Mamin sin

Pričam svoju istinitu priču ,dok pišem u stomaku mi je tihi nemir i uzbudjenje zbog ispovesti koju prvi put delim sa drugim ljudima.

U meni ovo izaziva i jedno olakšanje ,jer jako je teško ovakve stvari dugo čuvati u sebi.Imam 25 godina i već duze vremena zivim sam ,prvo na studijama a i posle sam ostao u velikom gradu nasao posao i otoočeo samostalan zivot.

Majka mi zivi u malom mestu na zapadu Srbije i učinila je mnogo da bi ja mogao da završim školu i stanem na noge.A nije joj bilo lako samohrana od smrti moga oca još dok sam bio malo dete,mučila se i uspela da me izvede na put , često se čujemo i posećujem je zvao sam je i da zivi sa mnom ali joj je teško da napusti svoj gradić i zivot koji zivi.

Elem već sam dugo sam bilo je devojaka ali ništa ozbiljno tako da sam dugo već sam i usamljen sa mnogo obeveza i slabim socijalnim zivotom.

Majka me stalno tera da nadjem curu da se zenim ,malo već smara ali razumem je zeli da dok još moze pričuva svoje unuče kao što često zene iz provincije imaju zelju. Majka ima 48 god i iako je tezak zivot ostavio traga na njoj još uvek je lepa i zgodna zena. Nikad nisam ni video ni naslutio da je nekad imala nekog ,čak sam joj i govorio da nadje nekog ali nije htela o tome ni da priča, govorila bi da ima mene i to je sve od muškaraca što joj je u zivotu viśe pottebno.

U svojim tinejdzerskim godinama sam je često u svojim vlaznim snovima i razmišljanjima imao kao ljubavnicu i bila je izvor mojih strasti i zelja dok sam upoznavao svoju seksualnost prskajući svoje prve sokove po njenim gaćicama opojnog mirisa koje bi krao iz korpe za veš čim bi ih skinula. Kasnije je sve prestalo i krenulo svojim tokom , sada sedim sam u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu i dosadno mi je a imam i muške potrebe pa često na netu pronalazim zanimaciju i kontakte za sex na sajtovima za upoznavanje usamljenih ljudi. Čitajući oglase jedan mi je privukao paznju , inače često čitam oglase sa tagom incest ali sam dosad samo čitao i nisam baš verovao da ima puno ljudi sa takvim strastima i uglavnom mislim da su to kojekakvi provokatori i slično.Predmet mojih interesivanja su bile i malo starije gospodje sa kojima sam često imao strasne susrete sa neverovatnim sexom i sa nikakvim posledicama.

Paznju mi je privukao oglas jedne zene od 48 god kratkog sadrzaja da oce avanturu sa mladjim momcima uz cet i nešto više sa naglaskom na simulirani incest odnos.Vrlo retko ovakve oglase daju zene pa sam i ovog puta mislio da je opet neki provokator mada je oglas bio jasan kratak i nešto me je privuklo.

Odlučio sam da se javim i malo ispitam situaciju preko vibera,dugo nije bilo nikakvig pdgovora na moju izjavu zainteresovanosti tako da sam skoro i zaboravio na oglas kad se posle nekoliko dana dok sam bio na poslu nije javila zena koja ga je postavila sa prostim pozdravom i pitanjem jesam li raspolozen za čet. Odgovorio sam da ću popodne imati više vremena i da ću se javiti nisam mnogo očekivao mada mi je bilo uzbudljivo zbog teme koja me negde duboko jako pali i uzbudjuje.

Popodne sam se javio pitao kako je kako da je zovem i predstavio sebe malo izmenjenim imenom kao što sam uvek radio na ovakvim susretima , i tako smo otpočeli našu priču.

Sledece jutro sam shvatio da sam sa tom zenom celu noć kuckao poruke i opisivao svoju strast ka incestu i slušao njenu ispovest kako je to lozi i kako već dugo sanja da ima odnos sa svojim sinom i da već dugo vremena miluje svoju pičku zamišljajući kako se jebe sa njim ,mada kako kaze nikad nije ništa probala sa njim iz tih tabu razloga i mislila je da on na to nikad nebi pristao pa je zato i odlučila da proba ovako da odglumi tu priču sa nekim i na taj način utiša ili razbukta svoju strast i izivi svoj najuzbudljiviji san.

Ja sam joj potvrdio da sam kao mlad momak drkao na svoju majku , mirisao njene nošene gaćice sanjao njenu čupavu pičku i više od svega zeleo da osetim toplinu njene unutrašnjosti. Pričao joj o erupciji strasti koje izazivao pogled na njene prelepe noge i čvrstu guzu ali da je sve ostalo na tome i da nikad nisam ni pokušao da ostvarim svoje slatke snove i da mi je ovaj razgovor divan jer sa iskustvima sa obe strane moze da se dozivi pun dozivljaj koji izaziva ova zabranjena strast. Jedva sam čekao da završim posao i da opet udjem u čet sa nepoznatom zenom sa kojom delim iste strasti.

Nastavili smo razgovor dalje mi je opisivala svoju zelju, sama mi je ponudila da mi pošalje slike da mogu da je vidim pa ako mi se svidi da se mozda i vidimo da izivimo nase snove. Uzbudjen sam bio isčekivajući slike ,već sam sinoć zestoko drkao na pomisao da cu se mozda jebati sa ovom zenom simulirajući da sam joj sin. Stigle su dve slike gole zene vidljivo u godinama ali i dalje jako zgodne, lepih nogu i čvrste guze lice se nije videlo što sam i očekivao bila je zgodna , poslao sam joj svije slike isto bez lica , zgodan sam lepo gradjen znao sam da cu joj se svideti , sve je iślo ka tome da ćemo se uskoro mozda upozneti .

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Simic
Simic
15. prosinca 2020. 20:27

Aj ne lupaj neko drka i na sisatu sestru

Jovče ivanov
Jovče ivanov
16. prosinca 2020. 19:10

Užitak bez kontrola