Curu sam izgubio na partiji biljara – II dio

Sljedeći dan bio je muka biblijskih proporcija. Nisam mogao misliti na išta drugo nego ono što se sinoć desilo Azri. Vrtio sam u glavi izraze njenog lica kao i scenu šupka iz kojeg se cijedi Vijekino sjeme. Bilo je teško reći dali me savjest više peče zbog toga što sam joj ja smjestio tu situaciju, ili što sam se uzbudio gledajući kako je se ponižava.

Curu sam izgubio na partiji biljara – I dio

Možda bi je poslije posla trebao odvesti na večeru i donijeti joj kakav cvjetić…

Bilo mi je preteško ispitivat jel za, tako da sam odlučio skočit u cvjećarnu i samo se pojaviti na vratima. Ona voli iznenađenja, a sada kad imam putra na glavi stvarno sam joj dugovao jedno.

Parkirao sam pred zgradom nadajući se da se barem malo oporavila od jučer. Živjela je na prvom katu, tako da se i iz vana, s nadstrešnice, moglo vidjeti u njen stan. Zato je u spavaćoj sobi uvijek imala navučene zavjese, no, zaboravila ih je povući baš do kraja. Kroz kojih pet centimetara stakla lijepo se vidjelo što se zbiva u nutra.

Diskretno sam se navirio i ne očekujući da je baš u toj prostoriji…no, bila je. Itekako je bila.

Buket sam od šoka ispustio na pod, usta su mi zjapila otvorena – moja djevojka na krevetu…u položaju kuje…glava zabijena u jastuk…prsti žestoko burgijaju među nogama!

Prilijepio sam se za staklo da bolje vidim i zapazio kako palcem trlja klitoris.

Ne znam ni sam zašto me to toliko zaprepastilo; znam da cure masturbiraju, no nekako sam teško nju mogao zamisliti kako se sama sređuje. Više mi se nije ni kucalo, onako napaljen htio sam vidjeti koliko daleko će ići. Ubrzo je prste prebacila na još nabrekli šupak i žustro si ga trljala. Nisam se mogao suspregnuti da izvadim karu i počnem ga drkati tamo na mjestu gdje su me prolaznici mogli vidjeti. Divlje sam se natezao gledajući je kako uvlači srednjak u dupe i sama se ševi miješajući guzom; sigurno je mislila na ono kako ju je jučer silovao Vijeko!

Jaja su mi prskala u rukama, počeo sam jecati tako da su se neki klinci, koji su ispred haustora igrali gumi-gumi, brzo pokupili. Na sreću popiknuo sam se i zalijepio facom za staklo, jer sam ih koju minutu poslije vidio sa starijim čovjekom kako pokazuju na mjesto na kome sam masturbirao.

Azra je od vlažnog zvuka moje labrnje zalijepljene za prozor odskočila s kreveta i sva se jadna počela zamotavati u plahtu.

«Darko?!»

Mahnito sam se pokušao sjetiti nekakvog opravdanja za ovo, ali kako nisam uspio, čekao sam da otvori prozor i ona kaže nešto.

«Šta radiš tu?! Špijuniraš me???»

«Ne, ne, ne…», mucao sam. «Donio sam ti…ovo», sagnuo sam se po buket koji mi je ispao iz ruku. «Htio sam te iznenaditi.»

«I iznenadio si me!»

«Sorkač», slatko sam rekao nadajući se da će je takva bebi spikica otopiti.

«Uđi na vrata, idiote!», glasno je zalupila prozor, a ja sam brzo otišao u hodnik.

«Nisam te htio prekidati..al dobro da jesam…

Jebote, bilo ko je mogao tak buljiti!»

«Zbilja ne kanim sad razgovarati o tome», odrezala je.

«Ma daj…», prišao sam i zagrlio je. «Baš si bila seksi! Nisam imao pojma da to radiš…»

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Grgamrga
Grgamrga
Guest
19. lipnja 2021. 22:42

Treći dio…jedva čekam

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx