Jeste li razgovarali o svemu ovome? nadam se da im niste sve detalje našeg jučerašnjeg druženja priznale! – započeo sam razgovor.

U slijedećih nekoliko minuta saznao sam dosta toga o njima i njihovim odnosima u braku, ili sa djecom. Naivno i iskreno odgovarale su na svako moje pitanje misleći da će mi se tako više svidjeti ili dodvoriti.

Lana dođi prva, ti imaš tu čast! Dođi do mene!- rekao sam.

Ona je došla,stala u stav mirno i dalje očito isčekivala moje naredbe. Izgledala je fantastično, i sa tako malo ulaganja u sebe, u odjeću i šminku zaista je bila prava ljepotica odnosno seksipilna milfača.

Od danas me zovite šef, jer ja i jesam vaš šef! poljubi me, ali onako strasno, zažvali me! Pokušaj me izluditi tim poljupcem Lana! – zatražio sam od nje.

Ona se odmah naslonila na mene i počela se sa mnom žvaliti. Vidio sam da joj je neugodno, da joj smetaju moji brkovi ali šutila je i radila što se od nje tražilo.

Klekni sada i gledaj me u oči! Ne radi ništa dok ti ne kažem!- naredio sam joj i čim je kleknula kurcem sam joj milovao lice, prelazio po usnama, nosu, očima, onda sam ju kurcem lupkao po čelu.

Isplazi jezik! tako, bravo, još, još više, tooo! – naredio sam joj.

Čim je isplazila jezičinu kurcem sam ju udarao o njega. Moj debeli,crveni glavić i velika rupa na vrh njega prekrivali su ne samo njezin jezik već i cijela usta. Sad ga je mogla po prvi put osjetiti, od sada je njezin i s njim će se morati družiti dosta vremena. Kurac sam držao u desnoj ruci i povremeno ga navlačio, i ona mi je bila jebozovna u toj pozi jer se sva i potpuno predala mom lupkanju i šamaranju po njezinom jeziku ili licu.

Evo ti Lana, evo vidi kako će ti biti svaki dan na brodu! Jel ti se sviđa ovako debeli i tvrd, ovako lijepog glavića, ha? Vidi kako skače na tebe, kako te hoće nagraditi, želi da ga staviš u ta svoja medena usta, hajde zlato otvori ta usta i primi ga, toooooo, aaaaahhhh, auuuu, to sisaj ga, ljubi ga, tooooo pušiiii to samo tako, ali sve to radi lagano, jako lagano dušo, bravo! Ne trebaju ti ruke, njih stavi na moje guzove i stišći me noktima po guzici, toooo takoooo, aaahhhh! Gutaj ga kurvo, to kurvo gutaj pravi debeli kurac, to samo tako, polagano i mirno, gledaj me u oči dok mi pušiš kurac! Baš si prava kurva, jel jesi, ha? I vi ostale gledajte svoju priajteljicu kako guta moj kurac, ugledajte se na nju! I vi ćete uskoro postati kurve kao i ona! Irena jesi li ti kurva, ha? – govorio sam joj i uživao u njezinom pušenju kao i u pogledu i vrijeđanju ostali kujetina,

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx