Oproštajna redaljka

OPROSTAJNA REDALJKA

Imam 29 godina,zavrsila sam fakultet i udajem se za momka sa kojim sam se zabavljala za vreme studija.Doslo je vreme blizeg upoznavanja dve familije.Njegovi roditelji su pripremili rucak i pozvali moje u goste. U dva smo razlicita grada,ja sam pre toga cesto odlazila kod njegovih kao i on kod mojih.Buduci svekar i svekrva pozvali su na rucak i svoje najblize,neke sam znala a neke ne.

Negde pred sam rucak dolaze covek i zena ,to su stric i strina pocinju pozdravi a ja hocu da se onesvestim neznam kako sam ostala na nogama, prepoznala sam coveka….

Ovo sam odlucila da napisem da bi devojke koje procitaju shvatile sta ih sve moze snaci u zivotu. Pricu vracam petnaest godina nazad.

Od nevinosti sam se oprostila odmah mlada,bilo je to na zadnjem sedistu golfa dva na nekom puticu u blizini grada. On je bio student,dolazio je skoro svakog vikenda i nekoliko meseci imali smo seks za svaki njegov dolazak.Moji roditelji su gradili kucu i doneli su odluku da prodaju stan da bi kuca bila dovrsena,tako da smo se kao podstanari preselili u drugi deo grada..

Medju prvima kome sam se pocela javljati u zgradi bio je stariji covek takodje podstanar koji je tu stanovao sa svojim kolegom ,radili su u nekoj firmi. Da skratim pricu. Smuvao me je posle par dana,odveo me kod njega u stan bio je sam, nisam odolela,dala sam se.Tada sam videla sta je seks,sve ono pre toga sam zaboravila, covek me je slao u carstvo snova skoro svakog dana po nekoliko puta.Posteno poludela sam, samo sam razmisljala o njemu i o seksu.

Posle nekoliko dana pojavio se i Ivanov cimer,koji je bio na godisnjem odmoru,.

Dosao je i kraj godine,poceo je raspust.Sada je bilo malo teze jer je stalno morao uskladjivati da mu cimer ne bude tu.Ali desilo se vec dva tri puta da ja dodjem u zakazano vreme a da on bude tu ,popili bi po vinjak i on bi kao negde otisao,a nas dvoje normalno u krevet. Na samom pocetku,posle par dana, Ivan mi je predlozio da pijem tablete za svaki slucaj,prihvatila sam. Kupio mi je tablete sakrila ih u svojoj sobi i pila svaki dan. Od tada nije me stedeo punio me gde stigne,sto je meni pricinjavalo jos vece zadovoljstvo.

Za ta dva tri meseca naucila sam sve,da se jebem,da pusim,da pijem vinjak, prijao mi je sve vise i Ivanov nekada i grub seks,koji se odnosio uglavnom na samaranje moje guze i sisica bili su to sve slatki bolovi,navikla sam se i da ga primam po malo i u guzu,obicno mi je ubacivao samo glavic da svrsi,govoreci da sve rupice mora da budu popunjene.

Moji su stalno posle posla isli na gradiliste i sredjivali sta ima po kuci posle majstora,a ja bih se samo popela sprat vise.

Bila je nedelja otisla sam kod Ivana cim su moji otisli.Iznenadila sam se Nenad je trebalo da dodje popodne jer je bio na vikendu kuci,a on je spavao na trosedu u dnevnom boravku. Ivan mi je rekao da je Nenad dosao nocas kasno i da jos spava.Popili smo po dva vinjaka i potom otisli u sobu.Imali smo jedan seks i vratili se u dnevnu sobu. Ponovo je natocio vinjak,utom se i Nenad probudio i po povratku iz kupatila nam se pridruzio.Ja sam popila jedan vinjacic oni vise,zezli smo se. Ivan je ustao i pozvao me u sobu.Hteo je ponovo seks.Rekla sam mu pa tu je Nenanad.Ma pusti to nije on lud zna on sta mi radimo. Odradili smo i vratili se u dnevni boravak.Bilo mi je malo neprijatno ali sve je brzo proslo uz zezanje i vinjak.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj