Od dobre nevine devojke do pohotne kurve

E ovako,ovo je istinita priča koja se desila meni.Bila sam nevina devojka,tek 18 godina sam tada napunila.

Do pre svog osamnaestog rođendana nisam uopšte razmišljala o seksu ,do tad nikad nisam osetila orgazam.Nisam čak ni dečka imala nikad.Do tad.

Za moj 18 rođendan htela sam nešto veliko,puno drugara se skupilo kod mene,imam veliku kuću na sprat a roditelje sam poslala kod bake i deke kako bi mogla da budem sa svojim društvom.

Veče je počelo, okupljali su se mnogi,i već nas je bilo oko 40ak.Pili smo,zezali se.. videla sam da dečko koji mi se sviđa ljubi drugu devojku to me je mnogo povredilo i otrčala sam gore u svoju sobu i zalupila vratima.Legla sam na krevet i dobila ogromnu želju da se diram.Legla ,raširila noge podigla gore svoju haljinu, i po prvi put u životu, gurnula prste u moju pičku,jedan pa drugi,počela da ih mrdam guram i vadim,bio je lep osećaj.

U sobu je tada uletela moja bliska drugarica i uhvatila me na delu,legla je na krevet pored mene i pitala da li želim pomoć.Klimnula sam glavom,tada mi je još jače raširila noge, sagnula se i počela da mi liže pičku , bio je divan osećaj ali se brzo završio kada sam svršila po prvi put.Nasmejale smo se i ona je izašla.

Posle par trenutaka sam i ja, popila još koje piće dok se nisam napila.Flertovala, igrala i skakala po stolovima.Da, ja..Sve se brzo dešavalo i odjednom sam se žvalavila sa jednim dečkom i hodali gore ka sobi.Ušli smo unutra i legli na krevet , ljubili smo se, mazili,počeo je da mi stiska dupe i grudi sve jače i jače , skinuo mi je haljinu i njemu majicu,zatim otkopčao farmerke,izvadio svoj lep i obrijan kurac i pitao da li volim grubo.Klimnula sam glavom i ako sam bila nevina.

Polako je ušao i još se nisam ni navikla počeo je da ga zabija, jednom,dva puta,tri.. bolelo je ali mi nije smetalo,vriskala sam i grebala ga po leđima jako, nabijao se, nabijao i odjednom ga izvadio i svršio po mojim grudima ,nogama..samo se zakopao i izašao.Ostala sam da ležim mokra prelivena spermom i izgubljene nevinosti .Tada se otvaraju vrata i taj isti dečko ulazi sa dva druga, samo čujem komentar ,vaša je,daće vam sigurno. I zatvaraju se vrata.

Dva visoka dečka jedan prilazi sa jedne drugi sa druge strane , jedan vadi kurac i gura mi u usta, vikala sam nemoj ali se nisam previše opirala,u dubini sebe znala sam da želim i da je već prekrasno da odbijem.Pušila sam mu,dok je drugi došao ,i stavio mi ga u pičku, nabijao se ,a ja.. uživala sam , vikala,stenjala ..i tada sam svršila i otrgnula se ,rekla sam dečku izađi iz mene svršila sam,samo je nastavio i rekao ja nisam .

Jebao me jako,stiskao butine,a ovaj drugi se nabijao u moja usta čupao za kosu i vikao mi da sam kurva.Osetila sam mlaz u ustima nisam mogla da progutam pa sam pljunula po sebi,drugi je razmazivao to i stipao me po sisama.Opet sam svršila,a zatim i ovaj dečko u mene.Ustala sam i osetila kako još curi iz mene, noge su mi drhtale pa sam sela.Jedan dečko je izašao dok je drugi ostao i rekao kako želi još.

Poslao nekome poruku zatim me okrenuo da legnem na leđa, pljunuo i stavio prst u čmar,a zatim i kurac , jako me je zabolelo ali sam se uhvatila za krevet stiskala rukama i trpela, dok nije postalo prelepo.Posle par sekundi dolazi drugarica sa početka, smeje se i skida.Legne pored mene i kaže da sam nestašna, zatim me poljubi ,žvalavimo se mi ,dira me po vratu ,ljubi svuda.Zatim uzima kurac od tog dečka i vadi iz mene, okrene mene i legne preko mene i gurne mi prste u pičku trlja je jako i brzo ,i mene još jedan mlaz preplavi .Legla sam,duboko disala i razmišljala.Da li sam upropastila svoj prvi put,ali meni se baš ovakav sviđao.Od sad sam seksualno aktivna i svaki drugi dan se jebem,sa mnogim muškarcima:)

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx