Nova supruga mi je pripremila iznenađenje, seks sa suprugom i njezinom kćerkom

Sve je u stvari pocelo pre 2 godine. Ja sam se preselio u kucu svoje sadasnje supruge. Sa njom u kuci su bile i 2 njene cerke Sena  i Nela. Od samog pocetka sa Nelom sam uspostavio super kontakt i ona me je prihvatila kao da sam joj ja otac a ne ocuh, ali sa Senom je bilo drugacije, ona je uvek (kada bih ja bio u blizini) bila namrstena i samnom je progovarala tek po neku rec i to ako je morala.

Jedne veceri smo ja i supruga vodili ljubav i upravo kada smo bili u najvecem zanosu u pozi 69 culi su se koraci ispred vrata spavace sobe, a ubrzo su se i vrata otvorila.

Supruga je uspela da se podigne i da me na neki nacin zakloni od pogleda Sene. Ustala je i zajedno sa njom izasla iz sobe. Moram napomenuti da za devojke nije bilo nista cudno da im majka bude bez donjeg vesa jer je to ona inace radila i svakodnevno i pre nego sto sam se ja doselio u njihov dom. Cuo sam samo kako su nesto raspravljale ali nisam nista mogao da razumem jer su veoma tiho pricale. Od tog dana cini mi se da se je odnos izmedju mene i Sene jos vise zaostrio.

Moja supruga je pokusavala da me ubedi kako ona nista nije videla i kako je njena ljutnja u stvari ljutnja prema njenom ocu i zato sto se ona plasi da joj ja oduzimam mesto kod majke u srcu. Medjutim meni to nikako nije ulazilo u glavu… I tako su prolazili dani, sada kada razmislim bolje a nakon preksinocnjeg dogadjaja ipak je ona sve to smisljeno radila, a evo i primera. Uveka kada smo ostajali sami u kuci i kada bih ja bio u potkrovlju, gde sam ja imao svoju radnu sobu i gde se je nalazilo veliko kupatilo sa kadom, ona je dolazila kao da se odmara i relaksilra u kadi (i ako su i ona i Nela imale svoje kupatilo i svoj tus u podrumu, gde su im bile sobe).

Obavezno bi par puta ulazila u radnu sobu ogrnuta samo peskirom i kao da pogleda sta je na televizoru ili bi kao da nesto potrazi za citanje i uvek bi se okretala ledjima meni i savijala tako da bih mogao da vidim da ona nema gacice ispod. Naravno ona me nije interesovala kao seksualni objekat ali nisam mogao a da ne primetim, sto me je nekoliko puta i uzbudilo, ali sam imao snage i volje da ne odreagujem. Nekoliko puta sam cak i cuo dosta jasno uzdahe iz kupatila dok se samozadovoljavala…..

I tako prosle su dve godine, moja pastorka se zbog studija odselila u drugi grad a ja i moja supruga smo je obilazili dosta cesto i pomagali oko sredjivanja stana i ostalog. Jednom prilikom kada sam ja bio sam kod nje da bih joj pomogao oko nekog projekta sa kompjuterom morao sam da ostanem i da prenocim. Nisam bas bio voljan tome ali je supruga insistirala da ne placam hotel vec da prenocim kod nje. Radio sam do kasno i ona je za to vreme opet kao po njenom starom obicaju (kada smo sami) isla u kupatilo.

Dok se ona tusirala ja sam radio oko kompa i odjednom me je zaintrigirao zvuk koji je dopirao iz kupatila, bili su to njeni zvuci, njeni uzdasi. Ustao sam sa stolice i necujno se primakao vratima kupatila, sagao sam se do kljucaonice i imao sta i videti Sena je stajala u kadi i jednom rukom milovala svoje grudi (koje su moram priznati bile predivne i velicine 3) a drugom rukom uvlacila plasticni vibrator u svoju ribicu koja je bila obrijana i stvarno izgledala super.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Zeljka
Zeljka
Guest
19. lipnja 2021. 16:20

Super prica nastavite

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx